- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
#65510400 #213 üzenetére
Igen, próbáltam, tetszene is, csak nem úgy működik, ahogy szeretném. A noled futásakor nem működik az ujjlenyomat-olvasós feloldás, csak ha előbb megnyomom a home gombot vagy a bekapcsológombot. Viszont ha bekapcsológombot nyomom meg előbb, sokszor azt csinálja, hogy eltűnik a noled, de nem jön fel helyette az alap zárolt képernyő, csak feketeség van, és ha ilyenkor feloldom ujjlenyomattal, feloldja a képernyőt, de újra előtérbe jön a noled, és megint meg kell nyomnom a home gombot, hogy eltűnjön. Ilyenkor onnan tudom, hogy fel van oldva, hogy a messengeres chat-fejek már látszanak, és tudok írni is benne. Szal tényleg jó lenne, tetszenek a színes ikonok, csak a megvalósítás nem az igazi.
Én az Always On AMOLED-et használom, korábban már ajánlottam is. Sok másikat is kipróbáltam, de ez a legmegbízhatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Windows 11
- Kompakt vízhűtés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- PlayStation 5
- Sorozatok
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest