Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
98bja
senior tag
közbe rájöttem!
http://www.apktops.com/superuser-3-0-final-elite.htmlezt letöltöd, kicsomagolod, először az elite-et telepítsd utána pedig a superuser 3.0-át. Utána ki fogja írni hogy a su bináris elavult akkor már sikerülni fog a frissítés. Ha a frissítés után megint kiírja akkor megint frissítsd és így tovább....
nekem 3x kellett frissítenem és mostmár nem irja ki 
-
98bja
senior tag
frissítettem a telót 2.3.6-ra és rootoltam is. Bekapcsolás után kb 30 percenként előjön hogy elavult a su bináris. Amikor frissítem azt írja hogy nem sikerült! El lehet tüntetni hogy ne írja ki mindig?
-
kisfiu87
tag
Én még mindig nem tudtam letölteni

-
papa019
senior tag
Maclaw most jelentette ki Twitteren, hogy befejezte a fejlesztést, mivel a kérésük ellenére 2 nap alatt 4 mirrort csináltak a beta9-ről a felhasználók...

-
98bja
senior tag
már rég meg akartam kérdezni, most jutott eszembe: vajon az miért van hogy amikor a lockbot pro-t használom akkor feloldáskor egy pillanatra felgyullad majd elalszik a képernyő viszont amikor másodszorra oldom fel akkor meg normális. Ez mindig így van... :S
-
papa019
senior tag
Valószínűleg a program van máshogy megírva, mert gyakorlatilag mindegyik ugyanazt csinálja.
Egy kis ICS: A beta9 üzemidő szempontjából számomra óriási csalódás... Remélhetőleg itt is beáll majd egy idő után, de "vicc", hogy 1 nap alatt 50%-ot merült úgy, hogy alig használtam.
A nightly tartotta folyamatosan az adott % értéket, ha nem nyúltam hozzá, viszont a beta9 szívja lefelé... 
-
k.tari
tag
Na hát nagyon boldog vagyok, ugye rootolás már ezer éve megvolt, de se app2 sd se move2sd stb.-vel nem lehetett áttenni programokat nem engedte kipipálni amit akartam, viszont a link2sd csodálatos, mindent áttudtam pakolni vele ami lehetett, nyilván widgetet nem mint az időkép pl., de pl. facebook 7 megája átment a sd-re és ez elég jó :-) mibe más ez mint a többi?
-
Stevee83
aktív tag
Ez az SIII mód vagy mi nagyon rossz :/ igaz, hogy a lapozás meg a belépés az alkalmazásokba, beállításokba rettenetes gyors de egy csomó alapdolog nem működik rrajta pl: csengőhang hangerő beállítás, stb. Még dolgozniuk kell rajta, de ha ezeket a hibákat javítják eszméletlen jó lesz.
Jah és nekem nem volt SIII bootanim... -
kisfiu87
tag
Na megy a szerver, de ki tudja meddig. Töltse akinek még nem jött le

-
kisfiu87
tag
Remélem még ma le tudom tölteni :-)
-
Stevee83
aktív tag
Ez a kínai szerver rohadt lassú :/ nincs fent máshol?????
-
98bja
senior tag
igazából én se tudom ><
-
98bja
senior tag
az eredeti romban a boot.img a kernel vagy a recovery.img?? Mert feltettem a 2.3.6-osat utána meg feltettem a másik kernelt és most nem bírom bekapcsolnai a wifit...
-
magners
csendes tag
Elég jó lett szerintem a CM9 beta9, gyors, nem akad, a kameránál ha lehet videót felvenni illetve lesznek beállítások szerintem tökéletes ROM lesz. Mindennapi használatra nekem megfelelő, szóval marad.

-
-
Rol123
csendes tag
Sziasztok !
Az Appolo zenelejátszót hogy lehet kitörölni a romból?Mert nagyon sz*r zenelejátszó .A google music jobb .köszönöm előre a segítséget -
papa019
senior tag
Vannak apró, bosszantó dolgok benne, de én már simán tudom használni folyamatosan.

Nagy mágusok ezek a srácok, alapból senki sem érti, hogy hogyan sikerült ennyire lecsökkenteniük a rom méretét...
Pénteken még 100Mb-val nagyobb volt, mint az utolsó nightly, most meg 2Mb-val kisebb...
-
drr
őstag
Nos, eddig tartott...
Amit leszűrtem: a CM9 nagyon jó lesz, ha egyszer elkészül, de a beta 9 még messze nincs kész... Most megy vissza a CM7, gondolom olyan érzés lesz, mintha visszarepültem volna az időben, de az legalább stabil

Nagyon várom a stabil CM9-et!!!
-
papa019
senior tag
válasz
n.andras74
üzenetére
Belépsz Recovery módba (kikapcsolt állapotban Home+Bekapcsoló gomb együttes lenyomásával) és ott a Clear data / factory reset menüpont.
-
n.andras74
aktív tag
Hogy tudom törölni az adatamimat ill. vagy visszaállitani a telefont? Eladásra kerülne...
-
papa019
senior tag
Felraktam a beta9-et.
A rom érzésre tényleg gyorsult, a kamera preview tökéletes, DE...
A kamerát használó alkalmazásokban továbbra sem működik (barcode scanner, stb.), csak a Camera.apk-val. Nincsenek beállítások a fotózáshoz és a fókusz sem működik, jelenleg fix fókusz van.
A fejlesztők dolgozni fognak a kamerán, így várhatóak majd csak Camera.apk frissítések. -
papa019
senior tag
Nem, valahogy megoldották a dolgot.
De azt ne kérdezzétek, hogy hogyan...Közben elkezdett működni a hivatalos oldalon a letöltési link, csak nagyon lassan jön be a letöltés.
Changelog:
- Működő kamera preview (videófelvétel továbbra sincs)
- Frissített kernel
- Módosított ramdisk
- a rom sebessége javítva -
papa019
senior tag
Kiadták a CM9 beta9-et, de jelenleg a letöltés nem működik az oldalon.
Ha valaki szeretné letölteni (baromi lassú kínai szerver): [link]
Vicces, hogy a fejlesztők direkt kérték, hogy senki ne töltse fel a saját tárhelyére / fájlmegosztóra... -
magners
csendes tag
közben írta, hogy már töltik fel és ma este meg lesz

-
magners
csendes tag
hát Maclaw 1 órája tweetelte, hogy "a few minutes left"
-
98bja
senior tag
Most 2.3.3 van rajta nekem másik kernellel. Namost ha én felteszem a 2.3.6-os romot akkor azt a kernelt amit most használok azt fel tudom tenni erre a romra is? Csak nemtudom hogy el tudom e cseszni vele. Ezzel a 2.3.3-al jól működik.
-
magners
csendes tag
igen, tudom. szerinted még ma letölthető lesz? megéri megvárni?
-
magners
csendes tag
ma este még megjelenik az új CM9
kamera előnézettel, de sajnos videót nem tud még felvenni. -
AthlonXP
őstag
válasz
pscyoka
üzenetére
Akkor nem szóltam. Ebben sajna nem tudok segíteni, mert én csak a samfirmware oldalról szedek, ilyen egyéni romokat nem használok...

(#3831) sandró60: Ahogy fentebb is írták, megkeresed a neked tetsző verziót a felsorolásban, majd a vele egy sorban levő "Download"-ra kattintva le kell tudnod tölteni a romot, elvileg.
Amúgy ide irányít a letöltés: Android 2.3.6. Telenor -
guyver
senior tag
És átparticionálni nem lehet a belső tárhelyet?
-
AthlonXP
őstag
válasz
pscyoka
üzenetére
Ne foglalkozz vele a KIES ilyen ratyi, semmire való! Nálam is egyszer elfogadja, egyszer nem. Én a telefont a 2.3.3.-mal vettem. A kies azt írta akkor, hogy jelenleg ez a legfrisebb driver ( pedig már volt 2.3.5 is ).
Nem foglalkoztam vele, mert nem akartam frissíteni, így nem is nézegettem a kiest sokáig. Aztán mikor megjelenet a 2.3.6, gondoltam újra megnézem, hátha jelzi. Természetesen nem jelezte, sőt azt írta, hogy a telefon nem támogatja ezt a szoftverfrissítési módot!
Felidegesített, leszettem az Odint, felraktam rá az új szoftvert! A kies azóta azt se tudja megmondani, hogy milyen rendszer van a telefonon ( ezt a gyári, 2.3.3-mal is eljátszotta többször, anno ), hiába a legfrisebb verzió van a gépen.
Szóval frissítésre el kell felejteni a kiest, mert semmit sem ér. Sok helyen olvasható, hogy lefagyott frissítés közben a progi és emiatt "téglásította" a telefont!
-
pscyoka
csendes tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Ok,tudom.Csak kíváncsi vagyok rá,hogy miért írja ezt ki.
-
papa019
senior tag
Egyre valószínűbb, hogy a CM9 projectnek vége szakad és csak AOSP lesz...
A fejlesztők töröltek minden alkalmazást, csengőhangot, kb. mindent és csak a rendszer maradt, na így ráférne a telóra, de ennek meg semmi értelme...
Úgy tűnik marad az AOSP.
-
pscyoka
csendes tag
Most,hogy sikerült minden!Esetleg azt megtudod mondani,hogy a kies miért írja ki,hogy az eszköz nem támogatja a kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrissítéseket.
-
pscyoka
csendes tag
Ezer köszönet.Sikerült!!!!
-
pscyoka
csendes tag
megcsináltam,de maradt a sato pcode gt-s5660DSAATO
egyébként telenoros. -
pscyoka
csendes tag
Pill.Most csinálom.
-
pscyoka
csendes tag
Szeretném visszarakni a gyári telenoros firmet!
Ezt letöltöttem:http://www.androidaddicted.com/firmware/samsung/android/samsung-galaxy-gio-gt-s5660-s5660xxktk-gingerbread-2-3-6-telenor-hungary-firmware-update-1390.htm
Mikor felrakom,nem magyar,de ez nem gond.Sajnos mikor rádugom a gépre és a kiest elindítom akkor kiírja,hogy nem támogatott frissítés!Lehet,hogy ez mégsem a gyári?
A kies a firmek végére valami(ATO)-t ír ki. -
papa019
senior tag
Nagyon rossz hírem van...
Kész az új CM9, viszont ~40Mb-val több, mint a /system partíció mérete, ebből adódóan nem fér fel a telefonra.
A következő lépés most vagy az lesz, hogy a fejlesztők a CyanogenMod-ot kidobják, és innentől kezdve csak AOSP romot fejlesztenek, vagy bootolható sd kártyára lesz telepítve a rom...
Ha valaki le szeretné írni a véleményét, hogy melyik utat válasszák a fejlesztők, az ITT megteheti. -
AthlonXP
őstag
válasz
rap1983
üzenetére
Egyrészt lehet veni hozzá nagyobb aksit, másrészt meg lehet kapni hozzá szivargyújtós töltőt is, azzal útközben is lehet tölteni, de vannak olyan töltők is, amihez autó sem kell, akár napernegiával, akár máshogy megoldható a működtetésük. Szóval nagyon sokféle módon meg lehet oldani ezt a problémát, úgyhogy nem értem a problémát továbbra sem...

Nyilván pár ezer ft nem vágott volna földhöz, ha már egy 40k-s telefont így el tudsz cseszni.
Szerintem vegyél S3-at, az már csak megfelel neked!?Egyébként sokat jelent a kijelző fényereje is, nyilván , ha magas fényerőn van nagyon meríti az akut. Én 33%-on használom és bőven elég sztm.
-
Depidemic
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nekem 3x kellett frissítenem és mostmár nem irja ki

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)