- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsu21
aktív tag
Na egy fura észrevétel igaz eddig én nem használtam soha ilyet alkalmazást de a lépés számláló borzasztóan meríti a készüléket lehet ez más telefonál is így van de tegnap csak néztem alig használtam ,és nap végére 24%on volt.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok ki hol vett rá fóliát már ha vettetek rá. amit én be szereztem az valahogy nem passzol nem ér ki a kijelző széléig ( már ahol még ténylegesen a képernyő van ) lehet valahol olyat kapni ami le fedi az egészet ?
A teló amúgy nagyon jó eddig nem találkoztam semmi negatívummal ja de reggel rossz meg fogni olyan hideg a sok műanyag teló után -
csucsu21
aktív tag
válasz
Enigma1945 #219 üzenetére
Köszi a választ.
Na csak jövőhétre lesz 1 kék készülék a helyi üzletben (pedig már be vagyok sózva) remélem nem bánom meg aranyban is elég szép de feketében meg már nem akarok telót eddig a összes fekete volt
-
csucsu21
aktív tag
Na ha minden jól megy jövő héten megveszem a telót kékben szeretném ha lesz a helyi üzletben.
Annyi kérdésem van még Ram mennyi van szabadom ? vagy mennyire elég ? nem töltöget minden újra ? -
csucsu21
aktív tag
Sziasztok előfizetés mellé 40kért megkapom ezt a telót bárkinek bármi jó rossz, tapasztalat,akku idő meg ilyenek. Ja és van hozzá olyan flipes tok ami nyitja zárja a kijelzőt? A helyi telenor boltban van samsung tok de az értékesítő srác nem tudta megmondani hogy az felébreszti a kijelzőt kinyitáskor vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest