- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Legfrissebb ROM
Android 8.0 (az összes magyar készüléken)
Android biztonsági javítási szintje (letöltési linkekkel)
XEH (független) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-11)
PAN (Telenor) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
VDH (Vodafone) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-05)
TMH (Telekom) - 2020-12-01 (Frissítés: 2021-01-04)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pall.gergo
tag
Üdv. Valaki próbálta mar 512GB os SDvel a telot ? Papiron 256ig tamogat.
-
pall.gergo
tag
Üdv. mindenkinek. Firissítettem én is Oreo-ra ami egyből nem tetszik a Samu billnek az a funkció része a szürke. Nem találtam módot eltüntetni, tudtok megoldást ? Szeretem a Samu bilt, de felesleges az ott, eddig is el tudtam érni és helyet sem vett ki a képből...
Nyilván ezzel vesznek el helyet, h vegyél nagyobbat ha kevés... -
pall.gergo
tag
Már 2x csinálta a keszülék, hogy rám irtak FBn, mert nem vagyok kapcsolható. (Mind 2x itthon voltam és a térerővel sose volt gond. A város közepén, még a pincében is van.)Erre gyorsan kezdeményeztem egy hívást. Ki is csöngött, meg ekkor megjöttek az SMSek, hogy nem fogadott hivasom volt.
Találkoztatok ilyennel? -
pall.gergo
tag
válasz
Donki Hóte #3897 üzenetére
Na igen...:/
-
pall.gergo
tag
válasz
orrlyuk #3892 üzenetére
Unokatesóm kb 3 hónapja vett ilyen készüleket. 2 hónaposan összetörte... full kepernyőt és még keretet is cserélni kellet. 50k volt. ( Mediaban akcioban 82k ért vette a készüleket).
Az érdekesség, hogy mivel Samsung szervíz csinálta, a vásárlástól számitott 1+1 év garancia tovább él. -
pall.gergo
tag
válasz
leslieke #3878 üzenetére
Mert még fiatal a készüléked. 1,5 után jelentkeznek a gondok. PL 5% ot ír és kikapcsol. 10% elkezd vibrálni a kijelző, és gyorsabban merül. Komám pont így van egy A5 2016-al tavaly márciusban vette. Minél magasabb feszültségre van töltve (4,3V a kritikus feszültség) annál kevesebb ciklust visel el az akku, cserébe több kapacitás nyerhető ki belőle.
Aztán vannak jó esetek, kivételek a gyári szórás jóvoltából. Van egy Note I-em 5 éve használatban van. Jelentkeznek nála a felsorolt dolgok, de még működik és nem is púpos. Ritka jó darab a benne lévő akku
-
pall.gergo
tag
válasz
gcsikos #3875 üzenetére
Ha kímélni akarod az akut, elsőnek kapcsold ki a gyors töltést. Ha bár így is elég gyorsan tölt, lehet még, hogy egy régebbi Samsung töltővel töltöd. No-name kínait felejtsük el.
A másik hogy 80-90% ig töltöd csak fel. Ez elég jó hatással van az aku élettartamára. Az ipari dogok Lítium akuit 3.9V max 4V ig töltök így 10 évet is kibírnak. Ezzel szemben ezeket 4.2-4.3V nemcsoda hogy 1-2 év után meghalnak.
Hetente 1x indítsd újra a telefont. Fentebb pont írták, hogy van rá ütemezési lehetőség. Teleszemeteli a rendszer a memóriákat, ez lassít is meg jobban merül is tőle a készülék.
A lemerítés már nem olyan vészes, de ott is jó ha 10% nál felteszed. Így lényegesen csökken az " aktív " használati idő de 1,5-2 év után nem fog meg pusztulni.
Nálam 4-5 óra képernyő időknél olyan 50%on van, ha egy nap "alig" 2-3 órát használom és 60% felett van fel se teszem töltőre. -
pall.gergo
tag
válasz
#16695808 #3824 üzenetére
Nem hiszem, hogy sokat merít, de valamennyit biztos. Mielőtt a kérnyő elsötétül, a front camerát bekapcsolja és nézi a szemed. Sötétben nem működik jól. Ha félhomály van akkor már oké. Volt olyan, hogy letettem az asztalra, és a plafonon a lambérián szempárnak látta a görcsöket, és nem kapcsolt le.
--- más---
Eddig én is szenvedtem a Gmail appal, hogy nem akart értesíteni. Tegnap lefrissítettem a palyen és ma egyből jött az ertesítés egy email ről. Ugy látszik megoldották
-
pall.gergo
tag
válasz
Zsoltinho24 #3758 üzenetére
Nagyon fantasztikus funkció az always on display. E miatt tetszik annyira ez a telefon.
Szerintem 2 vagy max 3 fényerősség állása van. Aksit biztos, hogy alig fogyaszt.1# A telefon alszik. Minimális a hardver tevekenység.
2# A kijelzős töredék % van üzemben az is még magas fényerő mellet is elenyésző energia. Éljen az oled technológia
3# Zsebbe rakva a közelség és fény érzékelő szenzor lekapcsolja a megjelenítést.Én nem szoktam nyomkodni az értesítéseket. Úgy is fel kell nyitni ujjlenyomattal. Látom, hogy van valami, érintem a home gombot.
-
pall.gergo
tag
Ez sem jó valamiért, ugyan azt csinálja mint a többi
Tárhely engedély meg van neki adva, olyat is próbáltam, hogy elvettem és újra megadtam. :/
Még annyi hogy a másik telóban egy 16GB os SDHC volt Fat32 vel formázva, ebben egy SDXC 128GB Samung Evo Plus ami Exfat. Ez lehet gond ?Ha Total Commanderel csinálom is hibát dob.
-
pall.gergo
tag
válasz
Dr Bubo #3671 üzenetére
Nagyon Köszönöm.
Nyilván nem egyszint a kettő, direkt kispóroljak a kis hasznos szoftveres dolgokat.Jut eszembe, ez a Note nál is volt. 2db wifi hálózat van nálunk, szandékosan más SSIDvel. De a telefon ragaszkodik a minimalis térerőhöz, amíg van, hiába a másik fullos. Van valami okos wifi kezelő erre ?
-
pall.gergo
tag
Az 1. Hsz ben van program a 2db érintőgomb világítás idejének módosítására. Nagyon jó, ez csak S meg Note alap funkció.
Van a rezgés érintésvisszajeléshez is program ?
A 2db érintőgomb valamit a betűk/számok érintése esetén rezzen a készülék. Ez is szintén S és Note kiváltság. -
pall.gergo
tag
Az ujjlenyomat olvasója valóban nagyon jó!
-
pall.gergo
tag
A Micro SDXC bővítőkártyát nem írja.
Most hogy írtad kipróbáltam az általam eddig használt [Programmal] . Az USB OTGn keresztül csatlakoztatott pendrivet se írja. Ugyan azt a hibát dobja. :/
-
pall.gergo
tag
Üdv.
Nem rég én is A5 2017 tulaj lettem. Note4-em sajnos behalt....
Kellemesen csalódtam benne elég pörgős gyors teló. A fényképezője nem egy nagy eresztés...FTP programokat próbáltatok? Valamiért a Külső SD kártyára nem tudok írni, csak olvasni. A belsőt írni is olvasni is tudja. Mi lehet a gond ? Több programot kipróbáltam, mindnél ugyan ez a gond :/ Note4 en hiba nélkül ment... Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategória kiegyensúlyozott királya komoly költséget kíván. Kár, különben kiváló készülék különösebb kompromisszumok kizárásával, korrekt kamerás képességekkel, kellemes kialakítással.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest