- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Netfone
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Hát sajnos az szívás. Nekem korábban volt egy régi telefonom egy idő után, nem töltött de valószínűleg, én rendszeresen fordítva próbáltam berakni a csatlakozót, feszegettem, valószínűleg akkor szakadhatott el a töltő résznél valami érintkező. Te mindig jó irányból tetted bele?
Találtam egy tök jó programot, ami pl. az mp3 számokhoz megkeresi a dalszöveget időzítve a zenéhez igazodva lejátssza, de spotify-on is megodható ez, az a neve hogy musixmatch hátha valaki nem ismeri:[link] Karaoke-re is, de angol nyelvtanulásnak, szókincsbővítésnek is jó.
Ez a program sokkal kevésbé/ fogyasztja az akkut az amoled kijelzőn, mint az IPS-en, mert fekete a háttér.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest