Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bundaskutya
csendes tag
Próbáltam állítgatni a hálózati beállításokat is de sokra nem mentem vele.
(Egyik LTE/3G, másik csak 2G, hátha)Jól gondolhatom, hogy a korai Dual SIMes telefonok valóban tudták még a 2 SIMet külön kezelni? (gondolom azokban 2 GSM modul volt)
Úgy olvasgattam, hogy DS SIMen belül is van DualSIM StandBy illetve Active DualSIM is.
Az utóbbi tudná azt ami jó lenne...A Samsung support chat is azt írta, hogy nincs már nekik active DS mobil változatuk, egyik telefonjuk sem tudja, mindegyik Standby-os.
Meg elvileg más gyártónál sem megy már ez a technológia...
(Lehet nagy volt a sugárzása 2db adóval...?)Pedig a Huawei-t mintha írták volna, hogy az tudja. Majd megpróbálok kölcsönkérni egyet próbára...
Vagy esetleg ha a szolgáltató támogatja a Virtuális kártyát...
Telekomos szerelők így használják a szolgálati mobiljukat, bár a virt.kártya gondolom olyan mint egy SIP-es előfizetés. -
bundaskutya
csendes tag
A7 DS SIM probléma
Próbáltam visszaolvasni is az elejétől, de nem lettem okosabb. Voltak olyan problémák, hogy Dual SIM-es készüléknél nem igazán úgy működik a mobil ahogy kell(ene)...Egy időben nem működik az elvileg egymástól független GSM hálózat.
De olyan mintha csak a Telenorral lenne baj.Ha pl.SIM1 T-Mobil és SIM2 Telenor, sim1 beszél akkor a sim2 hívásakor már nem elérhető állapot lesz, pedig a sim1 en hívásvárakoztatást is bekapcsoltam
érdekes a T-mobilon a hívásvárakoztatás működik
de ha fordítva van akkor a telenoron már az sem...Dual SIM-es telefonnál oda-vissza ugyanúgy kellene hogy működjön nem?
Android 9. Update 2019.12.01.Lehet ezzel valamit kezdeni? A telenoros SIM-em sem régi max 2 éves csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- DXRACER Prince L gamer szék
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest