- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
Dark Archon #858 üzenetére
Vegyél A6+-t, most annyiba kerül a T-nél mint a J6-os és tudja az aod-t, még a vakkuját is villogtatja üzenetkor és híváskor ha úgy akarod.
(LED ugyan ebbe sincs, se sokkal többet tud mint a fapados J sorozat) -
szemy94
senior tag
válasz
Dark Archon #860 üzenetére
Leírtad, hogy megy vissza, szerintem, ha teheted tedd azt, a telefon egyébként nekem is tökéletes 1-2 apró hibát leszámítva, de ahogy te indultál a telefonnal, innen már nehéz lesz nullára kihozni. A3 majdnem ugyanez hardverileg, csak van gyári AOD, én végül azért vettem ezt, mert (azt hittem mondjuk, hogy van AOD, azt benéztem) az üveg hátlaptól féltem. Jah plusz az vízálló (IP67)
-
Dayerdroid
tag
válasz
Dark Archon #858 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.newgen.alwayson pl.
-
jociolaszi
tag
válasz
Dark Archon #854 üzenetére
Tudnod kell hogy az amoled kijelző a feketét úgy állitja elő hogy kikapcsolja a kijelzőt. Ahol fekete ott a fogyasztás nulla!
-
dzsi23
addikt
válasz
Továbbra is oled kijelzőről beszélünk, amit a Sony (amiről szerinted kár volt váltani) most használt először, és most is csak a csúcskészülékében (XZ3). Nem az egész kijelző aktív, csak ott, ahol tartalmat jelenít meg, ami lehet néhány pixel is, ami kb. egy értesítési lednek felel meg, és fogyasztásban sem sokkal több annál. Persze, ha már van aod, érdemes nem csak egy pontot megjeleníteni, hanem mondjuk az időt is, és az értesítéseket is inkább ikonnal, így nem csak azt tudod, hogy értesítésed van, hanem azt is, hogy mi. Fogyasztásban pedig továbbra sem sok, és sokkal jobb használni.
-
Vyndree
őstag
válasz
A J sorozat a Samsung legalja. Felette még sok lépcső van, nem gondolod hogy legalul majd ellövik az összes puskaporukat?
Vegyél S3-ast vagy S4-est, azokban van LED és utóbbinak jobb a felbontása mint a J5 2017-esnek. -
dzsi23
addikt
válasz
Dark Archon #852 üzenetére
"Always on display", amivel az értesítési led feleslegessé válik. Amúgy meglepődnél, hány telefonból hagyják ki azt a pár forintos alkatrészt még 2018-ban is. Aki kicsit is jártas a témában, az tudja, hogy nem természetes, hogy benne van. Az más kérdés, hogy "illene" benne lennie. Elég lett volna csak 1 tesztet elolvasni vásárlás előtt.
Szerk.:
A mobilarena tesztből:
"Felül előlapi kamerát (13 megapixel), fény- és közelségérzékelő szenzort és előlapi vakut is találunk, értesítési led viszont nincs." -
dzsi23
addikt
válasz
Dark Archon #850 üzenetére
2018-ban még van olyan ember, aki vásárlás előtt nem jár utána, mit tud egy telefon, és mit nem?
Amúgy is amoled, ott az aod... persze, gyárilag az sincs, de ezt nyilván te is tudod... ja, mégsem.
-
válasz
Dark Archon #849 üzenetére
S most olvasom, hogy értesítési LED nincs is?! 2017-ben, ba***ák meg... szerintem megy vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest