Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChD
tag
Na üdv mindenkinek!
Hosszas, hónapokon át tartó ROM keresgetésem eredménye, több tucat flesselés több száz oldal olvasás, és rengeteg óra mérgelődés után, tegnap visszament a gyári TRÉ-s rom(igaz én 2.1-el vettem és most a 2.3.4 ment fel) és láss csodát, minden tökéletesen és kielégítően működik, szóval asszem miután szinte az összes ROM-ot a legtöbbet több verzióban is kipróbáltam, mondhatom, hogy a gyári trés (igaz root-olva) a legjobb -
ChD
tag
JÚÚÚÚÚÚÚ!
Elindul faszántosan... na most cwm és mehet a root
Esetleg ehhez a romhoz cpu húzós kernel? -
ChD
tag
KIRÁLY!!!!
Wipe data /reset óta boot loopValami más ROM ami elég stabil, minden jó benne...?
-
ChD
tag
válasz
Kingfisher1 #7132 üzenetére
King... gyenge a képzelő-erőd
-
ChD
tag
HI!
Szerintetek melyik a leg-atom-stabilabb rom minre? TRÉS vagyok....THX. Most szedtem le csekfussal
-
ChD
tag
Na HI!
Használ valaki TTS vox classic vagy bármilyen beszéd színtetizátort (magyarul is tudó)?
Elég rég cseréltem romot atelon és a cm7 music edition elég jó is volt, de sajnos lassacskn elég komoly lagok jttek elő belölle és pár app nem futott rajta ami kell. szal csere emanon v4 de itt nem müxik ugan telepüpl, de nem szólal meg... miért? vagy pls link más vagy ezen ujabb szintetiztorhoz THX. Én még Juditt-ot használom, mert ez van és ment is de most nem... vagy menjek vissza gyári trés-rom-ra? van új? -
ChD
tag
HI!
Ki milyen TTS-t használ? Nekem megvan az SVOX classic tts és hangadatnak a juditt szintetizátor, de cm7 music edition v1.1-en nem szólal mega pico tts (ami rajta van alapból) az meg megy, csak nem tud magyarul...
valakinek ötlet vagy más szintetizátor?
-
ChD
tag
Helló!
Haverom vett alig 1 hónapja egy nokia 500-at. Eléggé nemjön be neki a gép, viszont neki tetszik az én minim. Én nem akarom lecserélni a mint, de 1az1ben elcserélné egy minire. Minden papírja megvan, 2 év garival.Kikötés telenoros a nokia és telenoros, vagy független mini érdekli.
-
ChD
tag
válasz
hackeeeee #5028 üzenetére
Hali!
Nekem még a világ végén (egy tanyán, kb 4 km-re a legközelebbi várostól ami Túrkeve), ahol másoknak még térerő is alig akad a trés és telenoros készülékeken ott is 3g-m van a minin
Szóval a készülék képességei is jók , mert régebbi nokiákat használ a rokonság, mondván azon legalább van egy vonás térerő... na minin átlagban megvan 3 vonásTrémobil & Galaxy Mini áj láv it
A CM7 Music Edition 1.1 nagyon jól dolgozik, most már napok óta, akku is nagyon jól bírja, minden stabil és jó
Ez végre bevált
-
ChD
tag
Na HI!
Látom elég rendesen elindítottam a CM7 ME 1.1 lázat!Ma hajnaltól apróbb hibát tapasztaltam. A "fizetős" Beautiful W superclock 4x2 widget-et használom és fel is ment ment is de ma hajnalban még a tegnap eseti idő volt rajta lezszedtem kiraktam újra és be sem tölt, ami érdekes az összes többi méret és widget meg megy...
Na passz nem használom, valaki ajánlhatna helyette valami ilyet mint ez.Másik bajom, a dsp managerek közöl semmi sem hajlandó soxor még feltelepülni sem, de elindulni aztán végképp nem
igaz brutálisan jól szól a teli nélküle is, csak próbálkozás képpen akartam felrakni valamit.
Egyébként még mindig imádom és stabil és gyors és akkutakarékos és stb.stb.Ja páromnak keresném a trémobil reklámból a rózsaszín rázós csengő app-ot
ezt simeri valaki? esetleg tud áttetsző hátteret? vagy a fancy az tud áttetsző lenni?
-
ChD
tag
Erre kapásból tudom a választ, pontosabban nekem mozog a háttér amikor megyek jövök a lancserben a home-ok között, de magassága az 320 és az bizony stimmel, illetve van egy 800x600 as képem is amit használtam tegnap, az a kijelzőhöz lett igazítva(zsugoryítva) automatikusan
, de ez igazából kizárólag lancser függő, ha nem teccik a zeam akkor lecseréled
-
ChD
tag
-
ChD
tag
válasz
hackeeeee #4799 üzenetére
https://market.android.com/details?id=com.cb.volumePlus&feature=search_result
Igen lehet egész okosnak tűnik, lehet még én is kipróbálom
-
ChD
tag
Na hali!
2 napja lakik CyanogenMOD 7 Music Edition 1.1 a minimen(én szóltam , hogy van és milyen jó).
Na az elmult 2 nap tapasztalatai:
1. Stabil
2.Gyors
3.Minden müködik rendesen (GPS, WIFI, BT, 3G, szenzorok, stb.)
4.Gyors(direkt van2x, mert megérdemli a sebessége, hogy 2x írjam ki.)
Mindenkinek ajánlom, Zeam lancsert is egész jó használni
Akkuval is nagyon gazdaságosan bánik
Kimagasló a hangminőssége is.Én edig kipróbáltam 4 ciánt, Flaztkirom-miui, Flatzkirom-sense, Emanonrom, Gingerfire v2, Minimodx, Gingergear v3, és az ANDRO-ID 3.2-t.
Persze számos "gyárit" is. KPI-KPK-KS7-KQ4Nekem eddig ez a kedvencem! Mindenben mindet magasan felülmúlja, bármelyik eddigi rom-ot.
IMÁDOM és AJÁNLOM!
CyanogenMOD 7 Music Edition 1.1 -
ChD
tag
Na! Hova lett a sok hozzászólásom?!
Mind1. Pont most indítom újra az outkicsen telepítés után a telefont amin még mindíg a hibamentesen működő cyanogenMOD 7 music edition 1.1 van. eléggé úgy tűnik, kapás ból bootloop lettJa. A boot animáció kb 2xakkora mint a kijelzőm, és bootloop szal leet ujjrahúzni a rom-ot
-
ChD
tag
válasz
galaxy mini #4745 üzenetére
Attól függ mejik kiadáshoz, mert van amihez ezt írták ám : ** Use Spirit Radio FM
Szal szerintem ezzel érdemes próbálkozni minden kiadáson -
ChD
tag
Helló!
ezt próbálta már valaki? -
ChD
tag
Na HI!
Már éjszaka belaktam minden app-al és widgettel a cm_music_edition-t és nagyon szépen muzysikál...Nem kamu, hogy oc. nélkül is veri az oc.-s rom-ok zömét
Arról nem is beszélve, hogy stabil mint atom és minden megy rajta elsőre semmi baszkurálás, wifi-gps-bt akár 1x-re is külön külön és mindenhogy apik ok. minden jó eddig 1x fagyott a zeam lancser de semmi komoly, nyomtam neki, hogy állitsa le, ujjraindult a lancser és azóta szépen megy. Gyors, mindent tud, kivéve, hogy adaffix-es hívásazonosító nem megy ráfel.
ill. az optimize tool box felmegy, de folyamatosan hibákat dobál, de ezeknélkül is szép az élet a kis zenészen.
elmegy a cam.-ja is, régi ciánokon ezzel volt gond
szóval az 1.1 az tényleg jó. Tegnap óta kb. 20 perc beszélgetésem volt és félóra zenehallgatás, minimális net, kb 3/4 óra volt mire markettbóől összeszedtem a cuccokat, kb 1 órát nyomogattam, mire beállítgattam, és még mindig 14ó 39p-et ad az akku készenlétre
%-ot még nemtok mondani, de hamarosan megnézem azt is.
Bátran ajánlom mindenkinek.
-
ChD
tag
Zeam lancser nekem nem bejössz
1x már kifagyott
de minden ok.
Kéne 1 %-os akku kijelzés a notiffba pls. -
ChD
tag
Market is teszi a dolgát szépen
eddig nagyon topp
Már féjszbrúkozok google+ gmail is jó eddig csak az optimize tool box-al van baja, de mind1 már úgysem használom, csak megszokásból toltam fel -
ChD
tag
Kéne nekem egy százalékos akku kijelzés a sima elem ikon helyett a notiff-ba... megoldható?
nggabi: Hát... ja ezé írom, hogy nem is kell az oc.
Tényleg működő ingynes poewer saver?
-
ChD
tag
Hi!
Most próbálgatom a Cyán_Music_Edition 1.1-et eddig jót mutat... oc. mentes de mégis dübörög, majd holnapra többet mondok...Még nincs belakva, így nincs sebességteszt, eddig megy rajta minden wifi, gps, stb
-
ChD
tag
Hali!
Keresném a leggyorsabb oc. mentes rom-ot (kicsenek is érdekelnek)ami természetesen legyen stabil, menjen mindenrajta(gps, wifi, stb.) és gazdálkodjon okosan az akkuval
kb ennyi
-
ChD
tag
válasz
Kicsirics77 #4574 üzenetére
ok. mind1 csak 1x próbáld ki és utánna válasz
ne elvből ne-használd
Na gingergread v3 teszting -
ChD
tag
válasz
Kicsirics77 #4572 üzenetére
A számítógép és az okos telefon az ördög játéka... 'én emléxem, mikor a Marx téren 5 fillérért telekaptuk a csákónkat csokimorzsával' a cpu meg a többi még seholsem volt, ja... ogy mióta megjelent tényleg jobb mint a vaskarikakergetés?! az nem téma... értem...
-
ChD
tag
válasz
Kicsirics77 #4568 üzenetére
Ja... túl jó neked mi?!
Google jót még nem csinált mi? ANDROID is egy csúnya ballépés...szeretem az ilyen elveket.
-
ChD
tag
HI!
GingerGear V3 letöltés alatt.
1haver kérdezte, hogy egy nokia 500 as csere egy galaxy minre milyen árban mozogna...?
én egy 5őst mondtam rá -
ChD
tag
válasz
hackeeeee #4444 üzenetére
Helló! Nekem már szinte az összes kicsen rom fenn volt ami minire felrakható
És 2 pozitív véleményem született, de abból is még az egyiken várom a wifi bug javítását...
Eddig a legjobb a CyanogenMOD 7.1 Music Edition, utánna a wifi bugos ginger fire (még buggal is nagyon jó...) a többiben én is csak folyamatosan csalódok.a gyári trés 2.3.4 nagyon jó
ennyi...
-
ChD
tag
Hi! Mostr rakom a check fus sal leszedett gyári tréset... kíváncsi vagyok
szűz kpi-re rakom, remélem nem lesz bajuk egymással... nem akartam még a kpk-val is tökölni...
-
ChD
tag
válasz
arany1989 #4359 üzenetére
Helló!
1 hete nyüstölöm a ginger fire rom-ot és nagyon bejön, de nekem erősen bugos a wifim eddig kab 2x kapcsolt be a többi pl 50 próbálkozásnál azt írja hiba és be sem kapcsol... nállad jól megy a wifi? kipróbáltam azokat a .sh féjlokat futtatni amit írtak a fejlesztői fórumon, de semmi válltozás reboot után sem. -
ChD
tag
Helló!
Na kb a 10-ik ROM szerepelt le a telefonon
Mind vagy instabil, vagy zabálja a rencert eddig szinte csak főzött cuccok voltak rajta, de be kell látnom, nem jók...volt ami teccet, de eszik az akkut, a többi meg valahol mindíg omlik.
volt több cyán, volt emanon, flatzki, de eggyik sem volt az igazi, még a cyánbol volt asszem a 2.3.5 és a 2.3.7 ből 1-1 verzió ami elment, de a lancser abban is fagyik időnként.+ez-azSzal úgy döntöttem, hogy akkor valami úgymond offical rom-ra állok, vissza, legalább stabil és megbízható legyen a gép, gondoltam a KPK-ra de ugye jönnek az újak...
Trés vagyok és ugye nincs meg a check fus-hoz a rom, szal gondolkoztam most egy freeEUban:
S5570XWKQ7_S5570XWKQ4_S5570OXXKQ6
<-rólla mit lehet tudni? vagy mást ajánlhattok, de stabil, jó akkukezeléssel és azé nem legyen a leg tetűlassúbb sem.
THX! -
ChD
tag
na 15 perc és megézem azt a német főzött ROM ot.
(Flatzki ROM)
Hátha szeretem -
ChD
tag
Nincs valakinek egy trés szervizes cimbije, az el mailezhetné nekem csomagolva a gyári cumót.
hehehe
-
ChD
tag
válasz
Kingfisher1 #3946 üzenetére
Ez Jó kérdés, de igen csak valószínű, mert az jelentős megtakarítás lehet
-
ChD
tag
válasz
Kingfisher1 #3944 üzenetére
Nem! Ez nem ud csak 122MHz re menni, csak írtam, hogy lehet van olyan is, mert havernak raktam főzött kyrillos 8.0+8.1upd rom-ot a galaxy 3-ra és az tudta...
Minin még nem láttam olyat
-
ChD
tag
válasz
Kingfisher1 #3941 üzenetére
őőőőő bármelyikről?!Amit leszedek a check fus-sal az ,mind zip és mindben van egy tar és egy dll akkor ezt még ki kell bontani és a tar mehet fel odinnal egycsomagosan?Aha! Az emanon v2 az nekem jó volt oc val felmet a 806 MHz kernel de igazából az 784 en ment stabilan nem 806-on
alapbol antutu cpumaster van rajta elég jól osztotta be a cpu-t de akkor is ette az akkut
Hackeeeee: én most majd főzöttet rakok fel, szal ebből a körből kimaradok
-
ChD
tag
Hali!
Akkor amit letöltök a check fus-sal az egy zip amiben van egy tar és egy dll. Ezt kibontom és a .tar mehet fel odinnal? -
ChD
tag
válasz
Kingfisher1 #3935 üzenetére
Hát!
Stabil, mert nem omlik és nincs vele baj. Gyors, mert oc, és takarékos, mert a húzás úgy megy, hogy amikor nem kell akkor nem használja a cpu-t csak minimálisan pl. 122 vagy 89 MHz-n de még ez nekem nem állt össze mondjuk emanon elég jó volt, de valahogy nem tudott takarékoskodni -
ChD
tag
Nekem eddig a cián 7.1 nek az 1 hónappal ezelőtti 1.3.5-ös oc. ja, az EmanoN rom v2 oc-ja jött be a legjobban, de ciánban kaka volt a kamera, az ujj ciánok meg nem oc-k, emanonnak meg olyan iramban kelett az áram, hogy 1 nap, átlag felhasználás melett is 2x kelett tölteni
Keresnék valami emanon ízű, vagy cián ízű romot, ami stabil, takarékos, gyors, és lejetőleg oc. -
ChD
tag
Helló! Ismeri valaki a FlatzkiROM-ot?
-
ChD
tag
Mind1 majd feldobom az ANDRO-ID 3.2-t aztán meglátom...
-
ChD
tag
Nem Találom ...
-
ChD
tag
Product Code: GT-S5570EGATMZ
No firmware info retrieved for given data. -
ChD
tag
ANDRO-ID ROM rol tud valaki valamit nyilatkozni?
Product Code: GT-S5570EGATMH
No firmware info retrieved for given data. -
ChD
tag
OK! THX!
Bár lehet, most 2 főzött et is kipróbálokEgyébként nekem ezt adta ki a fus:
Product Code: GT-S5570EGAXEH
Latest firmware: S5570XWKQ7/S5570OXXKQ6/S5570XWKQ4/S5570XWKQ7
Modified: 2011.07.27. 9:46:24
Filename: GT-S5570_XEH_1_20110727094620.zip.enc2 -
ChD
tag
és hol tudom azt megadni a check fus nak, hogy én gyéri t-st töltenék le? nem értem
-
ChD
tag
Na Hali!
kicsit elvesztettem a fonalat...
Akkor most nekem van fenn KPK-ra rakott KS2.
Akkor is ki a sim, be a lenti nggabi féle kódok, kiválasztom SER install kiadja hibát, utánna flush al megnézem , hogy mi a rom hozzá, és azt letöltöm és fleshelem akkor gyári rom lesz rajta? Jól értem ez a művelet? -
ChD
tag
válasz
Kingfisher1 #3684 üzenetére
Hát a wine az egy windows emulátor féleség leszeded a linux magának felrakja és amikor indítanál egy exe-t akkor elvileg fel ajálnja, hogy wine-vel el tudja indítani és álltalában nincs is vele gond, szal semmi trükk, állítgatás stb nincs benne (alap szinten is jó). Szerintem egy próbát megér.
-
ChD
tag
válasz
Kingfisher1 #3682 üzenetére
King! Vélemény a MiniMod X ről?
És appropó a linuxon a wine nem volt elég az odinnak? -
ChD
tag
Hali!
MiniMod X ROM-ot ismeri valaki? -
ChD
tag
Új!
Felraktam faternak a KPK-t rootoltam és 4 napnyi tökéletes üzem után fogja és nem megy rajta a net.Ki sem rakja a 3g-t és nem frissít se névnapot se semmit ami netről jön...
böngészőben sincs net sehol semmi... megnéztem APN- jól van beállítva mi lehet a baj?
-
ChD
tag
válasz
hackeeeee #3643 üzenetére
De tegnap még azon ment a gondolkodás, hogy senki sem rakott KPI->KPK->KS2 sorrendet és hogy valszeg az jó lesz, na nekem így van, de wifi-t csak 9 után tom kipróbálni, más ok-s, de akkor most nemtom ez a kombináció is ki volt próbálva? és ez is behalós wifi-t rakfel?
Akkor még ma újrarakom a kis gépem, de akkor majd értekezünk, hogy akkor mi lesz a jó helyette... -
ChD
tag
Reggelt!
Akkor most a KPK-ra rakott KS2 az ratyi? még nem teszteltem wifin, de eddig mindennel elégedett vagyok...
WIFI vel bajom lesz valszeg? vagy nem? -
ChD
tag
Nállam Android verz.:2.3.5
Alapsáv.: S5570XXKPK
Kernel: 2.6.35.7-perf.-CL584844
root@DELL122#1
Build:GINGERBREAD.XWKS2és jó
-
ChD
tag
válasz
hackeeeee #3485 üzenetére
ŐŐŐŐ bocs, de kicsit lassú vagyok ma... Akkor a K1 modemel van a baj, vagy a KPK-ra rakott K2 wifi -ével? Na mingyá belökök egy WIFI routert-t és kipróbálom, így mit csinál, lejet akkor nem is nyúlok hozzá.
Nekem is Lancsör pro fiut és szépen megy 3 napja...
Nállam KPI-re rakott KPK-ra rakott K2 van most és ez tök jó! kicsit macerás, de csak ajánlani tudom
-
ChD
tag
Helló! Akkor most nekem KPK-ra rátolt K2 re tegyek még egy K1 modemet? Nekem eddig rendben van a rencer 3 napja, igaz még wifi-t pont nem használtam
PLS K1 modem link, ha tényleg így kell.
Látom, most linkeltétetekThX. akkor tegyem fel?
-
ChD
tag
Szerintem bármibe bele lehet kötni, csak akarni kell. Általában minden frissítésközben behalt telóra morcosak, de a frissítések 99%-a nem a telefon halálával jár, így legyetek bátrak és frissítsetek
-
ChD
tag
Nos?! Valaki?!
Ha 5-re kell mennem, akkor 5-re vagy 6-ra állítsam a telomat? át fog-e állni az óra automatikusan, vagy sem? -
ChD
tag
Hali! Ubuntuban a wine segíthet, de nem garancia, hogy megy.
Figyu akkor most android át fogja állítani az órát magától, vagy sem? Mert az ébresztőmet ahhoz kéne beállítani. Ha átáll, akkor mehet sima 5 re, de ha nem akkor 6-ra ?!?! -
ChD
tag
Hali!
Tegnap felraktam a KPK-t utána ment fel a K2 és azóta nagyon szépen muzsikál a gép
Nagyon stabil, gyors mint villám, stb. Elégedett vagyok
Most még az akku használatot fogom figyelni, de már így első nap is jónak tűnik.
Csak ajánlani tudom, hogy KPK-ra töltsétek a K2-t. -
ChD
tag
Köszi! Még meggondolom, de most van új 2.3.5 az vajon miért is lesz jó... ?! na meginn kavarodok...
-
ChD
tag
Helló! nem voltam vagy 5 napja és sorry, de nincs kedvem és időm sem ilyen sokat visszalapozgatni... pls. mondjtáok el a 2.3.4 szept és 2.3.5 szept tapasztalatokat és a hozzá tartozó üzemidőket pls.
-
ChD
tag
Na!
Akkor a 2.3.5-öt kpk 2.3.4 ből ki kell egészíteni vagy egy 2.3.4 kpk-s telora ez mehet így fel? -
ChD
tag
Kis OFF!
Halottam valami olyat, hogy egy készüléket úgy dobtak ki, hogy gyárilag húzott benne a cpu. Ez igaz?
ON!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ukrajnai háború
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- iPhone 11 64 GB Black - Kis Kompromisszum - Napi használatra tökéletes !
- Apple Iphone 16 pro max 256GB 12 hó garancia Ibrány Szabolcs út 11. Central-Gsm.Tel. 30/2605667
- iPhone 13 Pro Max - 128Gb - Független - 100% akksi
- Apple Iphone 13 128 GB 12 Hó garancia.Ibrány Szabolcs út 11.Central-Gsm.TEL:30/2605667
- Galaxy Z flip 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest