- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy öregedő androidos telefonom (Galaxy Ace Plus S7500), amin gyári rom van. Mivel a garancia már régen lejárt és lassan az őrületbe kerget, ezért szeretném frissíteni egy custom-rommal, hátha javít a helyzeten (A kinézett rom: CyanogenMod 10.1. A telefon gyári állapotú, így ha jól értettem, akkor rootolni kéne, plusz kell egy recovery mod is rá. Két oldalt találtam ezzel kapcsolatban: 1 és 2. A második elég érthetően fogalmaz (először a recovery, aztán a rootolás), viszont amit linkelt rootme.zip elég lehangoló eredményt ad a virustotal szerint.Mivel még nem rootoltam telefont, így nem igazán látom át, hogyha esetleg kamu a leírás. (láttam youtobeon valami superoneclick és poot.apk-t is, mint "egygombos" rootoló) Valaki nálam tapasztaltabb mondana egy ítéletet a fentiekkel kapcsolatban? (Vagy tudna egy jó linket dobni, hogyan is kéne ezt a folyamatot véghez vinnem?
Illetve az eredeti írásom szerint még találtam 2 topikot (android topikban nem válaszolt senki): 1 és 2. Itt a másodikra azt írják, hogy "easy-way".
Előre is nagyon köszönöm.
-
huh87
tag
Vodánál egy forintért dobálják két év hűségért cserébe.
Most érkezett hozzánk.
Belépő szintnél kicsivel több, kezdő androidosnak tökéletes. -
oleee
tag
Sziasztok!
A húgom GT-S7500 készülékének szilánkosra tört a képernyője. Ha valaki volt már hasonló cipőben, érdekelne, hogy hogyan, mennyiért csinálta meg. Ebayes rendelésben gondolkodom, 5.000 körül láttam kitben kijelzőt, szerszámokkal együtt angliai forrásból. Mire kell figyelni rendelésnél, cserénél? Esetleg van hazai forrás?
Köszönöm előre is
,
Olivér
-
hardi50
csendes tag
Sztem sincs ezzel semmi gond...arra amire kell elég...email facebook google talk egy pár apróság na meg telefonálás....Akinek meg hippperr szuppper telefon kell pl sgsIII meg ilyenek kíváncsi lennék mire használja a parasztvakítást.Mert sokszor már csak az megy.Egy BB simán ver egy droidot stabilitásban úgy hogy nem kell alá 2-4mag stb.Akkor meg minek.Ace plusz is teljesen jól használható átlag embernek aki meg átlag feletti az virítson egy sgsIII vagy szifon 4el...:-D
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Novemberben fogok magamnak vásárolni egy új telefont a Vodafonetól.
Próbálok olyan készüléket keresni amelyik nem túl drága és megbízható is.
Mivel a Vodafone kínálata igen gyatra, ezért körülbelül 3 telefon van amivel szimpatizálok és bele is fér a keretbe.
Ez a készülék is benne van az alternatívákban és lenne pár dolog ami érdekel vele kapcsolatban.
Az első és egyben a legfontosabb a kijelző.
Tényleg olyan pixeles és fakó hogy szinte elviselhetetlen a dolog?
A sebessége milyen a telefonnak, akadozik vagy folyamatos?
Lényegébe nekem a "nagy" kijelzője tetszik csak ha olyan ronda ahogyan leírták akkor felejtős az egész telefon.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Biga123
addikt
Sikerült elég olcsón hozzájutnom egy ilyen telóhoz.. Én nem vettem észre hogy pixeles lenne ,szerintem teljesen rendben van a képe fényerő is ok..
Szal azért nem kell lehúzni ennyire..
Bár valóban kissé túlárazott.. -
ebeni95
tag
Hát, még megfontolom, hogy vegyek-e ilyen telefont. Valahogy a hozzászólások eltántorítottak. Bár én egy átlag felhasználó' vagyok, mégis úgy nézem, gondjaim lennének vele.
Köszönöm a tesztet!
-
sajtee
őstag
Ezt annyira nem kellett volna... A mini-t még megértem, mert gyári rom-mal használhatatlan, de ezt nem kellett volna...
-
sz.gabor11
tag
Ennyi pénzért
:|
-
-
Moleman
addikt
válasz
Remus389 #121 üzenetére
Ha valaki érzékeny rá, akkor a ppi lehet az egyik legfontosabb mutató. A Bladem 266 ppi, ez alá már nem adom, de az ájfón4 kijelzőjét még én is megcsodálom, annak ellenére, hogy nem szimpatizálok az almával. Ennek ellenére a ppi sem a minden, ha pentile matrixos a kijelző, felőlem lehetne 400 ppi is, akkor is zavarná a szemem.
-
johnnyjungle
tag
válasz
osztraksajt #33 üzenetére
apropo arazas - kIvancsi leszek, a zte huawei feltorekvo parosara, emelkedik-e majd a minoseg, kulso szinvonala illetve ezzel egyutt ar ara aranytalan mertekben (pl altalad emlitett gyartok)...
-
n0rbert0
senior tag
Na ez hiányzott, mint léggömbárusnak a nyílzápor.
-
Ricardo
titán
válasz
szabikaa14 #142 üzenetére
Galaxy Ace+ Vagy Arc S? Nehéz döntés
-
szabikaa14
tag
Neo még csak nem is drágább, 63 ezer Ft, az Ace+ árában (81 k) pedig már Arc S-t kapsz.
Link[link] -
Neurotoxin
őstag
válasz
Remus389 #121 üzenetére
Minden oké, de jelenleg a notebookom kijelzőjén is majdnem ekkora a felbontás (1280x800) 15,6"-en. Persze, ez nem túl sok, de nem érzem pixelesnek. Nem tudom hány éves lehetsz, de biztosan emlékszel a dos-os játékokra. Nah azok pixelek voltak!
Talán a mai generáció nem is tudja, hogy miről van szó. A mai "retina kijelző" meg egyéb barom elnevezések csakis a bullshit marketing részei. Ezt majmolja minden gyártó.
Egyébiránt mint mondottam, volt Ace-em, nem tartottam csúnyának a kijelző felbontását ill képét. Majd megnéztem a haverom Wave II-jét..
-
HaZsolt
őstag
Ez vicc. A plus 80k, akkor az Ace 2 mennyi lesz? 120?
-
zepont
csendes tag
Még szerencse, hogy nem került még forgalomba M.o-on... így csak a külföldről berángatottakat lehet megkapni, elég fos áron. Vicc, hogy itt ilyeneket tesztelnek...
-
Wa2x_
veterán
-
-
Remus389
veterán
őszintén, sokáig csak fotón láttam ezt a Neo-t, és nekem se tetszett
viszont egyszer élőben is volt hozzá szerencsém, baromi jó
gyönyörű lakkozott műanyag+króm, csilli, villi(metálfényezésű)
tűéles kép, ízléses android, jó a fogása, gyors, nem recseg-ropog, és sokkal keskenyebb a Galaxy S-emtől, tehát zsebben is jobb
nagyon jó az a Neo szerintem, sokkal jobb és szebb ettől
érezni hogy japósitt talán
tjön a szépsége -
Remus389
veterán
nem baj hibákból tanul az ember/cég
ez sem rossz, csak hozzáillő árcímkét kell rá varázsolni
szerintem minden termék valahol jó, ez is jó mondjuk 40-50-ért(most tekintsünk el az Xperia Neo 57k-s árától kártyás! [link], lehet ez csak raktársöprés az új sony-k előtt, de akkoris
ha ezt a Neo-t is belekalkuláljuk(mindenben agyonveri ezt az Ace-t, majdnem Galaxy S szint), akkor inkább 35-öt ér kártyásan ez az Ace
, nem pedig 81K-t
vicc
-
D013
aktív tag
Felháborító ez a telefon, mire megy azzal az 1 Ghz-s procival? Semmire. A felbontás ugyanolyan alacsony mint az előző modellnél. Tipikusan az a készülék hogy semmiben sem emelkedik ki.
Én egy Skate tulaj vagyok és bár ok, hogy nem tudok flash-t böngészni a régebbi szériás procival, de pl nagy a kijelző, és olcsó volt. Szóval voltak szempontok amik miatt kedvezővé vált a termék.
Már az alap ace-től is elborzadtam, de ez se lett jobb, totális baki a Samsungtól.
-
Remus389
veterán
válasz
Neurotoxin #118 üzenetére
az a baj hogy 480*800 egy 3,0-3,7 colos kijelzőn szinte tűéles képet ad(persze ez egyénenként változik ki mit tart annak, van aki szerint 4-4,3 colon is éles, pl egy SGS2 képe nekem éles volt)
pl az xperia neo-t néztem, 3,7 col, 260 körüli ppi-vel nagyon éles képe van(közelíti a mágikus 300 ppi-t)
nos a legtöbb ember nem a számokra gerjed, hanem ránéz, látja hogy nagyon éles szép képe van és akkor már jó...
viszont azért nem fog eltűnni a 320*480, hogy legyen már különbség egy felsőkategóriás és egy középkategóriás okostelefon között(éles vs pixeles kép)
Az 1280x720-at egyenlőre túlzásnak tartom bezzeg hogy odavolt mindenki a retina kijelzőért hogy 326 ppi meg mikroszkóppal kell észrevenni a pixeleket
mikor az Androidos kijelzők érnek el hasonló képpontsűrűséget, akkor meg már "ez már túlzás"(ezt egyébként tesztben is olvastam, tesztíróktól, nem mobilarénás)
kettős mérce
különben ilyen 4,5 colos kijelzőkön már látni a különbséget simán 480*800 és 720*1280 között, szerintem van értelme, viszont ettől feljebb nincs értelme szerintem, mondjuk 1440*2560-as kijelzőnek
-
Rav3n02
senior tag
Ez vicc
Az ár, meg a kijelző...nyugodtan meg lehetett volna várni az Ace 2-t
-
Neurotoxin
őstag
válasz
RaveForce #117 üzenetére
Te jó ég, ennyiért vesztegetik a Nexust?
ON: én leginkább a felbontást tartom szerénynek. A 800x480 szerintem mára tök belefér a középkategóriás telefonok árába. Mitöbb azt illik beléjük tenni. A 320x240;480-at tényleg illene hanyagolni 3+"-en. Az 1280x720-at egyenlőre túlzásnak tartom. (Mondom ezt úgy, hogy a jelenlegi telefonom (e2152) kijelzőjének felbontása 160x128
de csak telefonálásra használom.)
-
Bailey
senior tag
Ennyiért ez kicsit gáz. A Samsung kicsit el van szállva, de nem csak ezzel a telefonnal. Angliában az S Advance is már előrendelhető mostani árfolyamon 110000ft. feletti áron. Tehát ithhon biztos drágább lesz, lehet drágább mint az S2. A Mini 2 pedig 63000ft kint.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
RaveForce #99 üzenetére
Amit leírsz, azzal tök egyetértek, akkor lehet, hogy hivatalos forrásból ez is több lesz. Egyszer engem is majdnem beszivatott egy ilyen sufni gsm bolt "webshopja" (valami skinezett joomla, de nem érdekes), ahol egy konkrét telefon az ismert "12 ill 24 hó EU itthon biztos nehezen ill sehogy igénybevető garanciával" vagy 30 ezerrel volt kevesebb mondjuk egy Edigital vagy MM árnál...Láttam már olyat is, hogy 3 hónap garival árulták az említett webshopok. Az Ace plus 110es itthoni ára is vicces lesz, akkor már inkább egy S2. Az S3 meg bőven lesz 150+ is. Te jó ég ennyit egy telefonért...
Amúgy ez a jelenlegi tuningolt proci pont elég a napi feladatokra. A volt Ace-emet is ugyanez, csak 800 mhz-en hajtotta, elfogadhatóan ment minden. Természetesen nem gameloftoztam.
-
Moleman
addikt
30 ezernél többet nem ér. Köszönjük Samsung, kaptunk egy újabb túlárazott hulladékot.
-
AMD Power
titán
Ez az ár tényleg elég vicces érte.
-
Kleroo
veterán
Egy Gio mellett melyik idióta fog ilyet venni? A sima ACE is rablás. Csak a tűrhető designja vitte el a hátán. 18k djuice előfizuval a Gio. Tök ugyanazt tudja mint az ACE(33k)
Erre ez??? Ez valami rossz vicc. A telók úgy 15-20%-al túlárazva jelennek meg. De ez kb 100%-al van túlárazva -
RaveForce
veterán
nem tudom biztosra, de vannak érdekes dolgok, pl az egyik uj samsung fényképezö nálunk az egyik legolcsobb eu-ban, megkell várni a hivatalos ajánlott árakat open csatornán, és utána lehet _jogosan_ szidni őket, én cs ennyit mondtam, ez olyan mint amikor a 400k-s iPhoneon voltak kiakadva amit sufniék árultak
-
prolad
addikt
Miért ilyen magas a quadrant eredménye?Arc s-nél nekem csak 1308 pontot adott.Ennyire erős lenne a hardver?
-
janos1988
addikt
Na ezért van ennyi szar kint a piacon, mert majdnem félévente kijön mindig egy kicsit jobb verzió - teljesen véletlenül... De ez sok más elektronikai cikkre érvényes. Cserélj és vegyed paraszt.
-
RaveForce
veterán
de bírom, h még besincs hozva a telefon hivatalosan, egyik sufni gsm kitalálja h adja 80ért, és akkor már deszar a telefon, h ennyibe kerül. és akkor még az arc-hoz hasonlítják, h az is ennyibe kerül, kár h az arc hivatalos forrásból 2 év garanciával pont 50%kal többe, 120k-ba kerül
erre nem ártana figyelni, és csak aztán fikázni...
-
Ricardo
titán
-
Remus389
veterán
akkor meg csak Adreno 200-zat, és nem a 205-öst
valamin muszáj spórolni(és a vevőket a drágább felé terelni)
vagy ronda bili műanyag lesz
ezek után... már mindent kinézek a sárgákból
#98: így nem is tűnik rossznak(sőt), majd meglátjuk, viszont akkor ennek az Ace+-nak sürgősen le kell vinni az árát, bár inkább egy Xperia Neo szinte fillérekért
-
kokyt
senior tag
Jelen árfolyamon átszámolva plusz ÁFA, az kb. 110k. Na így legyen ötösöm
-
ducsidu
senior tag
Ez egy elég elcs*szett modell lett
Az MSM 7227A egész jól teljesít,a kijelző már nevetséges,de ennek ellenére még lehetne jó modell,ha nem lenne ilyen magas az ára... Grat Samsung
-
Ricardo
titán
-
Hát ez eleve veszett ügy?....
-
fatal`
titán
A Neo 80k-ról indult, nem 100-ról. Ez még 35-ért is drága, ennyibe kerül ugyanis a Live With Walkman dominoban, amiben még mindig erősebb a hardver, és nem olyan pixeles a kijelzője (igaz a felbontás ugyanakkora, de kisebb a kijelző). Vagy ott az Xperia Mini, igaz az már sokaknak kicsi.
-
namaste
tag
Az Antutu 3226 pont rendben van. Egy tesztben a Youtube-on 3172 pont jött ki. Hasonlítsd össze a részeredményeket az LG P970 eredményeivel. A Cortex-A5 jobb a Cortex-A8-nál a lebegőpontos (float-point) számításokban, de rosszabb az egész számos (integer) műveletekben. A 2D, 3D a kisebb képernyőfelbontás miatt kap több pontot.
A Prada 3 eredményét itt elírták. -
nincsisbéla
aktív tag
válasz
forintuser #2 üzenetére
Jaja, pedig elég jó teló lenne HA...
-
Apika
addikt
válasz
Winchester95 #76 üzenetére
Ember legyen a talpán, aki ezt kapásból felismeri, mert mindegyik készülékük így néz ki...
-
Maateeo
aktív tag
hát, ezt egy csöppet nagyon elszámolták... ilyen árral kétlem, hogy sikeres lesz.
-
Remus389
veterán
igen ha figyelembe vesszük hogy a Neo szinte mindenben jobb( kijelző kb 270 ppi vs Kb 160 ppi), kamera,zenei képességek, külső, anyaghasznalat, erősebb hardver( adreno 205 van a neoban, amivel a 3D-s játékok se szaggatnak ), es mindezek tetejébe jóval olcsóbb, csak az veszi meg az ACE+-t akinek fingja sincs
figyelembe véve a Neo ar/értéket, ennek kartyasan olyan 35-40 ezernek kéne lenni
igaz a Neo is százezer körül indult, az is lehet ez csak egy ilyen raktarsopresi akció
ennyi erővel volt a Nexus S 65-ért kartyasan egyszer tavaly
szóval okos ember lecsap az akciókra, és nem pedig akkor vesz amikor irreálisan drága egy friss modell
-
Buci21
addikt
Mi ez a szar?? akk már tényleg a huawei, az 800*480, nagyobb képrnyő
de ez?? már 3,2 colon überpixeles, melléteszem a bladem, annak szebb a kijelzője szebb, de legalább is élesebb...
-
JR.CSé
senior tag
Nem is tudom rég nem láttam ilyet samuéktól...
-
gybazsi
senior tag
Ez most nem igazán jött össze Samsungéknak.
-
Remus389
veterán
mondjuk a cég részéről(akar samsung akar a magyar szolgaltato sara) érthető addig nem csökkent árat, amíg drágán is viszik, hülye lenne
viszont abban igazatok van hogy pl Djuicenal 56K egy xperia neo v(kártyás) sokkal jobban megéri, a kijelzője szebb,többet tud,gyorsabb , a SonyEricsson felület is izlesesebb, sokkal jobb vetel
úgy tunik a Samsung márkanév lassan többet ér mint a SonyEricsson
az is lehet a mai kamaszoknal menobb az Ace, nekik az kell mert a Sanyinak is olyan van, mindjuk fiatalosabb mint a neo
-
Winchester95
őstag
Akit meglátunk egy ilyen telefonnak a kezében röhögjük ki!!
-
Agyzuzo
addikt
Még ha az ára jó is lenne, ez a kijelzőméret ezzel a felbontással akkor is egy vicc...
-
-
Remus389
veterán
-
Apika
addikt
Ilyen árazással, ezzel a modellel nem lesznek túl sikeresek...
-
kokyt
senior tag
"amig 200 db ilyen van raktáron az orszagban hova akciozzanak? majd ha lesz 20000 raktáron a tré -nél pl, akkor majd jöhet a dompingar )"
Bog írta bő 1 éve az Ace tesztjében:
"Ez a kütyü most függetlenül 75 és 80 lepedő között mozog, feltöltőkártyával"
Ehhez képest a mostani "dömpingára" 60 ezer. Oké, áfa emelés, rossz árfolyamok, stb., de nyitóárnak még nem kellett esnie annyit, mint ennél, hogy egyáltalán bárminek is alternatívája legyen. -
tzsolesz
nagyúr
Egyébként eltérő képernyő felbontású telókat érdemes benchmarkokban összehasonlítani?
Mert jönnek itt ki meredek viszonyok a telók között.
-
Mennyit engedsz a feléből?
-
hmiron
tag
ez megint mire volt jó........
-
Brutális eb
addikt
Nem a samu a hibás az árazásért hanem a tisztelt vásárlók.
Ha nem vennék meg ilyen áron a samu is elgondolkodna picit.(Meg néhány más cég is aki túlárazza a a termékeit.) -
Remus389
veterán
jó de azért kár ezen sírni folyton mert.szinte minden okostelo kezdoara irreális( hiány miatt ugyebár, amig 200 db ilyen van raktáron az orszagban hova akciozzanak? majd ha lesz 20000 raktáron a tré -nél pl, akkor majd jöhet a dompingar ) néhány hülye meg így is megveszi az meg xtra profit
ezzel semmi újat nem mondtok hogy nem éri meg, egy épp kijött friss model sosem éri meg, mert ritka
-
Ricardo
titán
"Anno a Galaxy Ace sem volt a pixelsűrűség császára, az Ace Plus pedig még rá is tesz egy lapáttal. Az előlapon terpeszkedő kijelző felbontása változatlanul 320 x 480 képpontos, ám a képátló immár 3,65 hüvelykes, azaz egy kicsit nagyobb az előd megjelenítőjénél. Ez körülbelül 158 ppi pixelsűrűséget eredményez, ami meg is látszik a kijelzőn, a recés élek jelenléte mellett a webböngészés és a multimédiás élmény is csorbát szenved"
Eddig volt érdekes. Itt eldőlt hogy a közelébe sem megyek. Aztán jött az ára.
Ezek meg vannak zakkanva
-
tzsolesz
nagyúr
Nekem tetszik.
Az ára viszont nem.
Mivel még csak MA VAN, az ára MA irreális, és abszolút nem ajánlott a mostani jobb hardverű és jobb tulajdonságú riválisokkal szemben. A JÖVŐ meg más tészta, addigra jelenik meg még egy csomó teló, és jelenhet meg közte jobb, és ár/érték arányban is kedvezőbb. Erről ennyit.
Ahogyan azt már előttem említették...... -
Remus389
veterán
és? ha annyiért is viszik mint a cukrot ?
a Samsung és a szolgáltatók nem irgalmas szamaritanus szerzetesrend
majd ha nem veszi meg senki akkor kiszorjak olcsóbban
aki nem ért hozzá az megveszi mert Samsung és androidos es jól néz ki
aki ért hozzá az inkább vesz egy Desire S-t vagy xperia neo-t kicsit többért
különben nem hiszem hogy bárkit is atvernenek egy ace-el aki nem ért hozzá ezzel is vígan elvan
-
G-Guts
aktív tag
Bemegy majd a vásárló valamelyik mobilszolgáltatóhoz, és megkérdezi, hogy van-e felsőkategóriás mobil, az eladó ezt az Ace Plus-t megmutatja neki, a vásárló pedig megveszi.
Egy hét múlva pedig majd a vásárló visszamegy panaszkodva, és mondja az eladónak, hogy ez a mobil nem is felsőkategóriás. Az eladó erre mindössze majd annyit mond, hogy a tudása valóban nem az, csak ára.. -
CHIPman
nagyúr
Cortex A5?
-
Remus389
veterán
a samsungnal se hülyék ülnek, azért felularazott, mert kevés van még legyartva, és képtelenek lennének teljesiteni a rendeleseket(kínos lenne) ha jó ára lenne, ennyi( azt a néhányat meg extra profittal eladják)
viszont be van jelentve, majd 2 hónap múlva mikor lesz elegendő mennyiség ilyen olyan akcióba adják kedvező ar/értékkel
ezért rossz mert ha elolvasol egy 2-3 hónapos mobilarenas tesztet és osszeveted a mai árakkal a neten, nagyon meglepő módon egy nagyságrenddel olcsóbb, pedig ott is sírnak
van elég a raktárban, a kereskedők pénzt akarnak látni, ergo olcsóbb
nem is érdemes olyan mobilt venni ami épphogy kijött
kivéve az iphonet mert ott legyartanak 5 milliót a nyitó hétvégére( és persze a sajtó is lehozza), viszont a következő hétvégén kb szazezret adnak csak el, mert annyit tudtak legyartani( ezt persze már nem irja a sajtó)
-
-
Remus389
veterán
mikor értitek Már meg hogy a nyitoar mindig irreálisan magas
minden teszt forumaban ezen sírnak
várni kell 1-2 hónapot mindenképpen és majd akkor nyilatkozz, ne csodalkozzatok ha kartyasan 50-60 ezer lesz
mindíg lekaszalnak pár hülyét aki nem képes várni, illetve addig nagyon drága amíg fel nem toltodnek a raktárak( ilyen árral nem fog hiány kialakulni nyilván)
-
embe
nagyúr
válasz
adalbert1 #45 üzenetére
Ha már az XXL Gsm forgalmazza. Megnéztem a honlapjukat, hogy mondjuk mit lehet veni android fronton. Az árat 60-85eFt. közé lőttem be.
Hát ezeket.Ja és ott az LG P990 is 80,900 Ft.-ért. HD kamera 2 mag stb.
Továbbá a Galaxy S, W stb.
-
Vtwo
senior tag
81e?
Talán 40-ért dominóban... -
TGWH
őstag
Nem hinném, hogy sikeres lenne...
-
Neurotoxin
őstag
Nekem az első is csalódás volt. El is adtam. Már akkor se értettem, hogy hogyan tudtam annyi pénzt kiadni érte. A gps nálam 15-20 percig kereste a jelet és folyton eldobta... De ez a ráncfelvarrott darab a ház minőségének tekintetében szerintem visszalépés.
-
fatal`
titán
Ez még 60 ezerért is nagyon túlárazott lenne, ennyiért meg egyenesen egy vicc.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Anno a Defyvel hasonló árkategóriában adták az Ace-t, igazából nem értettem mireföl, mert nem egy kategória kettő és naná, hogy a Defyt választottam. Erre most kihozzák ezt a ráncfelvarrott izét ilyen magas kezdőáron, hát van bőr a képen... Biztos sikerül majd egy-két hozzá nem értő júzert lehúzni.
-
adalbert1
veterán
Gondolom én vagyok legalább a huszadik aki leírja, de 80k irtózatosan sok pénz ezért a készülékért, főleg hogy pár hónap múlva ennyiért valószínűleg 2 magos modelleket lehet majd kapni. A 800*480 alatti felbontásokat is elfelejthetnék ebben az árkategóriában igazán, a 320*240-et és 320*480-at hagyják meg a belépő kategóriás cuccoknak (ha ez is ott indulna egy 40k-s árcédulával akkor semmi baj nem lenne vele).
-
hunhirion
csendes tag
Hát nekem régebben volt Galaxy Ace, az úgy egy darabig jó volt, de ezt már meg sem venném.
-
Dunbar
senior tag
LOL, tudtuk, hogy szar lesz, de ENNYIÉRT? Nevetséges.
-
embe
nagyúr
Elolvastam a cikket. Végig. Az a kártyafüggetlen ár: egyszerűen nevetséges. Ez a teló akkor lesz csak piacképes, ha a szolgáltatói kínálatba bekerül, és JELENTŐSEN lemegy az ára. Addig röhejes az ár/érték aránya. Ha lemegy az ára, akkor is csak a neve fogja eladni, azoknak, akiknek fogalmuk sem lesz kijelzőfelbontásról, stb. Ők csak annyit látnak majd: " JÉ Samsung - Andoidos - 5 megapixel. Vegyük meg! "
-
embe
nagyúr
Valami nem stimmel a tesztekkel:
Meglepődtem, hogy ez az 1 magos teló az An tu tu teszten 3226 pontot kapott, ahol az én LG P970-em csak ~2500 körül. Szintén 1 magos 1GHz-es procival.
Aztán észrevettem, hogy a 2 magos LG Prada 3 - 2993-at. Gondoltam itt már valami nagyon nem jó.Megnéztem az LG Prada 3 tesztet. Ott viszont a Prada az AnTuTu ban 5485-öt ért el.
Így valami szerintem nem kerek. Nézzetek utána, mert véleményem szerint így fals infok kerülnek a cikkekbe!
-
DS39
nagyúr
alapvetően nem lenne ez rossz, de 3,65-ös kijelzőn illett volna 480x800-as felbontás már, illetve az aksi mérete érhetetlen, hogy a hardver fejlődése mellett csökkentik. (1500-ast kellett volna beletolni)
az ár szintén túlzás, mert ennyiért a konkurenciától lehet jobbat kapni. -
válasz
kolosanyi #24 üzenetére
A hardvert senki nem szidta, legalábbis a processzort szerintem nem, leginkább a kijelzővel vannak a bajok, és ehhez mérten a készülékkel. Az ára meg hát nem ide való.
Ez a proci a középkategóriában, annak alsó, középső felében jó, kb 50ezer ft-os címkével.
De a Samsung jelenleg a középkategóriás technikát próbálja eladni majdnem 90ezerért...Ez a vicc
-
Wa2x_
veterán
!!! Szeretné(n)k a Galaxy Ace 2-ről is tesztet, lesz a közeljövőben?
-
osztraksajt
őstag
Én meg az adatkommunikációs fikázást nem igazán értem, mégis mi az amire nem elég egy ilyen telefonban a 7,2mbit? A webnek a válaszidő és a processzor, nem az átviteli sebesség a rákfenéje, tethering miatt lehet érdekes esetleg ha laptopon használná az ember, de arra inkább párezer forintos stick, vagy valami céleszköz. Eseti használatra a 7,2 is bőven elég ha valamit netbankolni vagy ilyesmit kell, nem ezzel fogok letölteni több gigát az biztos.
Amúgy előttem írták, hogy kezd elszállni a Samu az árazással, járt már így a Nokia, SE, HTC is mikor nagyon ment a szekér, majd visszatérnek a földre.
-
solanthugor
aktív tag
Egyetértek az előttem szólókkal, ez ennyiért vicces, na meg ez a samsung politika, x telefon, aztán x+, aztán x s, aztán meg x advanced... na mindegy..
Viszont arra kíváncsi lennék hogy ez a 7227A teljesítményben hozza e a QSD8250-es szintjét, mivel órajelben, architektúrában és GPU-ban is megegyeznek, netalán még erősebb is nála?? -
harry3
őstag
Az Ace formatervéhez képest ez egy alsó kategóriás készüléket tükröz. Szerintem nem méltó rá, hogy az Ace nevet kapta.
-
Remus389
veterán
nem rossz ez, a kezdoar mindig jo magas, hamar le fog ez menni 60 ezerre
egyébként azért annyira gagyi pl a felbontás hogy a vevoket a drágább modellek felé tereljek( pl sgs+, galaxy w)
kivancsi vagyok az ace2-re
-
domerator
veterán
Ez a készülékház valami elrettentő példája annak, hogy az előd (Ace) fantasztikusan megtervezett és baromi jól összerakott házát miképpen cseréljük pár tollvonással igazi, mocskosul gagyi szappantartóra.
(hányósszmájli) -
rootkiller
őstag
Ez még kacatabb mint az original modell...soha nem kéne!
-
kolosanyi
veterán
Nem értem ezt a fikát a hardverrel kapcsolatban. A benchmark eredményeken világosan látszik, hogy ez egy elég jó egymagos SoC, simán hozza a szintet. A 3D teljesítmény nem olyan jó az Adreno miatt, de a mindennapos használatra ez teljesen megfelelő. A sima 7227-nél még kellett kompromisszumokat, ez már elég mindenre. Megközelíti a teljesítménye a Nexus S-emben levő Hummingbirdét, annál erősebb meg egyelőre nem szükséges a gördulékeny használathoz. Megfelelő szoftverrel szerintem vinnie kell a 720p-t, többet meg minek? (Meg HDMI hiányában amúgy is minek a HD?) Szóval ilyen téren nagyon is jó ez, nagyon ráfért a középkategóriára ez az ugrás, évek óta ment az egyhelyben topogás a sima 7227 különböző órajelen történő erőltetésével...
Viszont maga a telefon egy túlárazott kacat, szerintem ezzel el is mondtam mindent. De biztos sikeres lesz, az előd is az volt. A sikerhez elég lesz megint annyi, hogy a szolgáltatók felveszik, az árat belövik 60-70 közé, az elején meg ott díszeleg a Samsung felirat. Több nem is kell az átlag vásárlónak, hiába egy rakás sz@r az ár/érték aránya... -
sagit
veterán
Hát ez gáz.. Ha valakinek van egy csepp esze akkor vesz egy használt SGS-t 50-55k-ért 1év garival pl. A maradék 30k-t meg elnyaralja.
-
drosan
tag
Úgy látszik Szamszungék nagyon nyeregben érzik magukat, mint anno a HTC. Még ha figyelmen kívül is hagyjuk, hogy külsőleg egy nulla a telefon, ezzel a kijelzővel adják ennyiért?! Csak gratulálni tudok aki ezt megveszi
-
kokyt
senior tag
válasz
Napfénysüti #19 üzenetére
Ez márpedig sikertermék lesz. Sajnos. Ma reggel egy ismerőssel beszéltem, telefon vásárlás előtt áll, de nem túl tájékozott. Samsung star-ról lakar váltani, SGSII-t szertett volna venni, mert hát divatos, de mivel az az utóbbi hónapokban inkább felfelé mozdult árban, így inkább "egy olcsóbb változatát" nézte ki, egy Ace-t. Hát nehéz volt visszatartani a röhögést, miközben a kettő közötti szakadékot próbáltam vázolni neki.
A gond az, hogy az átlag vásárló bemegy, megnézi a telefonokat, aham, samsung, jó. Megnézni az árat, esetleg ránéz mellette egy Xperia mini-re, vagy egy Ray-re, ami mondjuk egy 20k-val olcsóbb, és elkönyveli, hogy mivel drágább, ez tuti hogy jobb is, és megveszi boldogan. A többségnek ennyiben ki is merül a tudatos vásárlás. -
Úgy látom, kezd Nokiásodni a Samsung.
-
Napfénysüti
nagyúr
Rókabőr túlárazva. Így nem lesz sikertermék.
-
vince
őstag
Ezek után kiváncsi leszek nagyon az Ace 2-re tudás, de leginkább ár tekintetében
-
amanoba
őstag
Ez még rosszabb ár-érték arányban szerintem, mint az elődje volt...de lehet még többet fognak eladni,ilyen logika alapján.
-
kokyt
senior tag
A cikket az elejétől olvasva magamban azt gondoltam, hogy végre egy alsó-középkategóriás samu, ami tényleg tetszik. Az árazásnál viszont ledobta az agyam az ékszíjat
80k-ért 7227A??? Leginkább ennyiért S2-nek és egy WVGA kijelzőnek is bele kellene férnie, hogy jó (vagy a SE Ray mellett ne olyan sz@r) legyen az ár/érték aránya. Kezdőárnak kb. a fele lenne reális.Ezek után már nem is vagyok kíváncsi a tényleges középkategóriás Ace 2-re, mert hogy az a SII alatt egy bő 10k-val fog kezdeni, az hétszentség.
-
törölt tag
Gondolom nem csak bennem merült fel a kérdés: ezmegezminekez?
-
JanFe
aktív tag
Elrontottak az egeszet az arazassal...
-
Pubilol
tag
Ronda is, drága is.. Nem tudom, ez mire jó most. Szeretem a Samsungot, de ez még szerintem is gáz. A kijelző pedig egyenesen röhejes.
-
Na hát üdv 7227A
, akkor csak nem lesz ez egy olyan rossz proci.
Viszont a kijelző siralmas... ezzel messze a " nem éri meg " kategória győztese... -
halottkém
csendes tag
Pofátlanság ennyi pénzt elkérni érte. Házon belül lehet jobbat olcsóbban kapni, ahogy a cikkben is van. Őszintén nem tudom, hogy mit művel a Samsung.
-
rep3at
őstag
Fejlődés: 0
-
berbatov2
senior tag
Ez 2012-ben leginkább belépő szint szerintem, nem pedig közép kategória.
-
45k-s árért sorba állnának érte (ebből még minusz a szolgáltatói ártámogatás)
-
Psytech
őstag
Én tényleg samsung párti vagyok, tudnak jó telefonokat csinálni de ez most nem jött össze. Mi ez a felbontás? 2012-ben? Ennyi pénzért? Ez egy halálra ítélt darab. Aki ezt megveszi, meg is érdemli...
-
SkyLaci
őstag
Kind: Az Ascend G300 tesztjében a benchmark eredményeket miért nem hasonló készülékekkel vetetted össze? (mondjuk Xperia Neo, Galaxy W, ZTE Skate...csak hogy ne 2 magos többször annyiba kerülő gépekkel legyen összehasonlítva)
-
FET-MEN
veterán
nagyon jó lett volna ha az árazást nem rontják el
ez volt a baj a sima ace-el is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest