- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Egy pc van csak a netre kötve, a routerről meg csak a telefon megy wifivel.
A switch meg azért kell, hogy a modemre közvetlenül rá tudjam kötni a gépet, mert ha a routeren keresztül kapja a gép a netet, akkor torrent közben állandóan megszakad a net, így muszáj volt megkerülnöm azt.
Igazából csak emiatt kell a switch.Próbáltam pingelni a telefon ip-jét, amikor azzal mobilnet használatával kapcsolódtam a netre.
Egyszerűen nem érkezett válasz, mintha nem is lenne ilyen ip cím ( wifivel ugyan ez ).
Egy csomó helyen néztem a gugliban is a dolgot, mindenhol nagyon jól és egyszerűen le van írva a dolog. De hiába csinálom meg az ott leírtakat is, egyszerűen nem működik semmi.
Kikapcsolt tűzfal és a vírusirtó mellett sem, hálózatfelderítés aktív, mappa megosztva, de semmi.
De már nem foglalkozok vele, elegem van az egészből.
Az a legrosszabb, hogy nem tudom hol bukik el a dolog, mert a leírások alapján, egyszerű volna, mint a faék és mégsem megy![ Módosította: Pompi ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest