- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Remus389 #121 üzenetére
Ha valaki érzékeny rá, akkor a ppi lehet az egyik legfontosabb mutató. A Bladem 266 ppi, ez alá már nem adom, de az ájfón4 kijelzőjét még én is megcsodálom, annak ellenére, hogy nem szimpatizálok az almával. Ennek ellenére a ppi sem a minden, ha pentile matrixos a kijelző, felőlem lehetne 400 ppi is, akkor is zavarná a szemem.
-
szabikaa14
tag
Neo még csak nem is drágább, 63 ezer Ft, az Ace+ árában (81 k) pedig már Arc S-t kapsz.
Link[link] -
Neurotoxin
őstag
válasz
Remus389 #121 üzenetére
Minden oké, de jelenleg a notebookom kijelzőjén is majdnem ekkora a felbontás (1280x800) 15,6"-en. Persze, ez nem túl sok, de nem érzem pixelesnek. Nem tudom hány éves lehetsz, de biztosan emlékszel a dos-os játékokra. Nah azok pixelek voltak!
Talán a mai generáció nem is tudja, hogy miről van szó. A mai "retina kijelző" meg egyéb barom elnevezések csakis a bullshit marketing részei. Ezt majmolja minden gyártó.
Egyébiránt mint mondottam, volt Ace-em, nem tartottam csúnyának a kijelző felbontását ill képét. Majd megnéztem a haverom Wave II-jét..
-
-
Ricardo
titán
-
fatal`
titán
A Neo 80k-ról indult, nem 100-ról. Ez még 35-ért is drága, ennyibe kerül ugyanis a Live With Walkman dominoban, amiben még mindig erősebb a hardver, és nem olyan pixeles a kijelzője (igaz a felbontás ugyanakkora, de kisebb a kijelző). Vagy ott az Xperia Mini, igaz az már sokaknak kicsi.
-
-
kokyt
senior tag
"amig 200 db ilyen van raktáron az orszagban hova akciozzanak? majd ha lesz 20000 raktáron a tré -nél pl, akkor majd jöhet a dompingar )"
Bog írta bő 1 éve az Ace tesztjében:
"Ez a kütyü most függetlenül 75 és 80 lepedő között mozog, feltöltőkártyával"
Ehhez képest a mostani "dömpingára" 60 ezer. Oké, áfa emelés, rossz árfolyamok, stb., de nyitóárnak még nem kellett esnie annyit, mint ennél, hogy egyáltalán bárminek is alternatívája legyen. -
Remus389
veterán
a samsungnal se hülyék ülnek, azért felularazott, mert kevés van még legyartva, és képtelenek lennének teljesiteni a rendeleseket(kínos lenne) ha jó ára lenne, ennyi( azt a néhányat meg extra profittal eladják)
viszont be van jelentve, majd 2 hónap múlva mikor lesz elegendő mennyiség ilyen olyan akcióba adják kedvező ar/értékkel
ezért rossz mert ha elolvasol egy 2-3 hónapos mobilarenas tesztet és osszeveted a mai árakkal a neten, nagyon meglepő módon egy nagyságrenddel olcsóbb, pedig ott is sírnak
van elég a raktárban, a kereskedők pénzt akarnak látni, ergo olcsóbb
nem is érdemes olyan mobilt venni ami épphogy kijött
kivéve az iphonet mert ott legyartanak 5 milliót a nyitó hétvégére( és persze a sajtó is lehozza), viszont a következő hétvégén kb szazezret adnak csak el, mert annyit tudtak legyartani( ezt persze már nem irja a sajtó)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged