Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
Én is erre jutottam.
Pedig én lehetnék "telefonos haver" is, ha ismernénk egymást.Ja és 2015-ös J5-öt vettem.
Mert kicsivel több, mint 1 éve 48-ért elhozhattam a MediaMarkt-ból (vesztükre leakciózta az edigital én meg az orruk alá dörgöltem, hogy ott 20% a kedvezmény míg ők a 12%-os kedvezmény előestéjén még nem akarták a 12%-ot sem megadni).
Meg azért is, mert 2 SIM+microSD-t a kínaiak valamiért nem csinálnak.
Papíron borzasztó elavult volt már akkor is, pont akkor jelent meg a J5 2016 de 90e Ft-ért... Most 49e-ért akciózza az Euronics.Galaxy S2 után - baromi gyors. Van 1-2 bosszantó hiányossága (nincs fényérzékelő, sem megvilágított gombok) de az akkuja bitang sokáig bírja, 2 SIM-mel, folyton bekapcsolt WiFi-vel 3-4 nap - kikapcsolva soha nincs.
Meguntam, annyira gondozásmentes.
A kamera fókusz túl lassú, csak olyanra cserélném le, ami abban többet nyújt. Talán majd ez az új, fél év múlva.
A nem cserélhető akku előnye: 2 éves garancia arra is vonatkozik! A kivehetőre meg 1 év van. -
dzsi23
addikt
Inkább úgy mondanám, hogy ritkán olcsóbb a szolgáltatós (feltöltőkártyás) ár, de azért előfordul, nem egyszer láttam már rá példát. Persze, a szürkeimportos árakkal nehéz versenyezni. Előfizuval viszont általában olcsóbb, és nem csak részletre lehet elhozni, 44k volt egyben ez a J5, és nem 10-20 ezres előfizetésem van, hanem az egyik legolcsóbb.
(#99) ddaydome
Megint ez a "tájékozottság", gratulálok, sikerült elismételned, amit már sokan leírtak előtted.Ők is tévedtek, te is tévedsz. Leírtam, miért választottam ezt a készüléket, szó sincs márkahűségről. Persze, nyilván lesz, aki csak azért veszi, mert ez Samsung, de ne általánosítsunk vakon...
(#107) moordavid:
+1(#120) VZotya2:
Szerintem csak ironizálni akart, de elég félreérthető lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest