- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin1369
aktív tag
Alapból van a telefonon fólia?
-
pinnacle
nagyúr
NFC-t ha tudjátok nézzétek meg. Előző telefonon nem működött. Kicseréltem, most a fizetés megy, fájlátvitel nem. Mondjuk az utóbbi nem annyira fontos, de a fizetés talán jobban.
Vettem egy ilyen gyári tokot. Elég masszív, de egy kicsit bumszli lesz tőle a telefon. Azt mondták üvegfólia csak olyan van, ami egy kicsit feljön oldalt.
-
gippazoid
senior tag
Ezt mondom én is.
Láttam GA628-at ezt művelni és 5110-et is 1-es térerővel ott ahol max-nak kellett volna lennie.
Gyakran elromlott a külső antenna csatlakozója (főként ha valaki autós kihangosítóba is tette amely akkoriban még saját antennával rendelkezett az autón) és átkapcsolva maradt külső antennára.A bajnok a kihúzható antennás Alcatel OneTouch széria volt, amely ki nem húzott antennával is hasított. Ezek voltak azok, amelyek AA-s vagy AAA-s elemmel is működtek.
Egy ilyen teló volt az első mobilom 1998-ban. Még meg van. -
gippazoid
senior tag
válasz
pinnacle #288 üzenetére
Ez programozástechnikai kérdés is, mert 2 pálcika ugyan, de a -105 dBm szerintem nem rossz érték.
1x évvel ezelőtt méricskéltem utoljára mobiltelefont. Akkor még volt kábel a legmenőbb típusokhoz, amivel össze lehetett kötni a mérőműszer antenna bemenetével a teló külső antenna csatlakozóját és szépen elbeszélgettek egymással.
A 900 MHz-es GSM-en -102 dBm volt a határérték. Ami ezt tudta, az a telefon jó volt. Akkor is, ha a szomszéd telefonjával ott is lehetett hívni ahol ezzel a telóval már nem. Voltak ugyanis készülékek, amelyek ezt bőven túlteljesítették.
Sajnos aztán idővel eltűntek a külső antenna csatlakozók és ezzel együtt a mérőkábelek is.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gippazoid #289 üzenetére
Xiaomi Note 4-nek jobb volt a térereje. J5-nek a torony közelében. Ezzel a progival, te is meg tudod nézni, hol van a közelben.
Úgy tudom a VoLTE, csak néhány készüléken van engedélyezve, a szolgáltató részéről. Azon lehet, hogy jobb a hangminőség.
Nekem azt mondták, az LTE akkor is jobb ha csak 2 pálcika van. Az nem jó, ha ide-oda ugrál 3G között. -
gippazoid
senior tag
válasz
pinnacle #288 üzenetére
Eddig nekem minden 4G-s telón csak 2 pálcika körül volt (30-as szolgáltató).
A J5 2015 és a Galaxy Core Prime is.
Sosem láttam még teljes LTE térerőt.
Ezen a J5-ön tegnap otthon szintén csak 2 volt.Inkább érdekes, hogy a 2017-es J5-ben van egy olyan menü opció, ami Voice LTE-vel kapcsolatos. Legutolsó infóm szerint a szolgáltatók csak adatot tolna LTE-n, beszélgetést nem. Érdekelne, vajon ez változott az elmúlt 1,5 évben? Ha van már voice LTE-n akkor azzal nagyobb az akku fogyasztás vagy éppen hogy kevesebb, mivel nem az energiazabáló 3G-n megy a beszélgetés?
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
-
gippazoid
senior tag
válasz
pinnacle #278 üzenetére
Én nem hiszek abban, hogy megint visszaállítják az SD kártyára mozgatás lehetőségét. Most ugye olyan módszer van, hogy a készülék tárhelyének fájlrendszerével egyesíti a memóriakártyát és így bevonja a tárolásba a rajta lévő helyet. De ha kiveszed a kártyát, akkor önmagában nem használható és szerintem a telefon is zokon venné. Nem próbáltam ki, pont ezért, de úgy tudom, ez most így működik.
Esetleg van valami konkrét infó erről, hogy tervezik a régi, 5.0 előtti módszer visszaállítását?
-
gippazoid
senior tag
Létezik olyan üvegfólia, amelyik lefedi a kijelzőt? Most egy olyat sikerült feltetetni, amelyik mellett két oldalt 3-3 mm kilátszik a kijelzőből. Nagyon tré ahogy kinéz és ott nem is védi.
Valamit hirtelen kellett tennem rá mert nem tudni, milyen anyagból van az eleje és még ha vissza is viszem 14 napon belül esetleg, addig sem akarom karcolni. Így a legelső olcsó darabot ami az utamba került feltetettem rá.Talán a 2,5D-s, lekerekített szélűek esélyesek, hogy lefedik.
Csak így nehéz látatlanban web-ről rendelni, a maszek GSM-ek meg nagyon drágán adják (Telenor partnernél láttam olyat ami 2,5D-s volt és 4e Ft lett volna... Neten az ilyenek mennek 2000 körül, a sima szélűek meg 1200-2000 között). -
gippazoid
senior tag
Viszont amit nagyon hiányoltam eddig és telepített app-okkal sem nagyon tudtam megcsinálni:
több SMS kijelölése törlésre!Hogy erre miért kellett a 7.0-s Android-ig várni, nem is értem...
Banki SMS-ek törlése sokkal egyszerűbb lesz most már! Ennek nagyon tudok örülni.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Enigma1945 #279 üzenetére
Eleve azzal jön. Még frissítés sem volt.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok! Jön majd Android 7.0 J5 2017-re is?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gippazoid #271 üzenetére
Kicsi ikonok, de főleg az aláírásuk nekem sem tettszik. 7.1-en lehet majd állítani. Most még a J5 csak a mintán jelzi, de nem változtat rajta. Nokia 5-ön láttam, hogy nagyítja.
Lehet az alkalmazások SD kártyára helyezése is menni fog. Most még csak elméletileg lehetséges, gyakorlatban a belső memórián marad. Külső, belső tárhely mérete nem változik. -
Pull
csendes tag
Sok középkatagóriás Samum volt de mindet utáltam. A mostani cégesem egy ilyen J5 2017. Ez az első Samu ami tetszik. Persze a saját Redmi 4X-em mégindíg jobb és olcsóbb 😂
-
pinnacle
nagyúr
Nagyon jó a hangminőség is. Ha tudjátok próbáljátok ki a EHS64AVFWE fülhallgatót. Samsung szervizben 2500Ft-ba kerül. Van 3 Xiaomi fülesem de ez a legjobb. Régebben az S Advance telefonomhoz kaptam ilyet, de utána nem találtam sehol. S3 Neo-s gyenge volt. A3 2016-hoz adtak ilyet.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
gippazoid #271 üzenetére
Én ma vettem át. Nagyon minőségi telefon.
Minden jó, egy gond van, Google kétlépcsős azonosítás hívása nem jön be? Másnak nem volt ilyen gondja? Telekomos vagyok.
Saját fájloknál, amikor a kategóriákat akartam megnyitni, befagyott 2x. Nem nyitotta meg, a felső értesítési sávra, ráment valami másik. Most működik. -
Sakira
tag
válasz
gippazoid #271 üzenetére
A névjegyzékben ne a névre kattints, hanem az előtte levő ikonra vagy képre.
Híváslistában meg a neven ha jobbra csúsztatod a kezed akkor hívja az illetőt, gondolom az alapértelmezett számot fogja hívni, amit eddig hívtál. Ha balra csúsztatod a kezed akkor pedig sms-t lehet írni. -
dzsi23
addikt
válasz
gippazoid #271 üzenetére
Lehetne jobb is az u.-olvasója. Nálam kb. 70-80%-osan működik, a Xiaomi R3S simán 90% feletti volt. Persze, ott sokkal nagyobb volt az olvasó felülete, ráadásul 5 ujjat is fogadott, ez meg csak 3-at.
Egyébként úgy kell felvinni, hogy az első ujjperced minél nagyobb százalékát bevidd, szal forgasd kicsit jobbra-balra-fel-le az ujjad, amikor "betanítod", ne csak a közepét. Vannak erről videók, leírások, de telóról vagyok, most nem keresek rá. -
gippazoid
senior tag
válasz
pinnacle #270 üzenetére
Meg is rendeltem az utolsó kéket, mert egy 7 órás Happy Hours leárazás volt.
Most megint akciós ugyan ennyiért, de most 09.21-től 09.25-ig.
Ami eddig nem tetszik, hogy a definiált ébresztés mint képernyőelem elé Android 6.0-n rajzolt ébresztőóra ikon amivel ki-be lehetett kapcsolni, az eltűnt, helyette az ébresztés mögé egy tolókapcsolót rajzoltak de az macerásabb. Ugyanakkor ha kiteszem widget-be azt az ébresztési eseményt, akkor meg ott van az érintéssel kapcsolható óra.
Másik: Híváslistából a J5 2015-ön ha ráböktem valakire, akkor feldobott egy másik képernyőt, ahol választhattam hogy hívás vagy SMS. Most meg kitesz alá egy új sort ahol felsorolja mindkét SIM-et amellyel indíthatom a hívást. Egyrészt ez felesleges, hiszen a híváslistából már kiderülhet a telefon app számára, hogy melyik kártyáról indítottam az előző hívást ugyan ezen személy irányába, 99% hogy most is arról akarom majd hívni. Tehát felesleges a SIM választás. Az ikonok is kicsik.
Még sosem volt ilyen ujjlenyomat olvasós telóm - hogyan kell pontosan megtanítani az ujjlenyomatot? Tudom, kiírja mit kell csinálni de valahogy nagyon nyögvenyelősen tanulja meg.
A leolvasás is tiszta kínlódás, sokszor nem ismeri fel, azt mondja, töröljem meg a szenzort vagy bizonyosodjak meg róla, hogy teljesen fedi az ujjam a szenzort.
Van valami trükk? Vagy hibás a szenzor (*#0*# tesztmenüben átment a teszten)?
-
pinnacle
nagyúr
MM-ben most 63k.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Itt azt írják, hogy "OLED displays use PWM for brightness control. This is also true for the Samsung Galaxy J5 (2017)." Ilyen a PWM másik kamerával nézve. Valaki tapasztalt fej, szemfájást emiatt vagy szerencsére azért nincs ilyen gond? Igaz főleg akkor lehet probléma ha közelről nézzük pl. GearVR-el.
-
dzsi23
addikt
válasz
szita.erno #266 üzenetére
Beállítások -> Speciális funkciók -> Több ablak
-
szita.erno
aktív tag
Hogy tudom felezni a képernyőt, hogy 2.böngésző ablak legyen meg nyitva?
-
csucsu21
aktív tag
Na egy fura észrevétel igaz eddig én nem használtam soha ilyet alkalmazást de a lépés számláló borzasztóan meríti a készüléket lehet ez más telefonál is így van de tegnap csak néztem alig használtam ,és nap végére 24%on volt.
-
gyuri2008
veterán
Gps fixet akartam írni .
-
gyuri2008
veterán
Üdv
felraktam a gps test applikációt meg a AndroidTS gps test-et de nem működi egyik sem.
Vajon miért? -
csucsu21
aktív tag
Sziasztok ki hol vett rá fóliát már ha vettetek rá. amit én be szereztem az valahogy nem passzol nem ér ki a kijelző széléig ( már ahol még ténylegesen a képernyő van ) lehet valahol olyat kapni ami le fedi az egészet ?
A teló amúgy nagyon jó eddig nem találkoztam semmi negatívummal ja de reggel rossz meg fogni olyan hideg a sok műanyag teló után -
gyuri2008
veterán
A kijelző gorilla glass?
-
kalmi21
újonc
Sziasztok,
Dual szimezők! Azt hogyan lehetne megoldani, hogy lassam éppen melyik számra hívnak? Az rendben van, hogy utólag látom a listában, hogy 1-s vagy2-es, de amikor éppen hívnak, akkor nem tudni melyik sim-re is hívnak éppen.
Köszi.
-
dzsi23
addikt
válasz
kelemen1974 #248 üzenetére
És bele is tudsz rakni két simet? Mert a 2. sim nekem is beférne, csak a sim tálcán nincs kivágva a helye. Belül meg nem vizsgáltam, hogy amúgy fogadná-e. És a rendszerben sem találtam erre utalást.
-
kelemen1974
újonc
Én múlt héten vettem egyet a Telekom webshopban. Nincs ráírva, hogy Duos, meg nem is úgy volt hirdetve, de ettől függetlenül nekem 2 kártyás változatot küldtek. 2 tálca van, az egyikbe megy egy SIM, a másikba egy SIM + 1 micro SD kártya. Természetesen Telekom logóval indít bekapcsoláskor.
-
szita.erno
aktív tag
Köszi a választ!
-
Szpisti
addikt
válasz
szita.erno #243 üzenetére
Hát mivel full fém ház, így az indukciós töltés szóba se jöhet... Legalábbis gyárilag...
-
dzsi23
addikt
-
szita.erno
aktív tag
Vezeték nélküli töltésre alkalmas a Samsung Galaxy J5 2017 Duos? Vagy nem olyan hátlap van rajta.
-
dzsi23
addikt
válasz
szita.erno #241 üzenetére
Én is arra gondoltam. Bár a formájuk nem biztos, hogy változik (nem tudom, mert nem nagyon állítgatom a témát), de a színük tuti.
-
dzsi23
addikt
válasz
szita.erno #239 üzenetére
Beállíthatsz másik témát.
-
szita.erno
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy tudom az értesítő sáv ikonokat változtatni? -
lexter00
őstag
Hugomnak van egy ilyen telója,és az a problémánk hogy nem látja a bluetooth fülest a telefon!Mást viszont lát a telefon,sőt az én 2015-ös j5-öm is látja azt a fülest amit a 2017-es J5 nem.Ez mitől van lehet vele valamit kezdeni?
Szpisti
ínából rendeltünk hozzá 1-2 hét és megjön
-
Szpisti
addikt
Fóliát tudott venni rá valaki? Mármint olyat ami legalább az aktív kijelző (ami világít) széléig elér...
-
Szpisti
addikt
válasz
Enigma1945 #231 üzenetére
Értem, köszi. Biztos nagyon megdrágította volna a teló árát két led.
Asszonyomnak veszem, remélem nem fogja hiányolni... Bár iPhone 4S után valszeg csak a középső fizikai gombot fogja használni... -
Szpisti
addikt
válasz
Enigma1945 #229 üzenetére
A két érintőgomb ezen a 2017-es modellen sem világít ahogy a 2016-oson sem?
-
Szpisti
addikt
válasz
Enigma1945 #225 üzenetére
Köszi a válaszokat.
-
seniman
veterán
válasz
Enigma1945 #225 üzenetére
Nem jó topikba írtam
-
Szpisti
addikt
Sziasztok!
Vett valaki a Telekom-tól ilyen telót? Az is dual sim-es? Független? Van Telekomos logó meg ilyesmi a firm-ben? -
kalmi21
újonc
Szewasztok,
Na, tegnap megvettem én is ebben az ezüst-kék színben. Valóban szép telefon,van markáns súlya is, ami plusz prémium érzetet ad. Már benne van mindkét sim kártyám. Ezelőtt egy Lumiát használtam, és szuperul elégedett voltam a windowsal is , főleg ahogy kezelte külön a két híváslisátt, és azon belül is dönthettem, hogy melyikről hívok. Ám a telefon már nagyon recsegett, plussz hát a win 8.1 -re már nem volt messenger frissites. Nem fejleszti a messenger a 8.1-es win phone-ra az appot.
Igy egyelőre szuper. Bár Alirol rendelek rá szilikon tokot, mert nagyon csúszik. A legtobb review-ben azt mondjak egy kézzel is szuperul kezelhető, én ezt egyelőre nem tudom elmondani róla, lehet majd ha lesz tapadósabb tok akkor talán.
Hiány érzetem van a gyors dupla erintéssel az óra előhívása funkció. Vagy megoldhatták volna mint pl a kollegam Moto Z play telóján, hogy ilyen Jedi mester mozdulattal a telefon felett előjon az óra. (vagy van valami ilyesmi csak elkerulte a figyelmem?) Szóval az always on hiányában jo lett volna valami ilyesmi.
Egyelőre szép gyors a rendszer, bár szerintem a P10 Lite ugyan ennyiert sokkal erősebb vasat ad, bár inek mire van szuksege. Nálam a döntő tényező a SD kártya volt, hogy nem kellett kompromisszumot kotni. Csak betettem és ott az összes eddigi képem,videóm,dokumentumaim.
Szóval gyors a rendszer....kérdéses meddig. Eddig minden közép telefonnál egy idő után meg frissitesek utan belassul.Az újjlenyomat olvasó tényleg jól műkszik. Szép a kijelző, viszonylag szép képeket készít.
A gmail app nekem tul színes. Helyette szerintem a samsungos e-mail kliens hasznalom, letisztultabb. Kicsit olyan IOS-os.
Az automatikus fényerő szabályozó szerintem jobban működött a Lumiámon.Egyelőre ennyi....
-
Enigma1945
őstag
na most leteszteltem a telefont gta vice city-vel, maximon szépen viszi, nincsenek kis akadások sem. pedig az s5 galaxy mobilomon akadt picit, emlékszem!
-
csucsu21
aktív tag
válasz
Enigma1945 #219 üzenetére
Köszi a választ.
Na csak jövőhétre lesz 1 kék készülék a helyi üzletben (pedig már be vagyok sózva) remélem nem bánom meg aranyban is elég szép de feketében meg már nem akarok telót eddig a összes fekete volt
-
seniman
veterán
Pont ugyanilyen fikahullámmal kezdődött az elődmodell bemutatója is.
Nekem az van,semmi gondom vele,nem fagy,nem melegszik,nem mekeg.Drága?A bemutató után minden drága,vagy ne vedd meg.Nincs benne fényérzékelő?Még nem vettem észre a hiányát,viszont az előző telefonomben rendesen utáltam.Nincs értesítési led?Ilyen repülésjelző villogókkal utoljára a 628-as Ericsson-on találkoztam.
-
csucsu21
aktív tag
Na ha minden jól megy jövő héten megveszem a telót kékben szeretném ha lesz a helyi üzletben.
Annyi kérdésem van még Ram mennyi van szabadom ? vagy mennyire elég ? nem töltöget minden újra ? -
dzsi23
addikt
válasz
#65510400 #213 üzenetére
Igen, próbáltam, tetszene is, csak nem úgy működik, ahogy szeretném. A noled futásakor nem működik az ujjlenyomat-olvasós feloldás, csak ha előbb megnyomom a home gombot vagy a bekapcsológombot. Viszont ha bekapcsológombot nyomom meg előbb, sokszor azt csinálja, hogy eltűnik a noled, de nem jön fel helyette az alap zárolt képernyő, csak feketeség van, és ha ilyenkor feloldom ujjlenyomattal, feloldja a képernyőt, de újra előtérbe jön a noled, és megint meg kell nyomnom a home gombot, hogy eltűnjön. Ilyenkor onnan tudom, hogy fel van oldva, hogy a messengeres chat-fejek már látszanak, és tudok írni is benne. Szal tényleg jó lenne, tetszenek a színes ikonok, csak a megvalósítás nem az igazi.
Én az Always On AMOLED-et használom, korábban már ajánlottam is. Sok másikat is kipróbáltam, de ez a legmegbízhatóbb. -
dzsi23
addikt
válasz
Enigma1945 #211 üzenetére
1. A hiba nálad keresendő, nálam nem csinál ilyet. Szerintem egy (normális) okostelefon sem szaggat egy kép nagyításától. Beragadhatott egy app, indítsd újra a telefont, vagy Beállítások -> Eszköz karbantartása -> Optimalizálás.
2. Hangerő le + bekapcsoló gomb egyszerre történő lenyomásával.
3. Always on display. Ez még csak a 212. hozzászólás, esetleg végigolvashatod mindet, sok kérdésedre választ kaphatsz. -
Enigma1945
őstag
sziasztok! kamerázok, lövök egy fotót. meg akarom nézni, de baromira szaggat az egész mikor a képet közelebbről nézem! ez miért van?
más kérdés:Hogyan tudok képernyőmentést készíteni?
Szerk#2: Mi az az aod? Köszi! -
dzsi23
addikt
A led nem arra való, hogy megtudjuk, kitől jött, hanem arra, hogy egyáltalán jött valami. Pl. leteszem az asztalra a telefont, a számítógépet használom vagy tévézek, valamiért kimegyek egy percre telefon nélkül, visszamegyek, és ha volt egy hívásom, a led villog, és tudom, hogy volt valami, amiről lemaradtam, vagy jött egy emailem, vagy akármelyik fontos app küldött egy értesítést (pl. gól volt az egyik meccsen
), és nem kell mindig nyomkodni, ha csak annyit akarok megtudni, hogy történt-e valami. Csak akkor kell nyomkodni, amikor a led jelez. Ha meg nincs led, akkor csak a feketeség fogad, és nézhetem mindig, hogy volt-e valami. Nekem már egyáltalán nem fontos az aod miatt, de az előlapi vakunál jobban örültem volna neki.
Nálam az említett kijelzőidőket korlátozások nélkül hozza. A fényerőt mindig manuálisan állítom, folyamatos 4G+wifi+gps+szinkron, és ha a miband rajtam van, akkor még a bluetooth is always on.
-
mcs
veterán
,,Az értesítési led valóban elfért volna,"
Soha nem értettem, hogy ez miért fontos szempont sokaknak. Ha hívás, ha sms jön vagy jött korábban, így is úgy is fel kell oldani a kijelzőt, hogy megnézzük melyik jött és kitől.
csucsu21: Könnyen ki lehet hozni plusz üzemidőket olyan apróságokkal, mint például a kis fényerő és 2G-re korlátozás. Nálam a J5 2016 is tud produkálni 9-10 órás kijelzőidőket.
-
dzsi23
addikt
válasz
Enigma1945 #205 üzenetére
Mi szerepelne az összefoglalóban? A topik nem pörög, inkább csak döcög (vagy azért, mert még kevesen veszik/vették, vagy azért, mert nincs vele sok gond), mókolás sem nagyon jellemző, általános hibák sincsenek egyelőre, így feleslegesnek érzem az összefoglalót.
Az értesítési led valóban elfért volna, de egy aod app kárpótol érte kamatostul. Persze, az előlapi vakunál (amit 99%, hogy nem fogok használni) hasznosabb lett volna.
A gomb világítás hiánya szerintem nem egetrengető probléma, engem még zavarna is, biztos kikapcsolnám. Ha vissza akarok lépni, az ujjam automatikusan elindul a vissza gomb irányába, tényleg csak megszokás kérdése... -
Enigma1945
őstag
Hát elég furcsa ilyen árú telefonban nincs ilyen! A led értesítést is hiányolom! Bezzeg vaku az előlapi kamerán is van! Azért vettem ilyet, mert egy árban tudtam kihozni a J3-mal, mondom akkor legyen J5!
Nem mondom megbántam, mert piszok gyors teló, de hát..mindenesetre köszi a segítséget!
Nézni fogom a topikot naponta
Szerk: Miért nincs összefoglaló a telefonról?
Kéne egyet csinálni! -
dzsi23
addikt
válasz
Enigma1945 #202 üzenetére
1. Telefon -> menü (felül 3 pont) -> Beállítások -> Egyéb beállítások
2. Mint korábban már írtam valakinek: "Nincs világítás, de hamar meg lehet szokni, csak meg kell tanulni, hogy bal oldalon alkalmazásváltó, jobbon vissza gomb, mellényomni pedig szinte lehetetlen, elég nagy a gombok érzékelő felülete."
-
gyga
senior tag
válasz
Enigma1945 #202 üzenetére
szia. a feleségem is ma kapott egy ilyet.
Nem világít a gombja (nincs fizikailag beépítve)nem tudja valaki hogy a gyári aod-ot fel lehet e tenni?
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok! Ma vettem egy telefont. Nem találok benne pár dolgot.
hol tudom a saját számomat megjeleníteni mikor hívok valakit?
az érintőgombokat hogyan tudom beállítani hogy világítsanak?
ez nagyon zavaró!
Köszi! -
dzsi23
addikt
válasz
csucsu21 #200 üzenetére
Ez használatfüggő: én rengeteget nyomkodom, és rendszerint le is merítem a nap végére, így jön össze a 10 órás kijelzőidő. Aki kevesebbet nyomkodja, annak kevesebb lesz, viszont később merül le. A Redmi 3S-nél 12-14 órák is összejöttek, de abban 4000-es akksi van. Viszont az S3 Neo 4-6 óraihoz képest nagyon pozitív csalódás a J5 2017.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint eltelt legalább egy év, a középkategóriás Samsung okostelefonok menetrend szerint frissülnek, rosszabbak biztos nem lesznek, de eleget fejlődnek-e? A friss J5 sűrű mezőnybe csöppen.
- Tesla topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- The Surge 2
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- Renault, Dacia topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest