- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rush77
aktív tag
Köszi mindenkinek.
Akkor nincs. nem a világ vége. Amúgy szerintem egyáltalán nem tűnik rossznak (bár csak fél napja tesztelem, hogy ha kijön valami hiba akkor az most jöjjön elő). Érzetre a hátlap is elég minőséginek tűnik meg úgy az egész telefon nem rossz amúgy. Szüleim egy ACE 3-ról váltanak erre.Hogy egy kicsit én is beszálljak a "vitába". A független 80k az tényleg nem kevés de a szolgáltatóknál ennél azért jobb árat ki lehet fogni és pont oda is szánják ezeket. Ez a telefon tipikusan az olyan embereknek lett létrehozva mint a szüleim. Nekik tényleg az kell, hogy stabilan üzemeljen egy telefon gyárilag amivel nem kell mókolni adott esetben, és ugye a másik meg, hogy azért nagy vonalakban a Samsungnak jóformán a világ minden szegletében van valami háttere míg a kínaiaknak nem biztos (ez ugye azért fontos mert munka miatt elég sokat utaznak elég távoli helyekre). Az, hogy 2Gb Ram meg ilyen szenzor, olyan szenzor és társai a kutyát nem érdeklik szerintem azok közül akik ezt fogják venni. Sztem a FHD sem feltétlen szükséges mindenhová. Megint csak SZVSZ a célközönség nem hiszem, hogy filmezésre meg sorozat nézésre használná a telefont, ráadásul azért egy FHD panel sztem többet is fogyaszt (mind erőforrást mind energiát)
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok.
Szüleim most vettek ilyen telefont és az lenne a kérdésem, hogy a funkciógombok (vissza, alkalmazásváltó) hogyan lehet a világítását állítani mert nem találom sehol bár lehet én vagyok a vak.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Opel topik
- Erősítő, hangfalak
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- NIOH
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest