Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
adalbert1 #45 üzenetére
Ha már az XXL Gsm forgalmazza. Megnéztem a honlapjukat, hogy mondjuk mit lehet veni android fronton. Az árat 60-85eFt. közé lőttem be.
Hát ezeket.Ja és ott az LG P990 is 80,900 Ft.-ért. HD kamera 2 mag stb.
Továbbá a Galaxy S, W stb.
-
embe
nagyúr
Elolvastam a cikket. Végig. Az a kártyafüggetlen ár: egyszerűen nevetséges. Ez a teló akkor lesz csak piacképes, ha a szolgáltatói kínálatba bekerül, és JELENTŐSEN lemegy az ára. Addig röhejes az ár/érték aránya. Ha lemegy az ára, akkor is csak a neve fogja eladni, azoknak, akiknek fogalmuk sem lesz kijelzőfelbontásról, stb. Ők csak annyit látnak majd: " JÉ Samsung - Andoidos - 5 megapixel. Vegyük meg! "
-
embe
nagyúr
Valami nem stimmel a tesztekkel:
Meglepődtem, hogy ez az 1 magos teló az An tu tu teszten 3226 pontot kapott, ahol az én LG P970-em csak ~2500 körül. Szintén 1 magos 1GHz-es procival.
Aztán észrevettem, hogy a 2 magos LG Prada 3 - 2993-at. Gondoltam itt már valami nagyon nem jó.Megnéztem az LG Prada 3 tesztet. Ott viszont a Prada az AnTuTu ban 5485-öt ért el.
Így valami szerintem nem kerek. Nézzetek utána, mert véleményem szerint így fals infok kerülnek a cikkekbe!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged