- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
RaveForce #117 üzenetére
Te jó ég, ennyiért vesztegetik a Nexust?
ON: én leginkább a felbontást tartom szerénynek. A 800x480 szerintem mára tök belefér a középkategóriás telefonok árába. Mitöbb azt illik beléjük tenni. A 320x240;480-at tényleg illene hanyagolni 3+"-en. Az 1280x720-at egyenlőre túlzásnak tartom. (Mondom ezt úgy, hogy a jelenlegi telefonom (e2152) kijelzőjének felbontása 160x128
de csak telefonálásra használom.)
-
Neurotoxin
őstag
válasz
RaveForce #99 üzenetére
Amit leírsz, azzal tök egyetértek, akkor lehet, hogy hivatalos forrásból ez is több lesz. Egyszer engem is majdnem beszivatott egy ilyen sufni gsm bolt "webshopja" (valami skinezett joomla, de nem érdekes), ahol egy konkrét telefon az ismert "12 ill 24 hó EU itthon biztos nehezen ill sehogy igénybevető garanciával" vagy 30 ezerrel volt kevesebb mondjuk egy Edigital vagy MM árnál...Láttam már olyat is, hogy 3 hónap garival árulták az említett webshopok. Az Ace plus 110es itthoni ára is vicces lesz, akkor már inkább egy S2. Az S3 meg bőven lesz 150+ is. Te jó ég ennyit egy telefonért...
Amúgy ez a jelenlegi tuningolt proci pont elég a napi feladatokra. A volt Ace-emet is ugyanez, csak 800 mhz-en hajtotta, elfogadhatóan ment minden. Természetesen nem gameloftoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Milyen autót vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged