Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One UI zápor esett a hétvégén
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz
Csaki97 #13022 üzenetére
"Root-Unroot:
A gyári recovery menüből kell telepíteni. A letöltött fájlban 3 zip fájl van, ezt ki kell csomagolni és mind a 3 zip fájlt bemásolni az SD kártyára. Ha ez megvan akkor recovery módban indítani a telefont, 3 gomb egyszerre nyomásával BEKAPCSOLÓ + HANGERŐ FEL + HOME, és kiválasztani az update zippet. Meg kell adni neki a root.zip fájl helyét és elindítani. Ha kész a reboot-ot választod és indulhat a telefon.
Benne van a CWM recovery, ha használni szeretnéd mindig a gyári recoveryn keresztül kell telepíteni, ugyanúgy mint a root.zip-et. Reboot után visszaáll a gyári recovery, így célszerű a filet az sd kártyán tárolni.
Unroot: értelem szerűen az unroot.zip-et telepíted és utána nyomsz egy factory resetet.A root csomag innen letölthető. "
Nem s5570i-ről van szó?
-
anonymus89
addikt
válasz
>Noname< #12999 üzenetére
Köszi a checkfus már állítólag nem működik, úgyhogy beregisztráltam a sammobile-re egyébként 2.3.5-ös a vodafone és telenor valamint 2.3.4-es a T-mobile-féle.
Itt megnézhetitekVisszaraktam neki a 2.3.4-et aztán azt csinál vele amit akar, csak az a baj ha újabb kellene neki nem tudja megfrissíteni otthon Kiessel mert nem engedi.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #12993 üzenetére
Ami kimaradt azt állítja hogy 2.3.4-ben volt....
A checkfus milyet tölt le hanyas verziót? -
anonymus89
addikt
No visszahozta a srác a mini-t mert azt mondja nem ébresztette kikapcsolt állapotban.
Srácok mi ez a baromság, hogy nem tud ilyet v. tud csak én voltam vak?(2.3.6 van rajta az itt linkelt)
-
anonymus89
addikt
válasz
eszgabor #12983 üzenetére
Én kölcsönkaptam egy ilyen készüléket az összes cm7-es romot amit felraktam azzal a hibajelenséggel találkoztam, hogy lezárt képernyőn beérkező hívásnál fehér képernyő fogad majd utána jön be a hívó fél. A new experienc stock-nál nem tapasztaltam ilyet, majd ezek után jöttek a CMX-ek de sajnos nem volt olyan amelyiknél ne lett volna valami kifogása (play áruház nem mindig kezdte el tölteni az alkalmazásokat, az alkalmazások sorra írták "hogy sajnos leállt", vagy néha ugrált az állapotsor továbbá olyan az es file explorer nem mindegyikben játszott zenét) ismerősömnek.
Úgyhogy felraktam neki az összefoglalóban található jelenlegi legfrissebb romot.
Erre még nem panaszkodott... -
anonymus89
addikt
CM10.1.0 RC5 azt mondja ismerősöm megállt az óra a főképernyőn, úgyhogy ennyi rom pakolás után megy vissza a gyári.
-
anonymus89
addikt
Akit netán erre jár és tervezi egy ilyen vételét nem árt ha megnézi a T-mobile honlapját reggel 9-ig.
-
anonymus89
addikt
válasz
Cobretti13 #12961 üzenetére
meglehet bár másik újabb rommal ilyen probléma nem volt....
Neked melyikkel megy most a masinka? -
anonymus89
addikt
válasz
>Noname< #12935 üzenetére
Innen melyik lesz az?
Én már kipróbáltam a cm7-esek közül 3 kivételével mindegyiket és mindegyiknél jelentkezett a fehér képernyő zárolt képernyőnél. Valamint volt olyan is, hogy az akkumulátor töltöttség százaléka belecsüngött az ikonba vagy nem is lehetett kiolvasni annyira olvashatatlan volt.Senki többet?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Hagy kérdezzem már meg ki melyik/milyen rommal használja a galaxy mini-jét?
Vagy kinek melyik vált be legjobban?Köszönet előre is!
-
anonymus89
addikt
Senkinek sincs ötlete?
Felraktam a MiniCM7-02062013-tass félét és ugyanez fogad ha hívom a telót.
Lehet amiatt, hogy TESCO mobile-os a simkártya? -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #12898 üzenetére
-
anonymus89
addikt
válasz
>Noname< #12900 üzenetére
Felhívott a barátom neki raktam fel és ezt mondta de mindig nagyít picit úgyhogy ha lehozza meglátom hogy is néz ki.
Felraktam de mivel nem volt feladatkezelő a home gomb hosszas megnyomásával meg többször újraindult így nem erőltettem. Viszont maga a rendszer szép kék nekem nagyon bejön az ikonok pedig gyárihoz hasonlóak.
-
anonymus89
addikt
Cm 7.2 nightly-nál tapasztaltatok olyat, hogy hívás érkezésekor 1-2 másodperc fehér képernyő fogad?
-
anonymus89
addikt
New Experience Stock Gingerbread 2.3.6
New Experience Stock FINAL 2 10-07-2013 frissítés
-
anonymus89
addikt
Srácok egy kérdésem volna, ha már felraktam a nemrég linkelt romot akkor mi a teendőm, hogy átváltsak CM7.1-re?
A telepítésben nem értem miért kell beflash-selni a 2.3.4-et.....Ha valaki értelmes emberi nyelven leírná a telepítést hálás volnék érte!
-
anonymus89
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #12886 üzenetére
Csak kutyafuttában olvastam el most látom hogy egyik I verzió. Picit utánajárva úgy néz ki, hogy külön lcd kell mind2-be.
-
anonymus89
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #12884 üzenetére
Szerintem szalagkábel lesz, jellemzője a fehér képernyő.
-
anonymus89
addikt
válasz
littledon #12880 üzenetére
Felraktam de nem teljesen kiforrott még ugyanis nekem a home gombból indított feladatkezelő állandóan megfagy.
Valamint a new experience parts-ban is vannak bugok, statusbar óra, akkumulátor beállítások pl. nincs órám.Tudtok ajánlani olyat, ami már több frissítésen esett át akár CM?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok egy olyan kérdésem volna, hogy tudnátok ajánlani olyan romot, ahol az akkumulátor töltöttség nem ikonként hanem %-osan jelenik meg?
2.3.5-re lett frissítve Kies-sel ez a legfrissebb azt írja de sajnos ilyen beállítást nem találtam.
2.3.6-ban már benne van ez a lehetőség?Előre is köszönöm szép napot Mindenkinek!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy a diktafonnal csak 5 percet tudok felvenni ez beállítás kérdése v. a belső tárhelyre szeretné menteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- iPhone topik
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Robot fűnyírók
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One UI zápor esett a hétvégén
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest