- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jociolaszi
tag
Sziasztok volt már valakinek antenna hibája? Sajnos nem hallják ha beszélek csak ha kimegyek az udvarra, családon belül van 3készülék mindegyikkel lehet bennt beszélni az enyémmel meg nem.Szervízbe vigyem?
-
jociolaszi
tag
válasz
szita.erno #1046 üzenetére
Nincs sajna!
-
jociolaszi
tag
válasz
Dark Archon #854 üzenetére
Tudnod kell hogy az amoled kijelző a feketét úgy állitja elő hogy kikapcsolja a kijelzőt. Ahol fekete ott a fogyasztás nulla!
-
jociolaszi
tag
Sziasztok
Most olvastam a samsung oldalán hogy csak decemberben kapjuk meg hivatalosan az oreot! -
jociolaszi
tag
Sziasztok
Nem tudja valaki mikor jön már az oreo? Már kijött a 9 pie mi meg még a 8at se kaptuk meg! -
jociolaszi
tag
válasz
#77081088 #804 üzenetére
Szia november óta használom nagyon tuti, az akksi 2nap nonstop net napi 4óra spotify zenehallgatás gyönyörű kijelző a fekete az fekete,super amoled. Egy bajom van néha vele hogy a névjegyzéket kicsit lassan nyitja meg. de nekem van 620 kontaktom.Még mindig megéri blue m 0ft! Tegnap voltam romániában google térkép gps+adat 10óra folyamatos kijelzőidő. 100%-15%!
-
jociolaszi
tag
-
jociolaszi
tag
válasz
internetezoo #543 üzenetére
Két két milliméter elmarad nekem is mert íves kicsit, és amikor tettem rá egy nagyobbat az rögtön felvált a szélén.Az pont jó hogy ne essen le az ív miatt!
-
jociolaszi
tag
Megjavult már minden oké!
-
jociolaszi
tag
Sziasztok fórumtársak
Vettem én is 3hete egy ilyen telefont.Nagyon meg vagyok vele elégedve, de két napja azt csinálja hogy bárkinek felold elhúzással is pedig ujjlenyomatra van állítva eddig ha más elhúzta rögtön kétre a kódot vagy az ujjlenyomatot, most meg nem.Újra töröltem és beállítottam az ujjlenyomatot de nem jó felold bármire nincs védelem.Mit rontok el? Köszi a segítséget!Kellemes ünnepeket a teljes Mobilaréna használóinak olvasóinak szerkesztőinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest