- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az az alkalmazás, amit Dayerdroid írt, megmenti a visszaküldéstől. Legalábbis úgy néz ki, hogy sikerül rábeszélnem az asszonyt, mert egyébként tényleg szép képe van. Az alkalmazást most belőttem úgy, hogy semmi nincs az aod-n, csak akkor, ha értesítés van. Így tényleg szinte azt tudja, mint a LED. Ha még színes is lehetne az ikon, az lenne a +1, de így már azért nullán vagyunk
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
válasz
Dayerdroid #859 üzenetére
Köszi.
Vyndree: ja, pont arra gondoltam, hogy 5-6 éves telefonokat vegyek
Nem mintha az a veszély fenyegetne, hogy lehet bárhol is kapni még.
-
Asszonynak pont elég lett volna egy legalja telefon arra, amire használja. De mondjuk már nekem sincsenek nagy igényeim ezzel kapcsolatban.
dzsi23 / jociolaszi: hát ezek mind új infók... köszi. De ahogy utána olvastam, mintha csak mókolással lehetne felrakni az aod-ot erre a telefonra, ha lehet egyáltalán. Sima apk install, esetleg kikapcsolt hivatalos forrással? Vagy Samsung fiókkal letölthető szépen?
-
Igen, felületesen olvastam el a tesztet. Erre tényleg álmomban nem gondoltam volna... 4 éve vettünk utoljára telefont, nem követem a témát.
Ez az aod sem mond semmit, de utána olvasva ez annyi, hogy be van kapcsolva a kijelző állandóan egy adott időintervallumban? Ettől még nem fogom látni 5m-ről, ha történt valami és sejtésre többet fogyaszt, mint egy villogó LED.
-
2018-ban az ember természetesnek veszi, hogy nem spórolnak egy 3Ft-s LED-en és hogy az emberek azért kíváncsiak rá, ha értesítés érkezik. Több, 10+ éves telefon tudja ezt. Amoled meg aod? Most ez hogy jön ide? Egy Sony Z3c helyett lett véve, mert az gallyra ment, de kár volt márkát váltani.
-
válasz
Dark Archon #849 üzenetére
S most olvasom, hogy értesítési LED nincs is?! 2017-ben, ba***ák meg... szerintem megy vissza.
-
Hali,
Ilyen telefont vettünk újonnan. Az miért van, hogy Messenger esetében leadja az ott beállított értesítési hangot, aztán valami mást is? S ez a valami más addig szól, míg meg nem nézi az ember. Elég idegesítő, gondolom valami rendszer szintű. Mit kell kikapcsolni?
Köszi,
Z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest