Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok,
megvettem a telót egy munkatársamtól egy másodlagos telónak, de a probléma az hogy vodafone függő volt az eszköz, nekem pedig egy 30-as számom van. Így ő már másnap besétált a vodához és kérte a saját adataival a függetlenítő kódot , amit nekem el is küldött. A gond az hogy nem tudom hova kéne ezt beírni mert átnéztem már az összes általam ismert beállítást és sehol sem találom ahova ezt be lehetne írni. Ha valaki tudja hova írjam be a feloldó kódot az legyen oly kedves és ne tartsa magába.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Üzleti előfizetők hirdetései
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest