- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
Egyébként azt a funkciót hogyan érem el,hogy zsebben kikapcsoljon az aod? Olyat találtam,hogy véletlen érintések blokkolása,de ugyanúgy megy az aod,ha bekapcsolom.
-
Dj.Mike
senior tag
Aki használja az aodot le tudná írni mennyivel merül jobban az akku mondjuk egy 8 óra alatt mint kikapcsolt aoddal?
-
Dj.Mike
senior tag
Lenne egy láma kérdésem: Ha új betűstílust állítok be,lehetséges az,hogy a betűméret is megváltozik automatikusan? Illetve nem emlékszem mekkora a gyári betűméret,a 3as vagy a 4es?
-
Dj.Mike
senior tag
Nos a Telekom is rászánta végre magát hogy kiadja a 2.5-öt az 5G-re. Most jön lefelé,több mint 1 giga. Remélem elég lesz egy wipe cache.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok annak aki telekomos, megérkezett már ota-n a legfrissebb szoftver? Nekem még mindig augusztusi van fenn. Pedig sammobilen egy ideje fent van az N976B rom.
-
Dj.Mike
senior tag
Nem értem a telekom frissítési mechanizmusát. Sammobilen napok óta fenn van a telekomos szoftver,de ota meg nem jelzi.
-
Dj.Mike
senior tag
Sziasztok beköszönök én is egy tegnap vásárolt Note 10 plus 5G-vel. Eddig minden rendben vele, akku remélem beáll még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged