Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is így csináltam, olvasgattam, nem tudtam mi legyen, aztán elmentem és nyomogattam fél bő fél órát.Ugyanígy az S21 FE-t ami pl valóban melegszik (SD888). A tény, hogy kamera kicsit lassabb, mint egy csúcskészülékben, de mivel otthon senki sem fotóművész, így elhanyagolható, hogyha nem 0.1 mp alatt indul, vagy lőnek egy fotót, hanem 1.5 mp. Csak a megfelelő usert kell megtalálni a telóhoz.
-
Továbbra is azt mondom, menj be egy Mm-be vagy bárhová ahol ki van állitva és nyomogasd meg. Az a legtutibb teszt, ha a kezedben van, mi nem tudunk a te igényeidnek 100%-ig megfelelő választ adni. mrThomi: Ha pubg mobile az igény, akkor arra valóban kell erősebb. Ha egyszerű felhasználás, akkor arra elég, ahogy boxoslaca is írta, illetve ahogy faterom is használja. Amit pedig mondtam nem vész vásárlas. 155k-t nem ér meg a készülék, de 100k-t igen, pláne annak fényében, hogy milyen szar a forint. Ezért is mondtam, ha jó árban van (kinek mi) érdemes lehet megvenni. Ez nem rábeszélés, hanem tanács, ezt légyszi vedd már figyelembe mielőtt írsz. Mindenki arra költi a pénzéz amire akarja.
-
mrThomi
addikt
Azt vedd figyelembe hogy a 21fe is 6gb rammal van. Erősebb sokkal a soc de app ujtatöltések sűrűbben lehetnek, viszont a folyamatosággal nem lesz akkora gond. Gyorsabban is fog rá jönni az új one ui 5 szal jobb választás mindenképp. Jelenleg egy snap 888-as telótól írok(oppo find x3 pro), én még mindig elégedett vagyok a sebeséggel, talán egy kicsit sokat harap az akkuból, de nekem még belefér.
-
törölt tag
A kamera volt nagyon laggos , lassan indult,az első képet lassan készítette. Videóba néha fps drop volt.
Fotózáson sokat javított most az utolsó szoft.(videót még nem teszteltem)Szerintem nem rossz telefon ez. Böngészek,yt,streaming,nas elérés,levelezés,céges levelezés,office csomag,one drive,gdrive,g fotók, sok hívás , bt headset,2sim(két mobilnet)
Teljesen ok, nem fagy ,nem akad. Kijelző rendben van.
Mondjuk én nem vagyok egy telefon ..zi, az fix.
Játszani szököévente egyszer szoktam rajta, így nekem nem kell bele paks2.
Amire és amikor kell ,arra tökéletes és véleményem szerint ez a lényeg.Ha tudod hogy mire akarod használni és ahhoz mérten vásárolsz, akkor nem érhet nagy csalódás.
(itt nem csak telefonra gondolok hanem általánosan mindenre) -
mrThomi
addikt
Nem fogják egyhamar javíttani. Ez egy nagyobb volumenu csomag lesz az android 13-al a one ui 5.0 felületével ahol sokat fognak csiszolni a folyamatosságon, de mire ezt egy A53 megkapja már itt lesz az A54 snap 6gen1-el... En hagynám a fenébe ezt a telefont, de ez az én véleményem
-
Én úgy csináltam, hogy bementem MM-be és megnyomogattam. Először A53-at, aztán A52s-t. Az A52s érezhetően gyorsabb volt. Aztán jött a nyári Samu akció és vettem mindkettőből 1-1 db-ot. Apumét "napokig" csináltam mert nem volt időm vele foglalkozni, aztán nyomogattam napokig amikor már volt. Szerintem nem vészes az elején azért több lagg is volt, de 3-4 nap után 1-2 mikrolaggal találkoztam csak a menüben, de abszolúte nem volt vészes. Persze azt a felhasználást próbáltam ki amit apum is csinál, más esetben nem tudom hogy viselkedik a teló. Szumma-szummárum, ne teszteket nézegess, hanem menj el megnyomkodni a készülékeket, bátran legalább fél órán keresztül.
Minden felhasználónak más a preferenciája, itt is olvastam, hogy borzasztóan laggol nagyon kaki, ilyen rossz telom még sose volt stb. stb, nálunk meg tökre bevált az A53, amik alapján talán még én is használnék egy ilyet, ha mégegyszer sikerülne megfogni 90K vagy alatta. -
A rendszer tanulja a felhasználói szokásaidat. Ha jó áron veszed akkor szvsz nem érdekes egy pár lag. (Amúgy a legtöbb Samsung telefon lagolgat). Apumnak van, igaz ő csak telefonál meg a hírportálok alkalmazásait olvasgatja és yt-ozik, nem számolt be még arról, hogy akadozott volna a teló. Meg azt sem szabad elfelejteni, hogy SD888-at hasonlítasz egy Exynos 1200-hoz, persze hogy jóval lassabb, akadozósabb
Az én tapasztalatom az volt, hogy egy pár nap után ezzel a felhasználással 120 hz-en nem volt akadozás, én már úgy adtam át apumnak a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest