Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundaskutya
csendes tag
Próbáltam állítgatni a hálózati beállításokat is de sokra nem mentem vele.
(Egyik LTE/3G, másik csak 2G, hátha)Jól gondolhatom, hogy a korai Dual SIMes telefonok valóban tudták még a 2 SIMet külön kezelni? (gondolom azokban 2 GSM modul volt)
Úgy olvasgattam, hogy DS SIMen belül is van DualSIM StandBy illetve Active DualSIM is.
Az utóbbi tudná azt ami jó lenne...A Samsung support chat is azt írta, hogy nincs már nekik active DS mobil változatuk, egyik telefonjuk sem tudja, mindegyik Standby-os.
Meg elvileg más gyártónál sem megy már ez a technológia...
(Lehet nagy volt a sugárzása 2db adóval...?)Pedig a Huawei-t mintha írták volna, hogy az tudja. Majd megpróbálok kölcsönkérni egyet próbára...
Vagy esetleg ha a szolgáltató támogatja a Virtuális kártyát...
Telekomos szerelők így használják a szolgálati mobiljukat, bár a virt.kártya gondolom olyan mint egy SIP-es előfizetés. -
bundaskutya
csendes tag
A7 DS SIM probléma
Próbáltam visszaolvasni is az elejétől, de nem lettem okosabb. Voltak olyan problémák, hogy Dual SIM-es készüléknél nem igazán úgy működik a mobil ahogy kell(ene)...Egy időben nem működik az elvileg egymástól független GSM hálózat.
De olyan mintha csak a Telenorral lenne baj.Ha pl.SIM1 T-Mobil és SIM2 Telenor, sim1 beszél akkor a sim2 hívásakor már nem elérhető állapot lesz, pedig a sim1 en hívásvárakoztatást is bekapcsoltam
érdekes a T-mobilon a hívásvárakoztatás működik
de ha fordítva van akkor a telenoron már az sem...Dual SIM-es telefonnál oda-vissza ugyanúgy kellene hogy működjön nem?
Android 9. Update 2019.12.01.Lehet ezzel valamit kezdeni? A telenoros SIM-em sem régi max 2 éves csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest