Hirdetés
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
mikor az Advance volt nekem (4") azt gondoltam, hogy ez az a méret, ami tökéletes (nekem). Nem fogok nagyobbra vágyni/venni, mert pont jó. Aztán az Alphánál ugyanezt éreztem, csak még inkább. Nem mondom, hogy így lesz az S7-el, de tény, hogy annyival nem nagyobb, mint egy Edge és társai. El kell fogadni, hogy az Alpha dizájnját, kecsességét, kézre állását nemigen fogja felülmúlni vagy pótolni semmi sem.
Majdhogynem azt mondhatom, hogy nekünk direkt sz@r, hogy ilyen jó telefonunk van, mert ehhez fogunk hasonlítani minden újabb telót, és a léc baromi magasan van
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- Trollok komolyan
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest