Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Sziszi.
tag
Nem értem, kit zavart az emelkedő hangerő funkció. Igazán meghagyhatták volna. Próbáltam a Galaxy óra más verzióját (bugra gondolva), de csak a telón levő települ.
Az "Egyérintéses húzás" is röhej, hogy a "Segítő menü"-be költözött. Így azt a tök más menüt be kell(ene) kapcsolni, ami persze kiteszi magát a képernyőre.
Az egy dolog, hogy különböző alkalmazásokat lekapcsol a háttérben, de maga a figyelés is megeszi azt a mennyiséget tehát nem jobb, sőt... Mondjuk van figyelés, amit ki is kapcsoltam. -
Gardoni
aktív tag
Elnézést, itt van a javított változat:
Samsung Galaxy J3 2017
Samsung Galaxy J5 2017
Samsung Galaxy J7 2017
Samsung Galaxy J7+
Samsung Galaxy J7 Duos 2017
Samsung Galaxy J7 Max
Samsung Galaxy J7 Neo
Samsung Galaxy J7 PrimeForrás: http://napidroid.hu/friss-ezek-a-samsung-mobilok-kapnak-android-8-0-oreo-frissitest/
-
pinnacle
nagyúr
Nem is lehet állítani, hogy mikor nézzen rá az új emailekre. Majd kiderül, ha más is beírja mit tapasztal. Vagy csak nekem van ilyen gondom, vagy pedig tényleg általános hiba, amit javítanak majd frissítéssel.
Olyan gondom is volt, hogy a kétlépcsős azonosítás telefonhívással nem jön meg. Telekomnál azt mondták, azért nem jön meg a hívás a Googletől, mert telefonszám nélkül jön be, ezt nem továbbíthatják, SMS-t lehet hívásazonosító nélkül is továbbküldeni, azért Telekomos számot jelez, mert ők küldik. Más szolgálatónál sem jön meg a kétlépcsős hívás? Egyébként régebben, amíg működött, USA számról jött a Gmail hívás.
-
pinnacle
nagyúr
Nekem idáig a wifi készenlét mindigre volt állítva. Láttam is, hogy nem váltott mobilnetre, amikor feloldottam a képernyőt. Most megnézem sohával.
-
pinnacle
nagyúr
Neked akkor is megjön az Gmail, ha sokáig nem volt felodva a képernyő? Nekem 10-20 perc után még megjön, de ha órákig nem volt feloldva, akkor már nem, csak a feloldás pillanatában.
eladogeppc nem szeretem az IPS-t mert a zöld színt húzza túl. Főleg bőrön látszódik. Amoled meg a pirosat húzza túl, de inkább piros foltok legyenek az emberek arcán, mint zöld.
Xiaomi is ezért nem tettszett. Nokia 5-re meg a Nokia-s eladó mondta, hogy hideg a színvilága, és ezen nem lehet változtatni, mint a J5-nél. Valahol meg tudod nézni, vagy rendeld meg weben, ha nem tetszik visszaküldöd.
-
Stellaway
tag
Valahol, azthiszem az A5 kommentjeinél olvastam, hogy valaki visszavitte a mobilját, mivel az akkujával volt gond, ami beépített, és garanciában volt még, gondolta megjavítják. Viszont bent azt mondták, hogy hiába, hogy beépített, attól még tartozéknak minősül.
Amúgy a feketeség méréséhez ajánlom tárcsázni a *#0*# számot, aztán ott válasszátok ki a Blacket, és menjetek valami sötét helyre. Ott látszik, hogy mennyire sötét. És egyéb dolgokat is lehet ott tesztelni. (szenzorok, színek stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest