- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrOomen
tag
Valljuk be, kevesebb embernek van ténylegesen csúcstelefonra szüksége. Inkább van az a réteg, akinek ez nem megfelelő.
Mindennapi dolgokat maradéktalanul el tudnak látni ezek a telefonok, mi vagyunk egy kicsit elszállva, az átlag embernek tökéletesek már a mai közép-felsők. -
Laurh
aktív tag
Szép fogás, valaki nagyon szabadulni akart tőle.
Én is a tegnapi nap csatlakoztam be egy feketével, remélem még részelnek a szoftveren a fluiditást illetően.
SES-ben 20% kedvezmény van a tartozékokra most vasárnapig, egy gyári Samu ütésálló tokot gyorsan be is szereztem.
-
-
+1, mindenképp körül kell nézni a piacon
. Nálunk nem volt semmi érdemi használt, amikor az a52 5g-t, majd a52s-t vettük. Első esetben drágábban ment ebayen a teló only, mint amennyiért a brit vodánál megvettem, mínusz ajándék budst eladtam. Utóbbi esetben hasonló, Mo-ra kellett volna mennem olcsóbb a52s-ért, viszont úgy bukok egy töltőt, amire itt van szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest