Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Van egy öregedő androidos telefonom (Galaxy Ace Plus S7500), amin gyári rom van. Mivel a garancia már régen lejárt és lassan az őrületbe kerget, ezért szeretném frissíteni egy custom-rommal, hátha javít a helyzeten (A kinézett rom: CyanogenMod 10.1. A telefon gyári állapotú, így ha jól értettem, akkor rootolni kéne, plusz kell egy recovery mod is rá. Két oldalt találtam ezzel kapcsolatban: 1 és 2. A második elég érthetően fogalmaz (először a recovery, aztán a rootolás), viszont amit linkelt rootme.zip elég lehangoló eredményt ad a virustotal szerint.Mivel még nem rootoltam telefont, így nem igazán látom át, hogyha esetleg kamu a leírás. (láttam youtobeon valami superoneclick és poot.apk-t is, mint "egygombos" rootoló) Valaki nálam tapasztaltabb mondana egy ítéletet a fentiekkel kapcsolatban? (Vagy tudna egy jó linket dobni, hogyan is kéne ezt a folyamatot véghez vinnem?
Illetve az eredeti írásom szerint még találtam 2 topikot (android topikban nem válaszolt senki): 1 és 2. Itt a másodikra azt írják, hogy "easy-way".
Előre is nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged