Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Újratelepítettem, és rootoltam a telót. Kb másfél hétig tökéletes volt. Most 2-3 naponta random kidobja a hibát, hogy nem látja a sim kártyát.
Jelenleg xeh romot használok, esetleg kipróbálom majd a nordic romot is (azt javasolták anno). Ha az se, akkor 4.4 (csak az már annyira régi, hogy van olyan alkalmazás, ami nem támogatja). -
Rover623
félisten
Érdemes jó (vastag, nehéz
) kábelt használni.
Az Alpha 1A-t is fel tud venni töltéshez, mind közvetlenül kábelen, mind pedig vezetékmentes töltésnél.
A töltő is számít természetesen. Min. 1.5-2A képes töltőre van szükség, és fontos, hogy ne csak az üresjárati kimenő feszültsége legyen 5V fölött, hanem töltés közben se essen alá! -
Rover623
félisten
Az egyik töltő megjött, némi szét- és összeszerelés után már teljesen korrekt a kivitele is, nem csak a működése!
Semmilyen szakadozás, bizonytalanság nincs, tölt mint a villám, akár 100%-ig is!
Igaz, ez (is) 3 tekercses! -
jeni
félisten
Ezeket még nem érzékeltem a telómon míg rá volt pattintva a hátlap.
5.0.2-n van mindkét teló.
Pedig én is örülnék ha bekrepálna véglegesen,pedig múlt év végén szervizeltettem a telót Home hibával,és meglepődtem,hogy az alaplap cserével is járt a javítás A teló élet során 2x is. -
cozmo
őstag
A korrekt bolt, szar termék tipikus esete.
Nekem kicsit hitetlenkedett a csávó pár hónapja, de mikor az orra előtt teszteltem egy nfc -s eszközzel akkor már realizálta, hogy bizony szar a gyári akkumulátor! Aztán hátra slattyogott és hozott másikat. Azzal már ment a dolog. -
Alvin_ti4200
félisten
-
MrBazsi
senior tag
azért csak nem karácsony lessz belőle. már így is sokáig húzzák... emlékszem annó drágább volt az Alpha mint S5. első fémházas teló stb, ehhez képest az S5 már rég megkapta, minket meg szó szerint parkolópályára tettek, nem is értem miért nem adták ki a frissítést egyidőben legalább az s5-el
-
jeni
félisten
van benne valami.
akkor az új személyinél is ez van!
ugyanis lejárt az enyém,és kellett nyilatkoznom,hogy akarom a személyi mellé az ujjlenyomatomat?
sosem voltam büntetve,de azzal,hogy a lenyomatot kérték,aminek szerintem semmi köze nincs a személyi biztonságához, eleve kiszolgáltatom magam a Rendőrségnek vagyis ez bekerülne az állomány listába a többiek közé.az útleveleknél nem tudom,most ott hogy is van mivel még érvényes.
-
-
mykos
aktív tag
Valamit nagyon elszúrtak a Telemaxnál. Folyamatosan az összes ikon háttere átmegy fehérbe, az állapotsor lehúzásánál villan a kép bal széle, waze nagy fehérség a térkép helyett. FR. Ment rá egy új holland, majd egy XEH és vissza a Holland, de semmi változás.
Ma visszament a 4.4.4 XEH. Minden megjavult, már majdnem elfelejtettem milyen jó telefon is ez, de most visszakaptam (Gyors, folyamatos(Lolli alatt mindig darabos volt minden animáció)).
5.0.2 szerintem csak azért létezik, hogy minél többen váltsanak valami újabbra Samura -
törölt tag
Nekem ez mint tyuknak az ABC. Csak tapasztalatokra tudok támaszkodni. Valamiért nem jó, ez van. Én nem tudom megoldani és eddig sem a romcsere sem a szervizesek sem tudták. Ma kapok egy uj cserekészüléket arra kiváncsi leszek. Egyébként ugyanazon pontokon az s4 is dobálja a hálót csak ritkábban és mindig megtalálja a 2g-t.A note4 nem hibázott (annak meg más baja volt). Vannak erre a problémára érzékeny telefonok, az Alpha ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest