Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
csucsu21 #200 üzenetére
Ez használatfüggő: én rengeteget nyomkodom, és rendszerint le is merítem a nap végére, így jön össze a 10 órás kijelzőidő. Aki kevesebbet nyomkodja, annak kevesebb lesz, viszont később merül le. A Redmi 3S-nél 12-14 órák is összejöttek, de abban 4000-es akksi van. Viszont az S3 Neo 4-6 óraihoz képest nagyon pozitív csalódás a J5 2017.
-
dzsi23
addikt
válasz
csucsu21 #197 üzenetére
Ha eredeti Samu tok, akkor biztos ébreszti-zárja, próbáltam már.
Negatívumként annyit mondhatok, hogy csak 3 ujjlenyomatot lehet tárolni benne. Nem tudom, hogy ez minden Samsung esetén így van, vagy csak ennél, de ez van.
Az üzemidő sokkal jobb, mint vártam, nálam mindig megvan a 10 óra kijelzőidő. Sokat használom, a messenger miatt szinte egész nap nyomkodom, játszani, fotózni is sokszor szoktam, wifi, mobilnet, gps, szinkronizálás mindig bekapcsolva. Így minden este töltőre kell tennem, de visszafogottabb használattal kibírna két napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest