- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
válasz
bazsimano #1156 üzenetére
A legújabb a Pite (9-es Droid).
Én felraktam. Az ikonjai a 8-hoz képest hulladékabb. Nekem nem jön be a design. Ez persze az én nyomorom
Eddig változást nem tapasztaltam a rajta lévő programjaimban. Magyarul jó, de még nem gyömöszöltem végig az egész menürendszert.Ez már nem neked:
A SIM2 bajom továbbra is maradt... Hol van térerő, hol nincs. Ha van is akkor sem csatlakozik a hálózatra a Tkom 3G és 2G-n sem (mindegy, hogy kézi vagy autó hálózatválasztásra rakom-e).
Megyeszékhelyen van minden, falun 15km-re a megyeszékhelytől meg hektikus.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint eltelt legalább egy év, a középkategóriás Samsung okostelefonok menetrend szerint frissülnek, rosszabbak biztos nem lesznek, de eleget fejlődnek-e? A friss J5 sűrű mezőnybe csöppen.
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest