Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
- Yettel topik
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Aston Martin színbe bújuk egy Realme füles
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Folytatás...:
Ma kezembe került a csere készülék, mindkettőre felkerült a Samsung Smart Switch alkalmazás.
Amikor a hibás telefon hajlandó lett működtetni az érintő kijelzőt, akkor sikerült az adatok átvitele. De nem minden, pont, hogy a jelszavak nem mentek át, igy se google fiók, se messenger (mindkettő a kamionhoz van rendelve).Valami ötletetek akadna, hogy mivel lehetne az érintő kijelzőt megbűvőlni? Úgy emlékszem, hogy egy levélben vannak belépési adatok.
-
dave987
aktív tag
Jah értem. Nálam nincs repülő,csak a térerőnél az r betű.
A samsung billentyűzet szótára szerintem elég szar. Régen 5.0,6.0 androidon jó volt.
Egyébként én Swiftkeyt használtam sokáig. S én egész mondatokat le tudtam írni hogy csak a felajánlott szavakat bökdöstem. Annyira jól megtanulta a stílusomat,szavaimat. Csak be kell jelentkezni Google fiókkal meg hozzácsatolni emailt meg smst. Onnan is megtanulja. -
dave987
aktív tag
Nos nekem a3 2016 van. De az "R" mint roaming. Nem tudom hogy tudja még jelezni,de lehet hogy valami appok vannak rá storeban.
Próbáld ki Swiftkey,Touchpal,G-Board billentyűzeteket.
A Samsung billentyűzet beállításaiban pedig Prediktiv szöveg->Automatikus csere kikapcsolása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, KIFOGÁSOLHATATLAN ÁLLAPOT!!!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest