- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
Dayerdroid #1235 üzenetére
Az a gond, hogy amikor megkaptuk, akkor még volt informatikus a cégnél, már nincs. Hard resetet nélküle nem vállalok be, nem is tudom, hogy menne-e, mert le van védve néhány fontos dolog rajta. Van egy Famoc nevezetű app, amit nem is lehet bezárni. Most tisztogatom, az ad némi lélegzetet neki, de le fogom cseréltetni, ha folytatja.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Dayerdroid #1233 üzenetére
2 éves, semmi fizikai sérülése sincs, elől-hátul tokban van, max. a kamion szőnyegére esett eddig.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Dayerdroid #1230 üzenetére
Azt már többször is próbáltam, ½ percig is tartottam.
Most hajlandó volt érzékelni, gyorsan pucoltam rajta. Úgy tűnik, hogy életre kelt. -
válasz
Dayerdroid #859 üzenetére
Köszi.
Vyndree: ja, pont arra gondoltam, hogy 5-6 éves telefonokat vegyek
Nem mintha az a veszély fenyegetne, hogy lehet bárhol is kapni még.
-
Gardoni
aktív tag
válasz
Dayerdroid #837 üzenetére
Az nem lenne rossz igen, én kedvelem azt a szolgáltatást, főleg ha gyárilag támogatott lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest