Új hozzászólás Aktív témák
-
ancsako
tag
Függetlenül az A3 van nekem, ez e-digital-os, amikor akciós volt, akkor vettem. Mostanában nem néztem árat, de semmiképp ne sufni gsm-nél vásárolj, javaslom...
Az A5 telenoros, így az ára is jó volt.ebből silver grey van, tetszetős. A3 fehér. Ez is szép. Nekem az arany is tetszik. A sötét teló nem az én világom...
-
ancsako
tag
Őszintén szólva én a "sárgásságot" nem észleltem.
Nyilván a selfie kamerának ideális fényviszonyokra van szükség, ha már félhomály van akkor nem lesz az igazi, lehet e miatt látjátok sárgásnak...
Egyébként nem tudom mennyit szánsz rá, de az A5 mégiscsak nagyobb egy kicsit...Mindenesetre az "A6"-ra nem várj, lehet sose lesz olyan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged