- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
Jelen árfolyamon átszámolva plusz ÁFA, az kb. 110k. Na így legyen ötösöm
-
kokyt
senior tag
"amig 200 db ilyen van raktáron az orszagban hova akciozzanak? majd ha lesz 20000 raktáron a tré -nél pl, akkor majd jöhet a dompingar )"
Bog írta bő 1 éve az Ace tesztjében:
"Ez a kütyü most függetlenül 75 és 80 lepedő között mozog, feltöltőkártyával"
Ehhez képest a mostani "dömpingára" 60 ezer. Oké, áfa emelés, rossz árfolyamok, stb., de nyitóárnak még nem kellett esnie annyit, mint ennél, hogy egyáltalán bárminek is alternatívája legyen. -
kokyt
senior tag
válasz
Napfénysüti #19 üzenetére
Ez márpedig sikertermék lesz. Sajnos. Ma reggel egy ismerőssel beszéltem, telefon vásárlás előtt áll, de nem túl tájékozott. Samsung star-ról lakar váltani, SGSII-t szertett volna venni, mert hát divatos, de mivel az az utóbbi hónapokban inkább felfelé mozdult árban, így inkább "egy olcsóbb változatát" nézte ki, egy Ace-t. Hát nehéz volt visszatartani a röhögést, miközben a kettő közötti szakadékot próbáltam vázolni neki.
A gond az, hogy az átlag vásárló bemegy, megnézi a telefonokat, aham, samsung, jó. Megnézni az árat, esetleg ránéz mellette egy Xperia mini-re, vagy egy Ray-re, ami mondjuk egy 20k-val olcsóbb, és elkönyveli, hogy mivel drágább, ez tuti hogy jobb is, és megveszi boldogan. A többségnek ennyiben ki is merül a tudatos vásárlás. -
kokyt
senior tag
A cikket az elejétől olvasva magamban azt gondoltam, hogy végre egy alsó-középkategóriás samu, ami tényleg tetszik. Az árazásnál viszont ledobta az agyam az ékszíjat
80k-ért 7227A??? Leginkább ennyiért S2-nek és egy WVGA kijelzőnek is bele kellene férnie, hogy jó (vagy a SE Ray mellett ne olyan sz@r) legyen az ár/érték aránya. Kezdőárnak kb. a fele lenne reális.Ezek után már nem is vagyok kíváncsi a tényleges középkategóriás Ace 2-re, mert hogy az a SII alatt egy bő 10k-val fog kezdeni, az hétszentség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest