- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemy94
senior tag
válasz
perge666 #1199 üzenetére
Amoled, vagy sima LCD? Én a saját hibámnál úgy éreztem, mintha az utángyártott vastagabb lenne és emiatt nem állna össze, de mérget nem vennék rá. (Féltem előre a ragasztottól, csere telefont tudtam adni apámnak, szóval próbának az utángyártottat is megfelelőnek éreztem, egyébként nem rossz telefon ez még mindig, írom ezt egy S9 használata mellett)
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #1194 üzenetére
Hétfőn megérkezett a kijelző.
Alul és felül volt rajta öntapadós ragasztó,de nem fogja oda a kijelzőt sajnos.
Középen mintha feszülne kicsit és felválik.Lehet jobb lenne elvinni valahova ahol 1-2 ezerért megragasztják nekem.
Sajnos ahol lakok még a környéken sincs telefonos,legközelebb 30-35km-re tudnám vinni Debrecenbe vagy Nyíregyházára......Amúgy működik minden rendesen,csak a kijelző lötyög.
Vajon ilyen 360 fokos tok vagy hogy hívják,nem fogná össze??
-
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Feleségem lassan 2 éve ilyen telefont vett,de majdcsak 2 éve betört a kijelző.
Akkor nem foglalkoztunk vele,vettünk neki másikat,de most előszedtem,rádugtam PC-re,rögtön csatlakozott is,látja a gép,és fel is töltött.Az imént rendeltem hozzá kijelzőt,kiszereltem a töröttet,és azt szeretném kérdezni hogy valaki szerelt e már ilyet?
Igazából nem is a szerelés hanem a ragasztás a problémám,a rendelt kijelzőn vajon lesz valami kis tapadós ragasztó,vagy azt is venni kell hozzá?
Ha kell venni ragasztót is akkor milyet és honnan?Előre is köszönöm a segítséget.
-
kovacss72
aktív tag
válasz
DrTechnoid #1190 üzenetére
Beteszed a 30-as kártyát, bekapcsolod és már irhatod is be a feloldó kódot.
-
Sziasztok,
megvettem a telót egy munkatársamtól egy másodlagos telónak, de a probléma az hogy vodafone függő volt az eszköz, nekem pedig egy 30-as számom van. Így ő már másnap besétált a vodához és kérte a saját adataival a függetlenítő kódot , amit nekem el is küldött. A gond az hogy nem tudom hova kéne ezt beírni mert átnéztem már az összes általam ismert beállítást és sehol sem találom ahova ezt be lehetne írni. Ha valaki tudja hova írjam be a feloldó kódot az legyen oly kedves és ne tartsa magába.
-
mAtech
aktív tag
válasz
szemy94 #1188 üzenetére
Szép lajstrom
Bejött a tippje valamelyik fórumtársnak. Nem ment fel a 8.1-re a legrégebbi Android, ami a 7.1. Odin nyomott egy Fail-t. Ráhagyom a további próbálkozást.
Nézek valami masik telefont.
A samu A50 tetszik, de annyit nem adok telefonért. Más márka lesz a befutó valszeg. -
szemy94
senior tag
Eddig egyszer próbáltam beragasztani, nem sikerült. Bár ha valakinek van itt tapasztalata, a nem gyári (nem Amoled) kijelző szerintem vastagabb 1 hajszálnyival, nem tudom, ha gyárit rendelnék könnyebb lenne-e, elvette a kedvem. (Kis tapasztalatom van, a legújabbak, amikbe sikerült cserélni ismerősöknek: J3 2016, Sony Xperia XA1, Huawei/Honor 8 Lite [Ali-ról rendeltem a kijelzőt, Mo-on már nem is tudom milyen néven fut], Meizu M6 Note. Meg volt még régen Leagoo M5, meg még régebben Galaxy Mini 2. "Természetesen" ezt a ragasztottat (J5) nem sikerült :/ )
-
mAtech
aktív tag
Üdv!
Kérdés: az melyik alkatrész hibája, hogy random eldobódik a térerő, tűnik el a 4G internet kapcsolat, vagy nem megy a Wifis kapcsolat, holott előtte pár másodperce meg ment minden gond nélkül.
Alaplap?
Köszi,
A. -
mAtech
aktív tag
1 SIM-el nekem sincs. 4G-n. Olyan feelingem van, mintha Tkomnak nem is lenne 2G, 3G szolgáltatása... Pedig van. "Falun" vagy épületen belül eltűnik a térerő a 3G-2G-re beállított kártyán.
-
igricz
csendes újonc
Ma megkaptam az android 9-re az októberi biztonsági javítás frissítést. A belső tárhelyem több, mint másfél GB-tal megnövekedett, 19,7-ről 21,4 GB-ra. (Az én telefonomban 32 GB van.) Nem vettem észre, hogy lassabb lenne a mobil, mint az android 8.1-en volt. Az akkumulátor merüléséről még nincs tapasztalatom, de szerintem eddig sem merült jobban, mint az oreo alatt. A SIM kártyám Telekomos. Csak egy van, amióta beraktam, nem volt vele probléma.
-
mAtech
aktív tag
válasz
.Sziszi. #1174 üzenetére
"Érdekes, mert sem a kezdeti 7-es, sem a később frissült 8-as nem volt lassú a 2 év alatt..."
Ez igaz.Én mondjuk míg használtam a 9-est (kb 1 hét), addig nem volt sebességbeli gondom. Sőt, mintha enyhén fluidabb lett volna a 8.1-hez képest. 7-re már nem emlékszem.
A programok is észszerűen voltak elhelyezve nekem. Bár én eddig mindenen feltaláltam magam. A SIM-ek nem megfelelő kezelése meg no comment. 8.1-en most jobb, bár anomáliák vannak itt is. -
.Sziszi.
csendes tag
válasz
Sztlaci #1172 üzenetére
Érdekes, mert sem a kezdeti 7-es, sem a később frissült 8-as nem volt lassú a 2 év alatt, 9-en meg mintha fagyna, ahogy kezdőképet, alkalmazást kezel.
Alkalmazáshasználat közben még nem figyeltem töltést. Töltés nélkül hol jobban, hol kevésbé merül. Összefüggés nem látszik.
Az "automatikus optimalizálás" eleinte működött, de egy ideje már nem teszi.
Szerintem is van benne szándékosság.Youtube Vanced progi? Tiltható benne a reklám, valamint háttérben is működik.
-
papg79
tag
Sziasztok! Milyen memóriakártyát ajánlanátok ehhez a telefonhoz?
-
Sztlaci
aktív tag
A 8-as jobb volt, dizájn módosítás, emelkedő hangerő nagyon hiányzik. Kamera kezelhetősége nekem rosszabb, mindig szelfizni akar, f@sz aki kitalálta.
Lényegesen lassabb a készülék, és nem tölt rendesen. Akár WAZE, akár IGO eddig használat közben feltöltötte az aksit, most lassan, de merül, mindegy mekkora töltőt kap. Hosszabb úton le kell vennem energia takarékos módra. Szerintem szándékos, hogy vegyél új vasat.
Más: Google erőszakossága a Youtubon, a qrva sok reklám. Nem tudom ez mire jó, csak a gombot lesi a többség, hogy mikor tudja átugorni. Youtube alkalmazás letiltás, böngészőből indítás esetén működik az Adblocker. Úgy még viselhető. -
mAtech
aktív tag
Élménybeszámoló. ..
Mivel a SIM-ek nem mentek megfelelően Pitén ezért csináltam egy FR-t. 1 napig jó volt, aztán jött a hálózatra nem csatlakozás. Főleg benti helyeken volt anomália. Kint ment.Downgrade akkor 8.1-re. Mivel első ilyen műveletem volt telefonnal, így reméltem nem lesz tégla. Nem lett. Ellenben kért PIN kódot induláskor valamihez. Semmit nem fogadott el amit gondoltam hogy jó lehet, így maradt a downgrade után egy FR megint. Na ekkor már észhez tért.
Ma beletettem 2 SIM-et. Kíváncsi leszek hogy bírja. Meg meddig lesz jó. Remélem nem 1 napig, mint 9-el.Majd referálok pár nap múlva hogy mit produkál a telefon.
Üdv, A.
Szerk.: az már csak hab a tortán hogy a Drive fiók mentést nem tudta visszaállítani 8.1-re, amit előtte 9-en csináltam. Persze offline volt mentés, csak az Sms-ek mentek a levesbe. Fakk!
-
mAtech
aktív tag
válasz
.Sziszi. #1167 üzenetére
Szia!
Értem. Akkor ha jól értem egyszer csak megjavult, hiába cserélték az alaplapot és az akkumulátort... A sok szoftver frissítés rendbe tette
Csak mert gyanúsan hasonló tüneteim vannak, de nekem már nincs garim (amikor használtan vettem még majd 1 év volt rá). Ergo nem hiszem hogy megéri vele kínlódni...
Csak az a fura, hogy megyeszékhelyen működik, falun meg nem (ahol eddig nem volt gond). Na mind1.
Köszi!Van nem gyári Firmware esetleg rá? Próbálkozott ilyennel egyáltalán valaki? Pl
-
.Sziszi.
csendes tag
Nem értem, kit zavart az emelkedő hangerő funkció. Igazán meghagyhatták volna. Próbáltam a Galaxy óra más verzióját (bugra gondolva), de csak a telón levő települ.
Az "Egyérintéses húzás" is röhej, hogy a "Segítő menü"-be költözött. Így azt a tök más menüt be kell(ene) kapcsolni, ami persze kiteszi magát a képernyőre.
Az egy dolog, hogy különböző alkalmazásokat lekapcsol a háttérben, de maga a figyelés is megeszi azt a mennyiséget tehát nem jobb, sőt... Mondjuk van figyelés, amit ki is kapcsoltam. -
.Sziszi.
csendes tag
Szia,
1 éve frissült a 7-es android 8-ra. Onnantól appos problémák, gyors merülés, több hétig... Márkaszerviz alaplapot és akkut cserélt (teljesen feleslegesen), kalibrálást és friss szoftvert kapott. Onnantól SIM kártya gond, meg persze továbbra is appos problémák, gyors merülés... Többször vittem vissza a szervizbe, ahol mindig beállítások ellenőrzése, kalibrálás és friss szoftvert ment rá és közölték, a teló jó. A kártyák is cserélve lettek újra.
Szóval egyértelműen az alaplap és akku csere hozta elő, és a sokadik szerviz után lett jó, pedig ők állítólag semmit újat nem csináltak vele... Csak úgy megjavult... Ezért gondoltam viccesen az utolsó szerviz után, ez már nem is az én telóm... -
lumpika
tag
Sziasztok
Ma reggel óta nem tudom bekapcsolni a wifit.
Bekapcsolom, majd a gomb néhány másodperc múlva kikapcsol.
Újraindítás megvolt, semmi változás.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Várom válaszaitokat -
Prien
addikt
válasz
.Sziszi. #1148 üzenetére
Ez bizony így van az Android 9-nél, kivették az emelkedő hangerőt ébresztésnél, de azt is olvastam már, hogy az akku idő is gyengébb ezen a szoftveren.
Én azt javaslom mindenkinek, akinek nincs baja a 8-al és nem zavarja, hogy nem a legújabb szoftver van a készülékén, az maradjon a 8-on. -
igricz
csendes újonc
Ezt nem igazán tudom megítélni, hogy mennyire intelligens, de az alap billentyűzetnél mindenképpen jobb, mert egyszerűbben lehet kiválasztani az ékezetes magánhangzókat. Egy sorban legfelül: á é í ó ö ő ú ü ű, majd a következőben q-tól p-ig, aztán a-tól l-ig,
legalul y-tól m-ig a betűk. Lehet nagybetűkre váltani, vannak számok és írásjelek valamint lehet emojikat választani. -
igricz
csendes újonc
-
bazsimano
őstag
koszi!
ezen a telon meg adroid 6.0.1 van. es lehet hogy igy is hagyom
meglatjuk, hogy moi lesz...
aztan ha megtanulja haznalni az "okostelefont" a 71 eves edesanyam, akkor lehet hogy kap valami nagyobbat...
amugy valami olyan billentyuzet van, aminek nagyobbak a gombjai?
koszi -
mAtech
aktív tag
válasz
bazsimano #1156 üzenetére
A legújabb a Pite (9-es Droid).
Én felraktam. Az ikonjai a 8-hoz képest hulladékabb. Nekem nem jön be a design. Ez persze az én nyomorom
Eddig változást nem tapasztaltam a rajta lévő programjaimban. Magyarul jó, de még nem gyömöszöltem végig az egész menürendszert.Ez már nem neked:
A SIM2 bajom továbbra is maradt... Hol van térerő, hol nincs. Ha van is akkor sem csatlakozik a hálózatra a Tkom 3G és 2G-n sem (mindegy, hogy kézi vagy autó hálózatválasztásra rakom-e).
Megyeszékhelyen van minden, falun 15km-re a megyeszékhelytől meg hektikus. -
bazsimano
őstag
Sziasztok! edesanyam megkapna felesegem regi j5set...hogy tanulja az androidot.
mi a legujabb rendszer rajta? frissites? vagy majd frissul magatol?
most csinaltam egy factory resetet es elinditom...
udv
b -
mAtech
aktív tag
Fura. Most meg működik a Slot2. Telefon, net. Megjavult magától? Legyintős smiley...
-
mAtech
aktív tag
-
dond
csendes tag
Én is köszi, ..még várok vele.. csak a folyamatos frissítési értesítést kéne eltüntetnem
-
mAtech
aktív tag
Ismét nem csatlakozik a Tkom számom a hálózatra. Áttettem már a második Sim helyre pedig. Digi megy nettel együtt. Mindkét helyen.
Mellettem levő Huawei telefonon max térerőt jelez Tkom hálózatra.
Beszart a relefonom modemje?
Nokia 6070-ben meg működik... -
mAtech
aktív tag
-
tizenkettő
csendes tag
köszi a visszajelzéseket a 9-ről. asszem marad a 8
-
.Sziszi.
csendes tag
Sziasztok,
Nálam is felment az Android 9.
Nagyjából átnéztem, működnek a dolgok, hasra mondjuk nem estem miatta.Néhány hiba, ami zavar:
- Ha elkezdem lehúzni az értesítési sávot, egy sorban szépen szerepelnek a kapcsolók (wifi, mobilnet, stb.). Ha a második sort szeretném, teljesen le kell húzzam (kijelző aljáig), ráadásul így az első sor fölött egy nagy üres rész van (az összes kapcsoló elférne itt, de nekem nem kell mind).
- Ébresztésnél hiányolom a fokozatosan növekvő hangerőt, csak fixen megy.
- Az "Egyérintéses húzás" a "Segítő menü"-be költözött. Így a menüt be kell(ene) kapcsolni, ami kiteszi magát a képernyőre.
- Az "Értesítési emlékeztető" eltérő időközönként jelez a beállítottól, ez még elmegy. Rezgést viszont hiába kapcsolok, nem teszi. -
lrigo
tag
Sziasztok!
Sajnos két napja felraktam automatikus frissítéssel a 9-es verziót.
Mivel elsősorban telefonálásra használom, és számomra szinte használhatatlanul lassú lett a telefon funkció, illetve a névjegyek kezelése, szeretném visszaállítani az előző verziót.
Lehetséges különösebb mókolás nélkül, vagy így jártam? -
mAtech
aktív tag
Nálam is felajánlotta a 9-et. Nem tudom akarom-e magam szívatni vele, ha nem fog jól futni
A 8-al nincs bajom... -
kotla85
csendes tag
A hétvégén frissítettem a SM-J530F modellen az Android 9-re (PPR1.180610.011.J530FXXU5CSJ1). Azóta alig hall a másik fél telefonálás közben, recseg-ropog, vagy épp úgy hallanak, mintha a szél fújna a mikrofonomba. Vissza lehet állni valahogy recovery-ben, vagy USB-n keresztül az Android 8.1-re?
-
gjo
tag
Android 9 alatt nem működik a hangrögzítés, eltűnt az ütemezett ne zavarj mód, a telenor wallet minden frissítésnél törlődik, azon már meg sem lepődöm. Másban sikerült még visszafele lépkedni?
-
lumpika
tag
Sziasztok.
Felment az Android 9.
Az első problémám:
A tárcsázó névjegyzékénél összefűzi a google-os és az activesync-es névjegyeket. Hogy tudnám megoldani hogy csak az activesync-eseket mutassa? -
igricz
csendes újonc
Szerintem, nem lett rosszabb a kamera semmilyen tekintetben. Nekem tökéletesen megfelel az android Pie a telefonomon.
-
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Tokot keresek egy J5 2017-re, de valami masszívat, ami bírja a gyártósori körülményeket. A lényeg, hogy ne flip tok legyen, viszont jó lenne ha a tok a keret felé emelkedne úgymond, így a pofára ejtés által okozott sérülések ellen is jobban védené. Valaki tud ajánlani? KöszI!
-
Üdv. Gyerekek van valakinek egy régebbi smart switch telepítője? Samsung-nál viccesen közölték, hogy nem létezik korábbi, csak ez a legújabb. Köszi.
-
kovacss72
aktív tag
Szia! Nem dual simes, nem tudsz vele mit csinálni.
-
Thumas
tag
Sziasztok. Biztos volt szó már erről itt a fórumon, de nem igazán tudok végig nézni ennyi kommentet szóval elnézést az ismétlésért.
A családban van egy ilyen telefon, és eredetileg nem dual sim miatt lett véve az csak nem régiben jött volna kapóra.
A probléma az hogy Telenortól lett vásárolva, és ahova a 2 sim menne oda nem lehet a kártyát tenni blokkolva van.
Ezzel lehet valamit csinálni?
Köszönöm. -
dzsi23
addikt
Csak vicceltem, bármeddig halaszhatod, nem kötelező a frissítés, csak ki kell kapcsolni az automatikus rendszerfrissítést. Az én telefonomban (Xiaomi Mi A1) ez a fejlesztői beállításokban tehető meg. Ha nem kapcsolod ki, akkor előbb-utóbb úgyis felrakja magának. Feltéve, hogy Magyarországra is eljut a frissítés...
Egyébként már kijött a 10 is (persze, nem a J5-re), szal nem kell félni az Android 9-től.
-
mAtech
aktív tag
Meddig lehet halasztani hogy felmenjen? Én a 8.1-el vettem használtan. Ez eddig jó vele.
Köszi. -
da012807
csendes tag
Lengyeleknél is megjelent a 9
-
igricz
csendes újonc
válasz
da012807 #1120 üzenetére
Igen, felraktam. Nekem tetszik az új kinézet. A One UI verzió hoz néhány érdekes újítást. A kezdőképernyőn is látható az óra. Még egy napja sincs fent, de már észrevehető, hogy okosabb lett az android. Kevés idő telt még el, hogy mindenről beszámoljak. Egyenlőre ennyit.
-
igricz
csendes újonc
Megérkezett a hivatalos android pie 9.0 a készülékemre.
-
papg79
tag
Sziasztok! Van egy ilyen típusú telefonom. Az a kérdésem, hogyan tudom benne formázni a memóriakártyát? Köszönöm előre is a segítséget.
-
ph2012
senior tag
Valakinek nincs eladó?
-
somasz
addikt
Sziasztok!
Kolléganő letörölte a képeit Samsung J5 (2017) telefonjáról, amik nem voltak nyilván lementve sehova felhőbe. Megpróbáltam EASEUS Android progival W10 alól visszanyerni őket. Ehhez a progi rootot kért.
Azt olvastam, hogy Odinnal CF-autorootot kell rádobni és meglesz a root adatvesztés nélkül.
Megcsináltam, most bekapcsnál azt írja, hogy az ellenőrzés sikertelen, nem lehet újraindítani a készüléket, sikertelen volt az integritás ellenőrzés.
Tegnap már TWRP-t raktam rá, de abból az irányból mindenképpen wipeolni akart.Vissza tudom még állítani a telefont, hogy legalább elinduljon rendesen a rajta levő adatokkal?
Előre is köszi!
-
KDavid17
aktív tag
Sziasztok
Van egy j5(2017)-m, az lenne a probléma, hogy egyik nap leesett és azóta "gerjed " a hangszóró és nincs rajt hang , gondolom meghalt a hangszóró, mennyi lehet ennek a cseréje? -
Üdv. Srácok hogy tudom az asztalon levő ikonokat lefixálni, hogy ne lehessen se levenni róla se rárakni plusz.
-
jociolaszi
tag
Sziasztok volt már valakinek antenna hibája? Sajnos nem hallják ha beszélek csak ha kimegyek az udvarra, családon belül van 3készülék mindegyikkel lehet bennt beszélni az enyémmel meg nem.Szervízbe vigyem?
-
Zuzzancs
csendes tag
válasz
tibor23 #1105 üzenetére
Régebben mindig engedélyeztek, de mostmár ha bedugom a kábelt, fel se dobja azt a felugrót H engedélyezem-e vagy sem. De ha régebben arra nyomtam H nem engedélyezett akkor felismerte a telefont csak nem fértem hozzá az adatokhoz. Most fel se ismeri már és nem is adja ki h engedélyezem-e.
-
Zuzzancs
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Tapasztelt-e már valaki olyat, hogy ha gépre dugja a telefont akkor a windows intézős "Ismeretlen USB eszköz" üzenetet kapja, és közben megállás nélkül csipog a windows, mert próbálja becsatolni az eszközt és se nem tudom megnézni rajta a fájlokat, se nem tölti a telefont. Bármilyen gépen csinálom, nem megy. Az autóban van usb portom ami tölt is meg pendriveot is lehetne rákötni, oda ha bedugom akkor sem tölt és mint mediaeszközt se éri el de úgy érzékeli mintha az lenne bedugva és nem BT-on játszik le zenét hanem az usb portról akar.
Próbáltam már különféle gépeken, különféle driverekkel, különböző kábelekkel csináltam már cache clear és factory resetet is és semmi.
Van bárkinek valami javaslata? Természetesen garancia már nincs rá, szóval ha javítandó és valaki már megjárta leírhatná hogy mennyit kóstálna a javítás és hogy megéri-e beletenni a pénzt vagy inkább új hasonló kategóriájú telefon?
Köszi a segítséget előre is. -
hacsa
tag
Szerintetek ez a digitizer megfelelő lehet pókhálosodásra amúgy minden rendesen működik. Mi lehet az opció rendelésnél hogy "screen brightness adjustable". [link]
-
tibor23
senior tag
Sziasztok!
Ez a telefon a specifikációja szerint tudja az AC wifi módot. Hogyan lehet ezt beállítani? A routerem szintén támogatná. -
HoTaZo
addikt
Akkor jól láttam... (Miért nem nevezi annak, ami?)
Ott a gondom vele, hogy le van tiltva ez is, meg az usb-s megosztás is, céges készülék.
A Bluetoothos megosztást tudnám, de ott se történik semmi, pedig a Bt. kapcsolat megvan. A telefon kapcsolatban van egy fejességgel, amin a telefonálást intézzük. De szeretnék más funkciókat is működtetni a fejegységen, amihez net kell.
Más telefonról simán tudtam wi-fin netet adni a fejegységnek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint eltelt legalább egy év, a középkategóriás Samsung okostelefonok menetrend szerint frissülnek, rosszabbak biztos nem lesznek, de eleget fejlődnek-e? A friss J5 sűrű mezőnybe csöppen.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest