- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
scream #15664 üzenetére
Biztosan nem tudom az okát, de a fejlesztő (Jusada) már nem publikál az XDA-n... Gondolom ennek köze lehet hozzá... Most az Ő nevében tett ki egy gyerek valami Carbon Sunday-t... LINK
agemate: Na ná hogy az IC Sunday 2 gyorsabb!
Viszont az utóbbi időben már nem szól a fáma hivatalos ICS-ről (Android 4.x.x)... Ezért is örülnék neki, ha az XDA-n publikált CM9 kicsit gyorsabban tudna fejlődni... Az a baj, hogy egyrészt elakadtak, másrészt meg (mint kiderült), ezek a developer-ek fősulis kölykök és éppen vizsgaidőszakjuk van...
-
válasz
scream #13174 üzenetére
Lehet, bár fura lenne. Nem igazán szoktam USB-n másolgatni mostanság. Általában wi-fin tolom. Net ment róla USB-n.
Viszont ahogy néztem, törölt videót is, meg egyéb helyekről is...
Azon filozófia, hogy vajon mikor volt az, amikor itt bent meloban törölgettem az sd Karintiában. A átmeneti dolgokat, thumbails okat. Mert ha vasárnap este, akkor lehet ott töröltem valamit, ami nem tetszett neki..
Mostmar mindegy K.O. vagyok, van előttem 12ora meló, bár ha szerencsém van, délután tudok pihizni kicsit... Ezért inkább nézem a jó oldalát... Lett 3giga szabad helyem :-DJah.. A vicc az, hogy hajnalban még ránéztem amit visszahoztak Szia programok.. Van köztük a camera mappabol képek.. De pont azok, amiket már régebben lementettem.. Majd ha lesz rá időm, még át nézem miket hozott vissza
-
kmarci25
veterán
válasz
scream #12882 üzenetére
1. Az nem kamera az előlapon.
2. A swype az. Mikor írnál (megjelennek a betűk) hosszan tappolsz a szöveg helyére, beviteli mód és kiválasztod a swype-ot, és megnézed az oktatófilmet.Tok: Hama bőrtok, kihúzós, nem csatt vagy tépőzár van rajta, hanem mágnes. Iphone 4-hez készült, de tökéletesen illik bele, nagyon szeretem.
Akksi helyzetjelentés: 46 órája töltöttem utoljára, most vagyunk 17%-on. Nagyon fura volt, reggel 5 perc alatt leugrott 10%-ot, utána 10 órán át semmi. Bár most kalibrálom. Majd írom a többit.
-
iMaverick
addikt
válasz
scream #12882 üzenetére
A DDKQ5-re raktam rá annó a sima CM7.1-et, majd még erre rá a Sunday-t...
A FirstUA-t nem próbáltam, de ettől a ICS Sunday-től még eddig nem láttam gyorsabbat.
Az ikonokkal mi a baj? (Megjegyzem: azok a CM7.1 ikonjai!
)
szerk: ja igen. Hát fóliát én mindenképp tettem rá. Gorilla glass ide vagy oda, ez akkor sem karcálló. Olyat szerintem még sokáig nem fogunk látni, ami "tényleg" karcálló!
-
proly01
őstag
Igen elég régen kint van a 2.3.3!Csak nem kártyafüggetlen telefonra!
T-s és telenoros ha rádugod kies re azonnal frissít is...de eddig a kártyafüggetlen 2.2.1 emet rádugtam és semmit se csinált vele és itt még sok más embernek sem.
Szóval azóta frissít már 2.3.3 ra attól kérdezem akinek kártyafüggetlen a telefonja,mert szerintem a tiéd nem az!!!!
#7696.Hozzászólás
Én is 2.3.3 al használom a telefonomat csak az nem a független ROM hanem a samfrimware es t-s rom és ha már kártyafüggetlen telefonba fektettem be akkor azt is szeretném ott látni hogy (XEH) csak eddig sajnos nem látom mert nincs ilyen 2.3.3 ból legalábbis itt magyarban.
Azért kérdeztem hátha valaki azóta már tud frissebb infót vagy esetleg frissített már valakinek kies 2.3.3 ra függetlent mert akkor visszateszem a független 2.2.1 et és feldugom kiesre,hogy lefrissíthesse független (XEH) 2.3.3 ra -
Dontorrent
tag
Szia!
(sokkal lassabban világosodik ki a képernyő,mikor telefonálás után (mikor letenném) és még 2-3 sec-et tart a hivás miután elköszöntem.)
Nálam is ez a probléma áll fent.hát nem tudom,hogy a 2.3.4-nek köszönhető ez vagy minek.Én egyenlőre gyűjtöm a tapasztalatokat,infókat,aztán meglátom mi lesz vele...
-
norbert999
aktív tag
Nálam az egyedi csengőhang Pl:
Ha a főnököm hív, akkor a gyászinduló szól.
Ha a munkatárs akkor a 8 óra munka 8 óra pihenés stb.
Ezek csak kitalációk a meghatározás pontos megértéséhez.Remélem jól "mutattam be" mit jelent nálam az egyedi/egyéni csengőhang.
Tehát más-más hívó más-más csengőhang. Akár gyári hanggal is!Na ez nem volt nálam a 2.3.4-ben ( Vagyis inkább össze-vissza illesztette a hangokat).
-
lcee79
addikt
Igen azt láttam hogy az a rom még rátesz egy lapáttal...
bár már-már csodának tűnik az ~500-ról 1600 körüli értékre gyorsulás...
Amivel már lekörözi a gyorsabb hardvereket isde a mostani ~1000-es érték nem rossz
remélem a 2.3.3-asnak többi hibája sem jön elő ebben, és akkor örülés van -
törölt tag
A KPH a SamFW-n az egyetlen 2.3.4 verziója. Ha nincs ilyen vagy ilyen alapokon nyugvó ROM jelenleg a készülékeden, akkor tedd fel és arra flashelj. Ha jól vettem ki. Én feltettem ezt és arra csináltam meg. Lehet h fölöslegesen dolgoztam, annyira nem értek hozzá, de így voltam nyugodt.
ODIN természetesen 4.38.
1.1-t ne tedd fel direktbe! Csak az 1.0-ra!!!!!!!
-
scream
veterán
-
iMaverick
addikt
Ha csak a kisebb helyfoglalás miatt nem akarod, akkor kár az Avi-kat átkonvertálgatni! Tedd fel a MoboPlayer-t és nézd azzal a filmeket. (Én is így szoktam.) Ráadásul ez kezeli a több hangsávot és a feliratokat is. Nagyon komoly kis app!!!
Takiatti: nem teljesen értem, hogy a KIES miért nem akarja beimportálni a címjegyzéket az Ace-dre? Nálam elsőre összejött. Egy bibi volt: a cégnevekkel oldottam meg anno, hogy legyenek "hívócsoportok" az előző telefonon, namost ezeket csak sima attribútumként importálta bele az Ace címjegyzékébe. Magyarul a hívócsoportokat hozhattam létre újra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest