- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
macsek18 #26682 üzenetére
Nekem mondod?... párom telója volt az Ace és úgy kellett megbütykölnöm, hogy ne tegyek rá főzött romot de a tavalyi gyárival használni lehessen...
kínlódtam mint malac a jégen... meg is utáltam az Ace-t... de most hogy én használom és lett rá mindenféle jó rom meg kernel, most nagyon jól dolgozik.
-
domerator
veterán
válasz
macsek18 #26671 üzenetére
és másold az sd kártyára
Reboot recoverybe és ott az install zip from sd card menüben a choose zip from sd card pontban keresd meg és installáld. Utána reboot (mintha egy romot tettél volna fel, ugye?)
Ha esetleg megállna a bootolás akkor akku ki-be és jó lesz (nálam ez volt, igaz én a CWM appból indítottam)
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
macsek18 #26634 üzenetére
Ha qwertz bill-t akarsz, akkor AnysoftKeyboard-ot javaslom a magyar kiegészítőjével. Nagyon jól testreszabható és kényelmes.
-
Probert75
addikt
válasz
macsek18 #26631 üzenetére
Úgy hogy rajta tartod az újad és ha megjelenik felette a buborékban a többi karakter, akkor húzod arra felé, amelyik kell.
(#26632) Bass Timeriffic
-
ra^ven
senior tag
válasz
macsek18 #26607 üzenetére
Sziasztok!
Már korábban írtam, kezdő vagyok a telefon mókolásban jelenleg egy 2.3.3 -as gyári független kütyüm van.
Utánaolvastam pár dolognak, így javarészt képbe kerültem, de azért még fogni kell a kezem.Felraktam a CWM-et csináltam backupot a rendszerről, valamint a gyári memkártya is betelt így szerintem holnap veszek egy másikat és megparticionálom.
Ahol most tartok, letöltöttem a ronin féle Xperion V4.1-et, és letöltöttem egy alapromot 2.3.6 szlovák xwktr-t.Azt tudom, hogy Odinnal kell felrakni, meg multi CSC-vel általában a romokat, de itt már érkezett egy válasz, utólag is köszi, hogy ide nem kell multi CSC, mert egyfileos. (2 file van benne, egy mdl, és egy másik, most nincs elöttem.)
Akkor ha ezt felrakom magyar nyelvet simán lehet választani, vagy szlovák nyelvű a telepítő?Namármost megvan egy gyári rom, a v4.1 2 fileja, valamint letöltöttem az Odint.
Tudna valaki egy két instrukciót mondani mit hogy csináljak?
Valamint ha véletlen elrontanék valamit recoveryben simán restore, és ott lesz a gyári rendszerem, vagy ez nem ilyen egyszerű?Köszönöm.
-
ronin79
addikt
válasz
macsek18 #26576 üzenetére
Biztos h. 5.0.2.8? Ha már feltetted más megoldásod úgysincs, roothoz gyári recovery kell, perszehogy nem működött cwm-ből. Ha meg xda-s leírás alapján mennél akkor most kéne odinnal egy gyári, majd rootolni még a gyári recoveryből, utána cwm telepítés és mehet a stocklite.
-
ronin79
addikt
válasz
macsek18 #26570 üzenetére
A root.zipnek elméletileg jónak kéne lennie, de csak 3e recoveryből működik, abban próbálod telepíteni? Amúgy nem értem minek vackolsz rootolással ha utána v8at akarsz telepíteni, de ez a fölösleges lépés már itt ki lett tárgyalva.
(#26573) Bery
Esetleg tedd fel kérdésed a telefonod topikjában, lehet hamarabb kapsz használható választ de a takarítás alapvető, lehet valahol valami beragadt és az kavar be
-
csaba17
senior tag
válasz
macsek18 #26470 üzenetére
ezt a leírás anno innen másoltam, a szerzőjét nem tudom, sorry.
szerk:Probert75 a szerző. kis keresgélés után.
" • Indítsd el az Odin-t.
• Pipáld ki "One Package", "Auto Reboot" és "Protect OPS" rublikákat.
• Kattints az OPS gombra és válaszd ki a Cooper-v1.0.ops fájlt.
• Majd kattints lent az „One Package” gombra, és válaszd ki a tar vagy md5 fájlt.
• Ellenőrizd a pipákat, hogy ben maradtak e, mert ki szokta venni.
• Kapcsold ki a telefont, utána rakd a telefont „Download” módba, Menü gomb + Hangerő le gomb + Bekapcsoló gomb.
• Csatlakoztasd a telefont a pc-hez.
• Csatlakoztatás után az Odin-ban nyomd meg a START gombot és elindul frissítési folyamat.
• Ez a folyamat 5-10 percet is igénybe vehet. Ne húzd ki, ne állítsd meg ezt a folyamatot.
• Hagyd, hogy a telefon magától újrainduljon, és kész. " -
ronin79
addikt
válasz
macsek18 #26467 üzenetére
Odinnal felteheted a kolléga által javasolt XWKTR-t, utána semmi egyébb dolgod nincs mint sd karira tenni a cwm 5.0.2.6 zipjét majd 3e recoveryben telepíteni, újraindítani már az új recoverybe és telepíteni a romot amit kiválasztottál, pl. a stocklite v8-at, xda-s topikjában van talán telepítési leírás is.
CWM telepítése képekben: -
flash-
veterán
válasz
macsek18 #26444 üzenetére
Újraindulás tapasztalatom szerint lehet alapsávtól is,és programoktól is,tehát először én a helyedbe feltennék egy új gyári romot aminek az alapsávja friss friss EZT
majd erre tenném rá a helyedbe stocklite V8 at.
gyors akksi egész jó bírja,értelmes featureok vannak benne,semmi baromság nekem bejött.
Itt már nagyjából leírtam az előnyeit. -
dobolson
senior tag
válasz
macsek18 #17553 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. Már nagyon sokszor tettem fel odinnal romot, sosem volt gond, öt perc alatt mindig végzett. Én sem tudom, mit tennék a helyedben. Talán lehúznám gépről, megnézném, hogy bejön-e download mód, és ha igen, megpróbálnám ismét. Lehet, hogy még egy wipe is belefér előtte, de tényleg nem tudom. Talán valaki más már járt így, és majd segít, inkább várd meg az ő véleményüket.
-
Probert75
addikt
válasz
macsek18 #17545 üzenetére
Mint írtam fentebb, ha tar vagy md5 kiterjesztésű, akkor Odin+cooper.ops. Ha zip, akkor meg recovery-ből, de ezeknek kell szűz alaprom, amit megint Odin+cooper.ops. Általában minden után szoktam wipe-olni. De a CWM 4 és 5, csak akkor kell, ha főzöttet raksz recovery-ből.
-
escape
aktív tag
válasz
macsek18 #17545 üzenetére
DDKQ8 (Ezt is Odinnal kell feltenni)
Én erre raktam rá nagy szenvedés árán a The End főzöttet, és tetszik. Gyors meg ami kell, és alapból rootolt. Ha visszaolvasol kicsit, olvashatod a szenvedésemet, és tanulhatsz belőle, továbbá le van írva részletesen, hogy kell feltenni.
-
escape
aktív tag
válasz
macsek18 #17539 üzenetére
Letöltöttem, amit linkeltél, és ezt találtam benne. Neked is így kell hogy kinézzen. Ha megvan akkor Odinnal mehet is fel. Cooper.ops-ot innen tölthetsz le, jelszó samfirmware.com Benne van az odin is.
Jah igen, ha főzött romot akarsz felrakni, ahhoz alapként ne ezt tedd fel, hanem a Probert által írtak közül valamelyiket. Ezt csak akkor rakd fel ha "használni" is akarod.
-
Probert75
addikt
válasz
macsek18 #17541 üzenetére
Ráteheted, de nem szokás belakot rom-ra tenni. Általában frissen feltett szűz rom-ra ajánlatos a zip-eket pakolászni. Tehát ajánlatos előbb lementenia telszámokat és feltenni egy sima romot, recovery-ben mindent wipe-olni, majd arra a zip-et. És olyan romot raknék, amit itt többen is használnak megelégedéssel, tehát nem a spanyolt mondjuk. Ajánlott stock romok: DDKQ5; DDKQ6; Holland KS9 vagy a legutóbbi DDKQ8.
-
harry3
őstag
válasz
macsek18 #17536 üzenetére
Ha ilyen mappák vannak benne: MEAT-INF, system, data...akkor azt CWM Recoveryvel lehet felrakni, bár ha a Samfirmwareről töltötted le, akkor nem ilyennek kellene lenni, hanem egy md5-ös fájlt kellene tartalmaznia.
A a fent említett mappák benne vannak, akkor CWM recoveryből tedd fel. Bár én jobban ajánlanám a Holland 2.3.5-ös romot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest