Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz
>Noname< #12999 üzenetére
Köszi a checkfus már állítólag nem működik, úgyhogy beregisztráltam a sammobile-re egyébként 2.3.5-ös a vodafone és telenor valamint 2.3.4-es a T-mobile-féle.
Itt megnézhetitekVisszaraktam neki a 2.3.4-et aztán azt csinál vele amit akar, csak az a baj ha újabb kellene neki nem tudja megfrissíteni otthon Kiessel mert nem engedi.
-
anonymus89
addikt
válasz
>Noname< #12935 üzenetére
Innen melyik lesz az?
Én már kipróbáltam a cm7-esek közül 3 kivételével mindegyiket és mindegyiknél jelentkezett a fehér képernyő zárolt képernyőnél. Valamint volt olyan is, hogy az akkumulátor töltöttség százaléka belecsüngött az ikonba vagy nem is lehetett kiolvasni annyira olvashatatlan volt.Senki többet?
-
anonymus89
addikt
válasz
>Noname< #12900 üzenetére
Felhívott a barátom neki raktam fel és ezt mondta de mindig nagyít picit úgyhogy ha lehozza meglátom hogy is néz ki.
Felraktam de mivel nem volt feladatkezelő a home gomb hosszas megnyomásával meg többször újraindult így nem erőltettem. Viszont maga a rendszer szép kék nekem nagyon bejön az ikonok pedig gyárihoz hasonlóak.
-
littledon
tag
válasz
>Noname< #12820 üzenetére
Erre már mindre rájöttem, de azért köszönöm!
Ami nem működik és tegnap óta szenvedek vele ( feladtam ), hogy bármit is csinálok nem ismeri fel a számítógép a telefont, hiába telepítek drivert, kiest, állítom be a telefont megfelelően, mindig azt írja ki, hogy "Az USB-eszközt nem lehet felismerni". Két különböző számítógépen is próbáltam. Na most így neki sem tudok kezdeni az egésznek... -
littledon
tag
válasz
>Noname< #12809 üzenetére
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mi a különbség az ODEX és a DEODEX között hanem, hogy mi a különbség ez a két ROM között...egyiknek " ODEX_New_Experience_v9.9.1_26-05-2013_autoradio78_ROM.zip " a neve és ezt te linkelted (gondolom ezt használod) a másiknak pedig " [ROM][GPL][CM7.2][ODEXED][26-05-2013] New Experience v9.9.1 " a neve és ezt Cobretti13 linkelte.
Most nem tudom, hogy melyiket tegyem fel a kettő közül, mik az eltérések... " ODEX_New_Experience_v9.9.1_26-05-2013_autoradio78_ROM.zip " ehhez amit te linkeltél ezt írtad: "Ez ugyan olyan tökéletes mint a többi New Experience rom és meg van benne minden" a minden alatt mit értettél amik a többiben nincsenek benne?
-
joiner007
aktív tag
válasz
>Noname< #12775 üzenetére
Azt írják nem működik a rom, le is zárták a fórumot. Nem gondoltam volna hogy ez a tipusú mini ennyire nem támogatott. Asszem marad a gyári rom.
Esetleg arra valami ötlet, hogy bejövő hívásnál ne legyen sötét képernyő pár másodpercig? elég zavaró. Meg jó lenne, ha telefonkönyvbe is egyből belépne. Tettem fel exdialert, de a kis felbontás miatt nem az igazi.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
>Noname< #12767 üzenetére
nekem az tök m1
csak a telefon nem indul mert egy s5570 -re való romot rakott rá egyik ügyes ismerősöm amikor az övé s5570i és csak a recovery indul. szóval v agy egy cwm backup vagy egy cwm-ből telepíthető rom kéne minél nem kell se kernel csere se semmi csak felrakni cwm-ből és kész.
-
toldy
őstag
válasz
>Noname< #12740 üzenetére
közben meglett a fejlesztő is, de nem segített, tennék én erre bármit, csak semmit nem tudok, a gond az hogy mármilyen szoftot próbálok egyszerűen sem odin sem kies nem jutt 1-2re, először olyan mintha mindne oké lenne, de aztán mintha nem tudna csatlakozni a telóhoz a gép.
-
>Noname<
tag
válasz
>Noname< #12736 üzenetére
Próbáld meg ezt az egy fajlost odinnal amit linkeltem. Elvileg ugy lesz bekapcsolva az usb hibakereső ha belépsz a beállításokba----a telefonról(teló információ)---modelszámot nyomkodod gyorsan míg felnem ugrik egy ablak és bele lesz írva valami szöveg. De ez csak egy tipp.
-
toldy
őstag
válasz
>Noname< #12733 üzenetére
azért mert akad, kifagy, a wifi nem működik, illetve nem az enyém és akinek lesző nem egy guru, jobb neki egy gyári, ha gond van könnyebben tudnak neki segíteni is.
köszi, egy egyfájlos romot akartam sammobilról, amit kiessel is fel lehetne tenni, de egyikkel sem jön össze. ebben a menüben még a fejlesztés pontott sem találom...
köszi, egyébként nincs benne fejlesztői lehetőségek sem, csak dátum idő, kisegítő és telefon, az alkalmazásokban meg szintén nincs semmi
-
G4ga
őstag
válasz
>Noname< #12482 üzenetére
kopepe & Noname
Mindketötöknek köszönöm.
Egyik se nyert.Kamera progi nem volt a telefonon.
Ha ramegyek semmit nem ir ki. Nem lesz aktiv a törlés még akkor se ha kijelölöm.
Csak részletek és beállitás háttérnek van.
Átnéztem a memória kártya minden mappáját és sehol sincs.
Se dcim be se a bluetooth mappába.
Csak a galériába jelenik meg.
Egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- E-book olvasók
- Windows 10
- Kerékpársportok
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest