Hirdetés

Samsung Galaxy Ace Plus - minimális ráncfelvarrás

Bevezető, csomagolás

A körülbelül egy éve megvásárolható Samsung Galaxy Ace a viszonylag gyenge ár-érték aránya ellenére is a tavalyi év egyik sikermodelljének számít. A magas eladási példányszám mellett a készüléket bemutató cikk olvasottsága is ezt mutatja: a Galaxy Ace tesztje az egyik leglátogatottabb iromány volt nálunk a tavalyi év során. A jelenség egyébként pont a már említett ár-érték arány miatt volt furcsa, a Galaxy Ace ugyanis úgy tudott roppant sikeres lenni, hogy ugyanannyiért érezhetően jobb (igaz, kevésbé neves gyártótól származó) telefonra is be lehet ruházni.

Samsung Galaxy Ace Plus
[+]

Ezek után nem csoda, hogy a dél-koreai gyártó megpróbálja meglovagolni a telefon sikerét. A mobil ugyanis két utódot is kapott, melyekről a Mobile World Congress rendezvény során hullott le a lepel. Tesztalanyunk, azaz a Galaxy Ace Plus nagyjából egy ráncfelvarrásként fogható fel, sokkal ígéretesebb viszont a kétmagos processzorral és WVGA kijelzővel szerelt Galaxy Ace 2. Utóbbi sajnos még várat magára, addig is megnéztük, mit tud felmutatni a Galaxy Ace Plus.

Samsung Galaxy Ace Plus
[+]

Az XXL GSM-től kapott telefon egy aprócska, a Galaxy termékcsalád olcsóbb tagjaira jellemző dobozban érkezett hozzánk. A fehér csomagolás alatt mindössze egy kézikönyvet, egy microUSB-kábelt és egy töltőt találunk, amely szegényesnek mondható, főleg az árat tekintve. Ennyi pénzért azért egy sztereó headsetet elfogadna az ember, a kevesebb, mint 2 GB kapacitású belső tárhelyet elnézve pedig egy memóriakártyával is szívesen találkoztunk volna a csomagban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés