Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trapi80

    tag

    válasz xedamen #5662 üzenetére

    Hasonló a helyzet nálam is. A fő kártya egy vodás flotta SIM, második egy Telenoros Hello Data kártya. A voda térerejével semmi bajom (Baja), elsősorban hang alapon használom, de van, hogy már mérgemből átváltok a vodás mobilnetre (200MB csomag), akkor mindig és mindenhol jó, fullon a jel és a 4G+ is hasít. A baj a másik slotban (helycserét próbáltam már) lévő Telenoros kártyával (szolgáltatással avagy a készülék sw-vel) van. Sokszor nem csatlakozik, nincs net! Segít a restart, az adat ki és bekapcsolása, repülő üzemmód. Ez mind 4G, 3G, 2G, automatikus választás alatt. Próbáltam a hálózati beállításokat alapra tenni, az sem vezetett eredményre, és a korábban említett SIM slot csere sem. Felhívtam mind a két szolgáltatót és a VoLTE szolgáltatást kikapcsoltattam a kártyákon.
    Viszont! Amit megfigyeltem, hogy lényegesen kevesebbszer csinálja a "cserben hagyást" ha a kettes SIM-re a csak 3G van beállítva (H+). Esetleg ez megoldás lehet esetetekben is ha hasonló cipőben jártok. Mivel 9-es droiddal nem, illetve csak csekély ideig használtam Note 10+ készüléket, így nem tudok nyilatkozni, hogy azzal lett volna-e gondom.
    Nagyon jó lenne ha ez megoldódna, mert problémát jelent a munkám során, mindennapjaimban. Arról már nem is beszélve, hogy nem egy Redmi 8 árú termékről beszélünk (hozzáteszem Xiaominál semmi ilyen jellegű gond nincs), valahol elvárom a pénzemért cserébe az alap szintű szolgáltatást s annak minőségét.....

    [ Szerkesztve ]

    Üdv: Roland

Új hozzászólás Aktív témák