Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
papa019
üzenetére
Amióta tudok az s2e-ről, azóta csak azt használom, teljesen jól megy, semmi baj nincs vele. Az a2sd-t ugye már nem frissítik, nem dolgozik vele senki, és megmaradtak a régi hibái.
Más : elkezdtem portolni egy szépen kidolgozott romot Ace-ről, engedélyem is van mér, úgyhogy ha sikerül megcsinálni, akkor publikálok
Egész pontosan Ő róla van szó, ígéretes, szépen fejlődik. Barátnőmnek ezt tettem fel az Ace-ére, aztmondja hogy kissé lassú, de ezt betudhatjuk annak, hogy még a beta8-ra épül(asszem), és a v3-ban lesz beta10-re frissítve. -
-
shifty!
senior tag
válasz
üzenetére
A legújabb frissítés után is jó és megbízható az enhanced236. A Cm7 aksiideje elég gyenge a gyárihoz képest szerintem.
Felhívnám a figyelmedet Erre a romra is, ez is gyári romra épül, én ezt használtam, kiscit kényelmesebbnek és gyorsabbnak tartom mint az enhanced236-ot. -
shifty!
senior tag
Ez lehet a buktató, igen.
Nekem is hibát okozott a visszaállításban, ha sd-ext-ről is csináltam mentést, és megpróbáltam visszaállítani a mentést. Ilyenkor nekem leakadt a visszaállítás, és nem moccant meg. De nekem ez nem link2sd-nél, hanem a2sd darktremorral történt. Nemhiszem hogy sokat számít.Ha csak a rendszerről akarsz mentést, akkor ajánlom figyelmedbe a phiexz-féle recoveryt, amiben létezik egy advanced backup & restore is, ami azt jelenti, hogy te választod ki hogy mit mentsen le: boot, system, data, cache, sd-ext. HA nem akarsz mentést az sd-ext-ről akkor elég a boot, system, data.
-
nOvOp
senior tag
válasz
papa019
üzenetére
Most csináltam ismét egy mentést, rendben le is futott. Gondoltam kipróbálom egy visszaállítással, de ugyanaz a hiba. Jó lenne mentés, mert akkor így ki tudnék próbálni más fw-ket is és ha nem tetszik, akkor gyorsan vissza tudnám állítani az előző verziót. Van ötletetek? Link2SD-t használok, ez lehet hunyó, hogy át vannak linkelve a telepített progik?
-
shifty!
senior tag
Sajna sony erikkel nem sok jó tapaszalatom van...Apám Neo V-jét a múlt héten küldtük szervízbe, miután panoráma fotózás után csak ennyit írt ki : Nem található rendszermemória
Majd kikapcsolta magát, és utána egy varázslatos beindítás után (2 egész percig ment) teljesen éleszthetetlen volt a telefon..
Kicsit utánaolvastam a neten, állítólag a sony ócska anyagból gyártatta a memóriához a nyákokat, és könnyen képes volt belesülni a memória a lapba...úgyhogy kinéz egy alaplapcsere...De nem akarok belebeszélni a dolgodba, valóban egy lépcsőfokkal jobbnak tűnik mint a Gio

-
nggabi
félisten
válasz
shifty!
üzenetére
legalább a kijelzőt kicserélik, olyan volt mint amikor a nap megégeti a panelt.
köszi, eddig jónak tűnik de majd kiderül. kicsit fosok a márkától de majd meglátjuk

egyébként 1:1-ben volt a csere, mert kb annyiért adom majd a gio-t mint amennyiért ezt vettem. így előrelépés
a fő cél a skype videóhívás volt, a led segédfény, a gyári ics csak ráadás 
-
nggabi
félisten
üdv urak!

rég jártam erre. beadtam ma a gio-t garanciában kijelzőt cseréltetni mert a megvilágítása elég érdekes volt. pattog a keret is egy kicsit, de arra azt mondták h nem cserélik mert nem garanciális hiba. halkan jegyzem meg h az sgsnél még az volt...
és egyben búcsúzni is jöttem, lww-re állunk át. már megvan a teló, most teszteljük a gyári ics-t rajta

-
Batman007
tag
A Samsung ismét kiállta a töréspróbát.
Amikor a régi kinyithatós X200-amon adtam túl, ami 5-6 évig hűen szolgált, nem gondoltam volna, hogy lesz még egy ilyen mindent túlélő mobilom. Azt egy az egyben egy téglafalhoz vághattad hozzá, egy-két karcolást leszámítva valszeg a téglafalban okoztál nagyobb kárt.
Igaz a vége fele lassan találta meg a hálózatot bekapcsoláskor, de ez még a megbocsátható kategória. (örültem hogy működik
)
Mikor eldöntöttem, hogy érintőkijelzős telefont veszek tudtam, hogy ezt teljes mértékben fel kell adnom, és innentől úgy kell vigyáznom rá mint a szemem fényére. Tévedtem. Sikerült kétszer is 5-6 m magasból kövekre ráejteni. Kisebb karcolásokkal megúszta. Igaz volt rajta egy szilikon tok és kijelzővédő fólia, de szerintem ez így is bámulatos teljesítmény. Ez még nem minden.
Forró nyári napon, egy szép kis lejtőn nagy sebességnél a bicaj megcsúszott, rövid röppálya utáni becsapódás következtében a váll megrepedt, ahogy az szokott lenni. Jobb oldalt mindenhol zúzódások, kivéve persze ahol a telefon a zsebben volt, ami egyébként ilyesformán inkább védőeszközként szolgált.
Mikor felkeltem éreztem, hogy sok minden eltörhetett, azért mégis siettem megnézni, hogy "na akkor új teló?!?!!
", de nem.. annak semmi baja nem volt. Azóta is úgy működik mint újkorában. 
Esküszöm, nem szándékosan akarom én lezúzni, de úgy látszik ez a sorsom, és ehhez a Samsung Gio egy tökéletes társ.
-
shifty!
senior tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Nem hiszem hogy van értelme és alapja összehasonlítani egy telefont egy tablettel.
Ugyanakkor az 1,2Ghz-es proci jól, egy 8'-os tabletnél ICS-el az 512 Mb ROM elég rosszul hangzik. Esetleg keress egy-két videót a Tube-on hogy hogyan gurul használat közben. -
martin9800
csendes tag
Szerintem ugyanaz minta Galaxy Ace csak kisebb és csak 3mp-s a kamerája
-
nOvOp
senior tag
Szerettem volna visszaállítani az egyik (Enhanced236), majd több mentésemet recoveryből, de hibaüzenetet kaptam: md5 mismatch.
Annyit kell tudni, hogy cm9-et próbáltam ki, de mielőtt visszaraktam volna a mentést, elvégeztem egy sima telepítést (Enhanced236), a verzió is megegyezett a mentéssel. Nem tudom hogy ezek számítanak-e, hogy cm9 volt fent, de egyből egy Enhanced236 mentést teszek vissza... Persze próbáltam cm9 mentést is visszaállítani, de mindig ez a hibaüzenet érkezett. Googliban rákerestem és terminalon keresztül lehetne megoldani, de ott is hibaüzenetet kapok a rm nandroid.md5 parancs után. Valakinek volt már ilyen? -
papa019
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ahogy guyver is írja, cm9-10 teljesen megeszi a belső tárhelyet. Egyébként 2 perc beállítani az s2e-t, onnantól aztán lehet alkalmazásokat töltögetni...

-
törölt tag
Enhanced236 ROM-mal mik a tapasztalatok? Akksi jól bírja?
Szeretnék új ROM-ot tenni tesóm Gio-jára, eddig ez tűnik nekem a legjobbnak, Ti mit gondoltok, megéri feltenni? Esetleg egyéb javaslatok, van olyan CM7 aminek jobb az üzemideje, stabilabb, gyorsabb stb.? -
Armagedown
őstag
Szerintetek egy Myaudio 708r tablet van olyan gyors mint a Gio ?
-
killer_04
csendes tag
Üdvözlet!
Segítségeteket kérném. Google Playről ha bàrmit letöltök, a telefon memóriàjàra menti. Sehogy nem sikerült àtàllítanom, hogy a memóriakártyát használja.
Már keresgéltem erről, de nem találtam semmit.
-
guyver
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Egyrészt az is véges, másrészt sok program fc-zik ha rendszerbe integrálod. Aki meg már cm9 vagy 10-et használ, az semmit nem tud a rendszer partícióra tenni, mert pár mega szabad hely van csak.
-
mgTerminator
veterán
válasz
papa019
üzenetére
Fölös ilyennel szarakodni... Ki kell pucolni a rendszer partíciót, egy csomó programot lehet oda tenni és még a dalvik cachet is át lehet oda helyezni, így rengeteg memóriát lehet felszabadítani a telefonmemórián!
De ha nektek egyszerűbb ide oda formázgatni, meg szarozni, akkor hajrá
-
Ryder1
senior tag
CM9 beta10 van a telon. Mióta felraktam az s2e-t és az Applications-t atraktam sd-re, azóta új alkalmazás telepitese közben ujraindul a telo.
Ez mitől lehet?
-
myke01
senior tag
Létezik valami megoldás az aktuális fájlrendszer "lecsekkolására" ,mármint hogy a telefonon milyen 'filesystem' működik ? "rfs ,ext4, stb."
-
mgTerminator
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
LOL csak az a legborzasztóbb hogy van aki be is veszi xDDDD
-
gaga993
csendes tag
válasz
Armagedown
üzenetére
Seems legit

-
Armagedown
őstag
Ezen az alkalmazáson besírtok :
"No need for a USB charger or any other device. Use your phone as a solar panel and let the battery charge with solar charger."

-
gaga993
csendes tag
Drágultak mostanába elég rendesen telefon árak. 1ik ismim pár hónapja vett egy SE live with walkman telót 34ér t mobilnál, most meg 44
-
Depidemic
csendes tag
Én kb. 9 hónapja vettem meg ezt a telefont itt Prohardveren újonnan 30ért telenorost. (bontatlan volt) Ahhoz képest még mindig ugyanannyi vagy drágább sokkal... Érdekes...
-
AthlonXP
őstag
Most írtam emílt a SpeedShop-nak, onnan rendeltem a telót, decemberben. Kíváncsi vagyok mit írnak majd. Nagyon nem szeretnék most új telefont venni....

Főleg, hogy akkor 39990-ért vettem ( függetlenül, náluk volt a legolcsóbb ), most meg már 43990-ért adják legolcsóbban, bár ez másik bolt. -
AthlonXP
őstag
Megvolt a telepítés, 2.3.3. szeptemberi Telenor, de a telefon nem változott, továbbra sem jó a kijelző...

-
AthlonXP
őstag
Basszus! Elfeljtettem, csak simán rádugtam, mint álltalában, pedig már nem először csinálom!

Na mindegy, most el kezdte szépen csinálni az Odin, kíváncsi leszek mi lesz belőle. Már a színek is kezdenek torzulni a képernyőn. Nagyon attól tartok, hogy ez hardver hiba lesz.

-
AthlonXP
őstag
Okés, rendben, le is szedtem. Már csak fel kéne tudnom tenni rá valahogy. Jelenleg csak a Win 8 RP van a gépen, azon meg nem megy a KIES, pedig azt írták, már frissítették a a Win 8-ra való verzióra.
Odinnal akarom frissíteni természetesen, viszont az meg nem látja a telefont, hiába dugom rá a gépre. A gépen látszik a telefon, böngészni is lehet a tartalmát, de az Odin nem látja.
Most azzal próbálkozok, hogy felrakom virtuális gépre az XP-t, hátha azzal már megy majd... Ha nem, akkor X.
-
AthlonXP
őstag
A 2011 Szeptemberi Telenoros, a hivatalos rom még ugye, amivel lehetett venni anno ( a Froyo-n kívül )?
-
AthlonXP
őstag
Hát nagyon beparáztam most ami azt illeti, mert én is arra gondolok, hogy a kijelzőnek annyi, de nem értem mi lett vele, ráadásul olyan, mintha reggel óta már tovább csökken volna a fényereje.

Olyan mint amikor automatikusan leveszi a fényerőt alacsony öltöttség esetén, de most is töltőn van és nem veszi vissza úm. a fényerőt. Meg ezek a csíkok idegesítenek még.
Kipróbálom a rom cserét, nincs más választás, ha nem javul, vége..

-
98bja
senior tag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Én még sohasem. Próbáld meg újratenni romot vagy, vagy tedd vissza a 2.3.3-asat és nézd meg hogy azon is ilyen-e. Ha igen akkor a kejelzőnek a baja, valszeg szervíz. Ha a 2.3.3 után visszateszed a 2.3.6-ot és nem lesz ilyen akkor a rom hibája volt. Kicsit összevisszán fogalmaztam meg 
-
AthlonXP
őstag
Ma reggel óta azt vettem észre, hogy kisebb lett a kijelző fényereje és ha közelebbről nézem, akkor észrevehető, hogy vízszintes csíkok jelentek meg rajta, mintha kisebb lenne a felbontása.
Tegnap este semmi ilyet nem tapasztaltam még, leejtve nem volt, az akku feltöltve, tapasztalt már vki ilyet?
Gyári 2.3.6. -
Depidemic
csendes tag
Mozillában egyre kevesebb a potenciál, böngésző piacról is szép lassan kezd visszaesni, mióta kinn a Chrome. Nehéz olyan céggel szemben piacot szerezni, akinek az oldala világon leglátogatottabb. (Lásd: google kereső) Képedbe nyomja a böngészőjét és megannyi megoldását nap mint nap. Android sem ma kezdte pályafutását de szép lassan elértünk oda, hogy napi majdnem (kistúlzással) 1 millió készüléket aktiválnak naponta. Ami elég durva...
---
Minap azt vettem észre, hogy egyik nap a teló kibírt 5napot is utána meg naponta lemerült. Idővel kiderült, hogy USB3-ról való töltést nem szereti a telefon, miután rendes töltővel töltöttem fel máris megjavult az aksi élettartama. Hmmm érdekes... Van ennek értelme?: D
-
papa019
senior tag
Jövő hétvégén publikálják a B2G (Firefox OS) portját GIO-ra...
Ez érdekes lesz...
-
shifty!
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Kénytelen vagyok kicsit pontrosítani, nem a sima CM9-et használom, hanem a ParanoidAndroid-ot...
De sok különbség nem kéne hogy legyen ebben a tekintetbenb, mivel ugyanarra van építve mind2 -
shifty!
senior tag
Nemtudom hogy vagytok vele, én kipróbáltam CM9 alpha10-en egy külső kamera appot (Camera Zoom FX); és attól függetlenül is hogy azt írja hogy nincs autófókusz a CM9-ben, ez a program módosított beállításokkal teljesen korrekt képeket csinál.
Valakinek tapasztalata, észrevétele? -
guyver
senior tag
a ram ennyi, nem lehet növelni. nekem pl. 825 mhz fölè nem lehet hùzni a procit, mert fagy. de nem is hasznàlnàm magas órajelen, mert gyorsabban merül a telò. netezni, meg msn-ezni elèg a 672 mhz. az általam hasznàlt rom-mal nem kell màr egy nap kètszer töltenem a telefont.
-
98bja
senior tag
válasz
gaga993
üzenetére
Aha én is észrevettem már de erre sajnos nem tudok használhatót mndani, bár már hallottam egy Sony Ericsson Xperia X8 esetében hogy a ramot megnövelték, de nem tudom mennyire lehet készpénznek venni.
Ahogy rákerestem most így sem láttam ilyan "ram növeléses" cikket/oldalt. -
gaga993
csendes tag
-
98bja
senior tag
válasz
gaga993
üzenetére
Akkor: ezt letöltöd:
http://db.tt/FlcSBKYWUgyan úgy recovery-ből kell feltenni mint a root.zip-et. Ha minden igaz a menüben meg fog jelenni egy no frills cpu control, ha nem akkor töltsd le a playről a setcpu-t. És így már tudod húzni.
(én 921-en használom addig felviheted!
) -
gaga993
csendes tag
Adott egy 1 napos galaxy gio 2.3.3 androiddal, tegnap rootolam.
Gyárilag ugye 800 mhz 512 Ram, olvastam h ezt a 800 mhz-t gond nélkül fel lehet húzni 900 környékére, kérdés, hogy hogyan?
Nagyon bonyolult? Esetleg egy telefonhoz annyira nem értőnek le tudnátok írni lépésről lépésre, ha ráértek? -
98bja
senior tag
válasz
lionhearted
üzenetére
A playen lévő flashjátékokra gondoltam
na de akkor tudtok segíteni vagy nem?? -
-
98bja
senior tag
válasz
lionhearted
üzenetére
Hát vannak ilyen-olyan gombok amik flashben vannak megírva. Plusz játékoknak. Azt nem írtam de cm9 van fent
Meg zavar hogy a flash helyén egy kék kocka van

-
-
98bja
senior tag
A flash playert hogy tudom telepíteni? Már többet is kipróbáltam de nem ment. Megnéztem a dolphin browser és a UC browsert is de egyikkel se jó...
Cm7-el jó volt.
ötletek? -
nOvOp
senior tag
Láttam megjelent egy újabb verzió az Enhanced236 ROM-ból. Lehet úgy frissíteni a régebbit, hogy ne kelljen minden programot, adatot (tel.szám, sms, hívásinfo) újra telepíteni? Valakinek sikerült már?
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Milyen monitort vegyek?
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyen dolgokkal én még nem próbálkoztam... 
Egész pontosan
a fő cél a skype videóhívás volt, a led segédfény, a gyári ics csak ráadás 

", de nem.. annak semmi baja nem volt. Azóta is úgy működik mint újkorában.