Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
Valaki tud esetleg olyan üvegfóliát, ami telejsen kiér a készülék széléig?
A mostani J5 2017-en olyan van, mi nem ér ki, és nagyon zavar.Egyáltalán: kell erre üvegfólia? Mennyire védett a saját üvege? Elegendő lenne egy fólia a karcok ellen?
-
gippazoid
őstag
Nekem semmi bajom azzal, akinek Xiaomi telója van. Én is szemezgettem vele J5 helyett 2 éve, de akkor még nem volt B20 benne, meg nem lehetett 2 SIM mellé még memóriakártyát is tenni a telóba. Mostanában viszont az A1-et pl. kifejezetten vonzónak találom.
Nem akarok senkit sem meggyőzni arról, hogy a Samsung-ot válassza, különösen nem akarom minősíteni csak azért mert nem Samsung-ot választott. Pedig itt ez a divat.
Csak megpróbálok egy másik szempontrendszert is megmutatni, amely szerint én mégis a drágább Samsung-ot választottm. Nem mindig a számítási teljesítmény a fontos. Nem mindenkinek fontos. Ahogy öregszik az ember, előkerülnek más szempontok is. Pl. hogy van-e normális support, fenékbe billenthető személyes ügyfélszolgálat, stb. Mert az rendkívüli módon fel tud gyorsítani minden folyamatot, amely egy email-es kommunikáció esetén egy vállrándítással elintéződik és hetekre nyúlik esetleg.
Továbbá: a legtöbb, általam még megfizethető kategóriába tartozó kínai telónak botrányosan pocsék kamerája van (pontosabban pocsék képeket készít). Ez sajnos a legtöbbet ki is ejti a lehetséges jelöltek listájáról. Esetleg egy OnePlus jöhetne, de ott is dönteni kell, megéri-e a kedvezőbb ár a hazai support teljes hiányának bevállalását. És mindezt terven felüli költekezéssel. Bár utóbbi szempontból a Huawei és Honor is ide tartozik, ott is vannak jó képességű kamerával szerelt telók, de bőven 100e felett.
-
gippazoid
őstag
válasz
kárátékutyá #100 üzenetére
Magyarországon aki Samsungot mer választani, az mind hülye - ezen a fórumon. Nem tudtad?
Samsung hívők vagyunk - mondják a csájnafón hívők...
Én J5 2017-et vettem, le is lettem hülyézve. Mert jaj, az a hardver ennyi pénzért...
Teszek rá. Nem Bitcoin-t akarok bányászni vele.Ki kell ismerni az árazási politikát és idővel (7-9 hónap elteltével) jó áron meg lehet venni. Sosem fogják kínai teló árban adni, erre kár várni, de a kezdőár az mindig sokkal több mint amire szerintem a Samsung ténylegesen tervezi belőni. Én úgy látom, nem is a műszaki áruházak árazzák hanem a Samsung maga, mert feltűnően együtt mozognak az árak minden boltban és van egyfajta tervszerűség az árcsökkentésben. Évek óta figyelem.
Nekem fontos, hogy egyszerűen és stabilan MŰKÖDJÖN a telefon anélkül, hogy 3-4 firmware verziót ki kellene próbálni rajta. Meg legyen a városban szervizpont ahova személyesen bevihetem és 3 nap alatt meg legyen javítva, nem hetekig szállítva keresztül-kasul Európán, vagy esetleg Kínába visszaküldeni 5e Ft-ért hogy ott majd bevizsgálják. Vagy egy magyar maszek GSM vizsgálja be és írjon baromságokat mint független szakértő ami alapján kirázhatják a garanciális javítást a nyakukból a csájnafón forgalmazók (mind megtörtént esetek). A Samsungnak van ilyen helyi szervize.
Barátom már két kínai csodával (Vernee meg valami másik) megszívta, most az én ex J5 2015-ömet használja amíg talál valami tényleg normális telót és végre nyugta van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Robotporszívók
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Spórolós topik
- Mass Effect
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged