Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Colos1

őstag

válasz nrg_52 #11555 üzenetére

Így van :)

A méretétől picit féltem, de mivel baromi vékony és a hátlapjának ívesek a szélei annyira kézre áll, hogy gond nélkül megy az egykezes használat.

Sebességben nem lehet összehasonlítani a kettőt, de megjegyzendő, hogy az Alphának sincs semmi baj a sebességével... :)

Sajnos a TouchWiz nagyon sok olyan extrát tartalmaz, amelyek az O+3 -ból hiányzik, pár példa, ami nekem eleinte hiányzott: intelligens képernyőzár, olvasatlan értesítések megjelenítése az alkalmazás ikonján, kezdőképernyő kijelölése, képernyők átrendezése, körbeforgó mód, osztott képernyő, mappák létrehozása az alkalmazásfiókban, rámutatás, felemelve megrezegteti a készüléket, ha van elmulasztott hívás/üzenet. De ezek nagy részét extra alkalmazással (másik launcher) vissza lehetne hozni, de még nem foglalkoztam vele.

A kijelzőjét szokták szidni, de abszolúte nem vészes, alap módban, ha a színegyensúly csúszkát maxra húzod, egy picit élénkebb, mint az Alpha AMOLED-fénykép módban. Az sRGB majdnem olyan, mint itt az "alapvető", csak magasabb a színhőmérséklete.
    Ugyanolyan pentile mátrixos kijelző van benne, mint az Alphában, ezért a képe ugyanolyan lágy. (Igen, ezt nem tudom észrevettétek-e már, mivel a pentile esetén csak 2 subpixel van, kissé lágyabb a képe, amely nem fárasztja annyira a szemet, mint egy 535854 ppi -s cucc. ;) )

Az ujjlenyomat olvasója brutálisan gyors, gyorsabban ébred fel, mint az Alpha ha csak megnyomod a kezdőlap gombot. :Y

Zenehallgatáshoz egy Audiotechnika fejhallgatót használok, a hangja kiegyensúlyozottabb, mint az Alpháé, - bár a mélyei színezettebbek -, de kell pár óra zenehallgatás, hogy pontosan definiálni tudjam, hogy jobb-e. Az első benyomás alapján jobb, de aki audiophile, az tudja, hogy ez nem jelent semmit...

Megjegyzem, hogy nekem eszem ágában sem volt cserélni az Alphát, két dolog játszott közre: a Samsung szarakodása az MM -el, és az, hogy kellett egy dual sim -es teló.

Új hozzászólás Aktív témák