Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Mivel a térerő erősséget jelző sávok felett is ott az "R", így feleslegesnek tartom a baloldali "repülős R"-t, jobb tájékoztatást nyújtana, hogy melyik hálózaton is van.
Próbálom letölteni őket, de nem jön össze. Lehet, hogy wi-fit kell keresnem itt...
Azt már próbáltam, nem rossz, ha feldob szavakat, de a Swype emlékszik szó kombinációkra, amiket már használtam. Ezért nem értem, miért erőlteti a "vágyok"-ot a "vagyok" helyett, pl. -
HoTaZo
addikt
Köszi!
Akkor lenne pár kérdésem.
Mivel ez egy céges kütyü, én meg kamionozok, folyamatosan vagyok roamingban. A privát Huaweien megszoktam, hogy bal felül jelzi állandóan a helyi szolgáltatót. A J5 egy repülős"R"-t mutat. Kicsit megtévesztő volt kezdetben, mert azt hittem, hogy repülő üzemmódban van (volt, hogy egyéb, számomra nem érthető, nem úgy működés, ahogy én megszoktam, miatt már erős vágyat éreztem, hogy én miként gondolom a repülő üzemmódot). De jobban szeretném, ha nem csak a zárképernyőn mutatná, hanem feloldás után is.
Van erre lehetőség?
Továbbá a gyári billentyűzettel elég nagy gondjaim vannak.
Ha valami a Huawei Swype-hoz hasonló betű, szám, karakter leosztást tudnátok ajánlani, amit el is fogad a készülék az nagy segítség lenne. Nem a csúsztatgatásos írás kell, hanem egy helyen a betűkkel a főbb karakterek és számok is.
S még egy: Hogyan tudom tanítani vagy megszokatni vele, hogy pl. a "Lerakón vagyok." -nál a pont megnyomásakor ne "vágyok"-ot írjon? Ez csak egy példa a sok, számomra, idegesítő elírásaiból. -
Gardoni
aktív tag
Hát azt nem tudom hogy ott melyiket linkelték, de én a gyári szót elfelejtettem idézőjelbe tenni, inkább gyári szerű ez amit én feltettem.
Itt ki tudjátok próbálni, több energia kell neki mint ha nem lenne fent, így nem használom tovább. De elég jól összerakták, nem kell Play-es programot feltenni hogy működjön!
Bugok amit észrevettem:
- Nekem nem engedte kikapcsolni, hiába nyomtam ki a pipát.
- Újjlenyomat olvasót nem lehet használni, csak ha felébreszted a telót.
- Sajnos még így is sokat eszik.
- Idő beállítás se működik hogy mikor kapcsoljon ki-be.Itt a link ahonnan fel tudjátok tenni: Előszőr az elsőt kell, majd a plug-in is mehet.
Always On Display -
lajbii
tag
Hát ez nem kicsit hanem nagyon zavaró bibi mert azért az esetleges privát máshonnan kapott direkt teljesen más mappába rakott stb képeim mirefől jelenik meg a fényképező alkalmazás képvisszanézésébe. Ez nagyon gáz ha nincs rá megoldás.Ez rohadt nagy hiba mire fől látható az összes telón levő kép a fényképező képeinek visszanézésébe. Holnap lehet fel is hívom a samsung zöld számát.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! J5-nél is így van.
Mobil nézetet, hogy lehet beállítani? Nekem mindig így töltenek be az oldalak, de tegnap a jobb oldali jött be. Minden oldal ilyen teljes képernyős volt. Lehet, hogy a reptéri wifi kavart be? Roaming tökéletesen működött, GPS azonnal talált műholdat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Vezetékes FÜLhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Mazda topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motoros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gmail
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest