- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
dobolson #23313 üzenetére
Újabb páciens jump-ol a csapatból! Használd egészséggel az S A-t.
Más: pár hete itt rinyáltam, hogy a Galaxy W-mhez az Istennek nem akar elkészülni a CM9. (Mármint működő kamerával.) Jelentem: ELKÉSZÜLT!!!!
Teljesen korrektül darál, bár kisebb hibák még vannak, meg az előlapi kamera az nem megy (nem mintha nagyon hiányozna, úgyis csak a Skype-hoz kellene).
-
_stick_
őstag
válasz
dobolson #21365 üzenetére
Nem félek én tőle, csak keveset tudok róla. Az rendben van, hogy lehet unrootolni is, de amit root alatt követek el, pl. rendszer appok törlése, az unrootal még törölve marad, nem? És ehhez mit szólnak a gariba? Ha jól gondolom itt jön majd képbe a clockworkrecowery, amivel le lehet menteni az alkalmazásokat. De lehet rosszul gondolom.
-
kmarci25
veterán
válasz
dobolson #19732 üzenetére
Az első mondatot igen.
Trobi: akkor nem ezen a fórumon lett volna szó róla...? RootExplorer, system/etc/init.d mappa tartalmát kitörlöd. (Ha használsz app2sd-t, akkor az ilyen nevű fájlt ne töröld) Ha így jobb a teló, akkor oké. Ha nem, akkor xda, és ott keresd meg az adrenaline script (fontos, hogy script, mert más adrenaline cucc is van) topikot, töltsd le és tedd fel cwm-ből. -
kmarci25
veterán
válasz
dobolson #19729 üzenetére
Többek között ott van az odinos rom telepítés menete is, ha jól emlékszem.
És megelőzve a következő kérdést: az, hogy a romot nem Magyarországra adták ki, nem jelenti azt, hogy nincs benne magyar nyelv! Az írt oldalon lévő minden romban lesz magyar nyelv.
Továbbá a romcsere nem befolyásolja a telefon szolgáltató függőségét vagy épp függetlenségét. Azaz cserélgetheted a romokat, de attól nem lesz független a T-s, vodás vagy telenoros készüléked.
Olvass el minden linket, használd a jobb felső sarokban a keresőt és ha marad kérdésed akkor kérdezz.(Majdnem húszezer hsz-nél járunk, gondolhatod hogy sok mindenről volt már szó.)
Trobi: taskkillert ne használj, csak rosszabb lesz, tapasztalatból írom. Töröld a scripteket, sztem amiatt lassul. Pár hete, talán egy hónapja beszéltünk erről, keresővel megtalálod.
-
proly01
őstag
válasz
dobolson #19063 üzenetére
Szerintem én ma este megcsinálom!
Most fogom most ugye az orosz 2.3.6 van fent a gyári.Ebbe beleteszem a kártyámat felteszem a CWM 2.5 öt rootolom felteszem a tibit és visszateszek mindent rá erre a gyárira.Megnézem este 10 ig újraindul e ha nem akkor fogom letörlök róla mindent felteszem a német 2.3.6 ot eplusost és az föle teszem a 2.5 ös CWM utána meg a the myth ot kiszedem a myth ból az offiect meg a térképet meg ami még nem kell tibivel és egyesével visszapakolok rá mindent a marketről asszem 69 alkalmazásom van összesen és akkor beszámolok róla hogy mi történt kb olyan éjjel 2-3 körül.
Bár ez nem tudom mi és mire való amit Probert ír:De a Ketut féle b83-as kernel egyébként teszi a dolgát, mert a BLN hibátlanul jelez.
Ezt én nem tettem fel egyszer se..... -
Probert75
addikt
válasz
dobolson #19063 üzenetére
Mikor a The Myth-t raktam, akkor előbb a független többfájlos romot tettem fel, mert a The End 3.0-ra nem akart felmenni a kedvenc romom, a holland. Majd a arra tettem a hollandot és onnan szépen sorba a CWM-eket és a The Myth-t. Mikor készen volt el kezdtem szelektálni rajta az app-okat a nokiaprogis gyík alapján. Profánul mondva, kiheréltem egy kicsit a romot. Majd mikor készen volt mindent egyenként feltelepítettem újra, kivéve két térkép progit. Mikor mindennel készen voltam, akkor CWM-ből készítettem egy teljes rendszermentést. Ezt a rendszermentést toltam vissza a kis CyanogenMod 7.2-es kitérő után. Mikor visszaraktam, annyit csináltam, hogy töröltem az Opera Mobile-t és a Flash-t, majd csutkára feltöltöttem és csináltam a töltőn lévő telefonon egy akku kalibrációt és lehúztam. Azóta meg csak használom és ráengedtem bizonyos progik egy-két frissítését. Tehát mint kiderült, mindent újra raktam és nem használtam a tibi-t, csak törlésre és jegelésre.
-
Probert75
addikt
válasz
dobolson #19056 üzenetére
Így van!
Nem tudom mi a baj nálatok. Az én telefonom 2011.07. havi, ha ez esetleg jelent valamit. Igaz nekem nem megy a wifi szinte sosem. Néha szórakozok egy kicsit, hogy a szomszédéra csatlakozom, de egy két oldal erejéig csak.
De ha eveszíti a gyenge jelet, akkor sem fagy le. Van hogy visszacsatlakozik mire elolvasom a cikket. Lefagyásról és újraindulásról nem beszélhetek, mert 1x sem volt. Eddig nem szinkronizáltam a géméles címemmel, de most azt is megcsináltam és a naptárat is, hogy benne legyenek a magyar névnapok, ünnepek is. Hibátlanul megcsinálta. A 3g-t csak adatforgalommal használom. Egyébként 2g nyomulok a telóval. De a Ketut féle b83-as kernel egyébként teszi a dolgát, mert a BLN hibátlanul jelez. Az Opera Mini-t használom, mert a flash csak az első Opera Mobile frissítéséig ment, utána nem. Ki is vágtam a Mobile-t és a Flash-t is a pitsába, sok helyet foglaltak.Játszani nem játszom rajta, hisz napközben PC előtt ülök és játszhatom, ha akarnék, egész nap. A telefon most legutóbb is , igaz most nem volt benne beszélgetés, elment 3 nap 10 órát. Ebben volt 4 óra 35 perc netezés is 3g-n. Este, mint már sokszor írtam, repülőben van a teló és Timeriffic-kel szabályozva van a fényerő is 3 lépésben.
Szóval nem értem, hogy nálatok mi a gebasz.
Jaa, és mindezt balazsbence-és Gold Akksival. -
proly01
őstag
válasz
dobolson #19056 üzenetére
Na végre valaki akinek hasonló a baja mint nekem
és igen nekem meg a 3G nél csinálja ezt.Vagy fel sem szeretne menni vagy ha fel is megy ledob meg nem csatlakozik meg egyszer világít az állapotsávban hogy van 3G egyszer nem,össze-vissza.De én is sokat használom wifivel de nekem ha kikapcsoltam a wifit akkor is csinálta az újraindulást.
Én is Probert el beszéltem ez ügyben említette is hogy neki hiba nélkül megy.
Akkor szerintem hanyagolom ezt én is aztán megvárok egy stabil ICS -t inkább -
Probert75
addikt
válasz
dobolson #18888 üzenetére
"Az a kérdésem, hogy a köraksi jelzőhöz melyik fájlokat töltötted fel?"
Ugyan azokat amiket eddig. Nem tudom a lidroid-res.apk az mi és honnan gondolod, hogy szükség van rá. De biztosíthtlk, hogy nem kell. A framework-res.apk, SystemUI.apk és a twframework-res.apk kell, ha a The Myth Basic-ről beszélünk. Érdekes, hogy főzött romról van szó, de a gyári launcher-t meghagyta a készítő. Ezért is van szükség a twframework-res.apk-ra is, mert egy gingerbread az alap. A készítése pedig ugyanaz, mint eddig volt, tehát jó a nokiaprogramos gyík leírása.
-
Probert75
addikt
válasz
dobolson #18869 üzenetére
Főztem. Mivel csak százalékot vagy grafikusatt tudott a rom, de egyszerre nem lehett számmal és grafikonal is. Így kicseréltem a grafikonosat köraksisra. A screenshot-on látszik, hogy milyet szerkesztettem.
#18870 Probert75
Még annyival egészíteném ki a képernyő mentéseket, hogy a Gold Akksi 100%-ról ment a képeken is látszó 4%-os szintig, amikor is feltoltam a töltőre. -
artiny
őstag
válasz
dobolson #18797 üzenetére
2.3.5
S5830XWKS2Melyik alapján csináltátok:
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=136&t=3130#rootCircular Battery Indicator: Kör aksi kijelző (nem a gyári ikont cseréli le). ??
Egyéni Framework készítése ??
-
kmarci25
veterán
válasz
dobolson #18739 üzenetére
Ahamm, tudom miről írsz...
Az a scriptek miatt volt, apropó. Nagyon tuti kis script, de más scripttel nem fut, úgyhogy ha feltennéd a többit töröld, de ez tényleg nagyon gyorsítja a telót: Adrenaline
-
kmarci25
veterán
válasz
dobolson #18733 üzenetére
Én is gondolkodtam cm-en, de mindenhonnan azt hallom, hogy zabálja az akksit, az meg nem kell. Egyébként meg nagyon bírom a stock kinézetet.
Ha majd gatyába rázzák a cm-eket akksi ügyben, akkor úgyis váltok. Fura, mert a StockLite topikjában is feltettem a kérdést, és ilyet senki sem tapasztalt...
-
kmarci25
veterán
válasz
dobolson #18730 üzenetére
Hát, én nem tudom mit tehetnék még... Már én is állítottam vissza TB-vel, töltöttem le a netről és azt installáltam. Néha rögtön kidob, ha törlöm az adatokat, akkor addig eljut, hogy mutatja az alkalmazásaimat, és utána dob ki. Marhára dühítő, és főleg úgy, hogy gőzöm sincs a megoldásról...
-
Maxell014
senior tag
-
bigdady
nagyúr
válasz
dobolson #17839 üzenetére
Inkább feldobtam tibivel én is 1 perc alatt
Köraksinak kéne már csak neki állnom
Ha elcseszem akkor is cwm backupból bármikor vissza tudok állitani ugye?v6 nekem egy fokkal lassabbnak tűnik mint v5, de még tesztelem egy kicsit. Jó hogy beletették a rebbotot, recoveryt stb-t a power gombra.
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
dobolson #17825 üzenetére
Ez a stocklite 5 atom stabil és gyors. Két napja használom.
v6 még jobb? besz@rok.
Adjatok már egy linket és teszem is fel cwm-ból.
A progijaimat mivel tudnám lementeni hogy utána csak simán vissza lehessen rakni a v6-ra?
kösziMás: gmail beállitásoknál valamiért régi leveleket is hoz a telo a beérkezettek között, még olat is amit online már kitöröltem. szinkronizálás sem segít. Milyen beállitás ez? Hol lehet beállitani?
-
kmarci25
veterán
válasz
dobolson #17668 üzenetére
Oké, holnap igyekszem lefordítani, de még nem ígérek semmit. Nem túl bonyolult, de oda kell figyelni. Kicsit be is voltam sz@rva, mikor kicseréltem a fájlt, hogy tégla lesz, de végül én is meglepődtem, hogy sikerült.
Ha lesz fordítás itt fogom először posztolni.
Figyu, ha kell átküldöm az én framework.apk-mat... Bár sztem kicsit rizikós. De ha bevállalod, dobj egy privátot.
-
kmarci25
veterán
válasz
dobolson #17613 üzenetére
Én is feltettem a slaidmodot, de ez meg a torboboost miatt neked megjelent valami, vagy ezek is olyan zipek, amiknek látható nyoma nincs, csak úgy a háttérben munkálkodnak?
Nézz bele a system/etc/init.d mappába, ha van ott néhány fájl, akkor működnek a scriptek, ha nincs akkor nem.
Mondjuk én elég keményen túlhúztam a procit, 806 mhz-re.
Xd-n írkálnak bőven 850 feletti frekit is. Mondjuk nem nagyon hiszem, és egyébként megkérdezném, hogy mi értelme?
-
kmarci25
veterán
válasz
dobolson #17611 üzenetére
Elvan...
Másfél-két nap átlagban. Persze lehetne jobb is, de megfelel. Ez a gyors zuhanás azért sok, kalibrációt csináltál? Én tegnap megejtettem, összesen 49 órát bírt. (Eddig egyedül a DDKQ5-tel volt ennél több, ott elment 52 órát.)
Levettem a procit min. órajel: 245 MHz, max. órajel: 480 MHz (!!!), viselkedés: smartass. Semmi akadás nincs (az a launcher ikonok lassú rajzolása gondom is elmúlt), én nem túlhúzom, hanem visszahúzom a procit...Nem kell több, simán megy a görgetés, minden akadásmentes, nem játszok, max sudokut, mag más logikait, annak meg nem kell magasabb freki.
Mindent a hosszabb üzemidőért!Legközelebb lekapom a slaidmod-ot, és inkább a lagfree megy majd fel.
Nálam az alapsáv: XWKT3. Portugálra tettem fel.Még egy dolog, csak Neked (meg azért a többieknek is)!
"A feloldáshoz húzza el az ujját" felirat eltávolítása how-to. Egy bátor júzer kipróbálhatja... Nekem még mindig gáz, mert hányni tudok a dátum megjelenítéstől a zárképernyőn.
Állítólag meg lehet változtatni, de flashelhető zip-et senki nem akar csinálni...
-
Imi1981
veterán
válasz
dobolson #17563 üzenetére
Igazad van de már nem tudok mit csinálni .Esetleg tudsz linket honnan tudom letölteni a gyári romot 2.3.3 ? Vagy valami újabbat ami stabil és jobb ennél meg persze magyar !És a legegyszerűbb romfrissítési módszert is belinkelhetnéd !Bocsi a swok hülyeségért de meg kéne csináljam.
Köszi -
kmarci25
veterán
válasz
dobolson #17526 üzenetére
Szóval csak a TWlauncherrel akadozik? Hmm... szomorú. Azért még próbálkozom. Tisztázzuk: a screenshot amit linkeltem NEM a DDKQ!!! Azon alapszik, de ez egy kicsit átírt változat, méghozzá a StockLitev5.
Függőknek: a fejlesztő állítása szerint majdnem kész a 6-os változat!!! -
Krisz79
őstag
válasz
dobolson #17495 üzenetére
Tudnál linket a Beautiful widget-hez?
K.Másik kérdésem:
Go task managert használok.
Mivel kint van a főkijelzőmön,ezért látom azt,hogy elindulnak a programok.
Úgy ,hogy nem is használom a telt.
Elzabálják a Mb-okat. Belassitja a készülékem.
Mit lehet ezzel a dologgal kezdeni? -
kmarci25
veterán
válasz
dobolson #17406 üzenetére
Így teljesüljön minden, amit elgondolsz!
Egyébként írtam az xda-n, hogy nincs-e egy fellelkesült júzer, aki kicsit moddolná az új lockscreent. Kíváncsi vagyok, lesz-e jelentekező...
Szerk.: na, az egyik fejlesztő már csinálja is, és azt írja, hogy nagyon egyszerű! Jó hírek!!!
-
kmarci25
veterán
válasz
dobolson #17402 üzenetére
Ezeket kell feltölteni, amit írtál, én is úgy csináltam. Egyszer nálam is elcseszte a konyha, aztán másodikra jó lett. Sosem jöttem rá, hogy miért... Ha gondolod dobd még rá a turboboost-ot, meg a slaidmod-ot, ezek is sztem gyorsítják, meg érdemes játszani a Nofrills cpu-val, azzal is lehet akksit spórolni. Egyébként tényleg brutál gyors és sima, nekem nagyon tetszik. Csak az a fránya zárképernyő...
Miért nem lehet változtatni a dátumot??? Vissza is raktam egy alternatív lockscreent...
-
kmarci25
veterán
válasz
dobolson #17376 üzenetére
Hát igen, felment. Kinézetben semmi különbség, minden ugyanolyan rajta, de marha gyors, csak úgy pattognak az animációk, simán megy a görgetés, meg minden. Sztem eddig ez a leggyorsabb rom, ami a telómon volt. A fogyasztásra vagyok még kíváncsi. És igen, csak flasheled, és fönn van. Mindegy, hogy milyen romra teszed. (És egy 16 éves srác hozta össze.
)
harry: a zárképernyő nem rossz, a feloldás sem, csak a dátumot olyan furán írja ki,és ez nem tetszik. És egyelőre azt sem találtam meg, hogy ezt hol lehet módosítani. Ha valaki rájön, megírhatná... -
iMaverick
addikt
válasz
dobolson #16739 üzenetére
Zenére szigorúan MortPlayer! Már WinMo alatt is azt használtam. Android-on először Winamp (ha már PC-n is használom), de az egyik frissítésnél úgy elcsesztek valamit, (elkezdte zabálni az Ace prociját, de mint állat!), hogy dühömben uninstall, azóta meg MortP.
A PowerAmp is tud mappából dolgozni, vagy az is csak a tag-ek alapján játszik le?
-
Probert75
addikt
válasz
dobolson #16444 üzenetére
Nem feltétlen ugyanaz! Nekem előtte ugyanezen Lengyel változata volt fenn és az sem ugyanaz. Iszonyat fogyasztásbeli különbség van a kettő közt a Holland javára. Szóval az nem jelent semmit, hogy ugyanaz a verza száma. Valami mégis különbözik, mert nem egy országban jelent meg. Még az indiai DDKQ5 is jobb volt a DDKQ6-nál. Pedig a Q6 egyenesági frissítése volt a Q5-nek.
-
Sweet Sunny
csendes tag
válasz
dobolson #16364 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Az a probléma, hogy először a nokiaprogramok oldalán az illesztőt letöltöttem, de nekem azzal sem ismeri fel a telefont. Azért töltöttem le a KIES-t is, hátha úgy menni fog. De sajnos nem ment. Most törlöm mindegyiket, aztán letöltöm újra az illesztőt, hátha megy. Ha nem fog működni, akkor lenne valami új tipped rá? Előre is köszi
-
G4ga
őstag
válasz
dobolson #16084 üzenetére
érthrtö!
ice cream az elvileg a 4.x.x kinézetü 2.x.x rom nem?
valaki tud esetleg egy olyan 2.3.5 fözött romot ami megbizható és minimális változáson ment keresztül?
keresöben találtam javaslatokat... de nem elég egyértelmü... ezzek feltételéhez elöször egy stcok rom kell és utána kell feltenni a fözöttet, Odannial ugyan ugy ? vagy van amit recoveryböl kell flashelni?neked pedig nagyon köszönöm a válaszokat...
-
G4ga
őstag
válasz
dobolson #16073 üzenetére
köszi h válaszoltál...
észrevettem igen. visszatettem a gyári T-s romot és vissza állt a kernel is.
probáltam lecserélni a boot animációt de a gyári T-s 2.3.3 mal se müködött.Nem tudom jol csináltam amugy a kernel frissitést. mert miután Recoveryben apply update-tel feldobtam a zip fájlt (Kaumakernel1.0GB_CVM.zip) nem jött br a recovery másodszorra.
jol tettem egyáltalán fel?valószinüleg én vagyok a béna, mert másnak müködött a kinti forumok tanulsága alapján.
olvastam nokia forumon, hogy van az a CF-root okosság. azzal müködik a bootanimáció cseréje?
sajnos olyan vagyok hogy nem nyukszom mig nem olyan lesz mint amijet szeretnék.
volt itt is a forumban aki irta h sikerült neki, nekem az istenért se sikerül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest