- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Energie X #278 üzenetére
Szia! Ma kipróbáltam telenor üzletben és tök jó és gyors teló. Videón docögősebbnek tűnt. S21 fe már nincs a Telekomnál és drágább jóval a kihozatal mint yettelnél mert nincs semmilyen Telekom szolgáltatásom.
Úgyhogy maradok yettelnél és meggondolom ezt az a53 5g - t. De a yetteles csaj ajánlott iPhone 11-et és 0ft kezdőrészlettel tudnám kihozni azon még gondolkodom. Nem vagyok IOS párti (főleg a megszokott és vásárolt alkalmazásaim miatt) de azért átgondolom.A lényeg hogy jó téló ez az a53 5g! Őszintén sokkal rosszabbra számítottam.
-
Imi1981
veterán
válasz
Energie X #278 üzenetére
Legközelebb telenor üzlet van ott van kirakva sok mobil. Megnézem hátha ez is közte van. Azért mindenképp kipróbálom de ha lesz raktáron a legközelebbi telekomnál s21fe akkor mindenképpen azt veszem. Azért az felsőkategória közeli teló hardverben. Meg persze a ha olyan árban tudom megvenni ahogy számoltam csak akkor lesz s21fe máskülönben a53 5g.
-
Imi1981
veterán
Kösz mindenkinek! Inkább még várok hátha visszakerül a kínálatba a Telekomnál az s21fe.
-
Imi1981
veterán
válasz
Energie X #267 üzenetére
Ja nem a s1fe-hez hasonlítottam hanem összehasonlító videókban (például xiaomi redmi note 11 pro 5g-vel eresztették össze ) és tesztekben láttam laggolásokat. S21 fe más szint de jóval drágább is ahhoz természetesen nem hasonlítom.
Részletre veszem szolgáltatónál úgyhogy nem tudom mennyire jó ár meg azért még nem döntöttem milyiket veszem. Tavalyi a52s5g lenne az igazi de az már yettelnél és Telekomnál sem kapható.
Videókon meg eléggé laggolt ez az a53 5g de gondolom azóta már jött frissítés és talán javítottak rajta. Legalábbis remélem. Volt samsung A70-es telóm az nem laggolt így újonnan azért furcsállom. -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ez az egyik mobil amit kineztem (másik s21 fe de nem biztos hogy kapok mert Telekomnál jelenleg nem elérhető) de youtube teszt és összehasonlító videókat nézegetve azt látom, hogy eléggé laggolgat. Még mindig laggol vagy már optimalizáltak rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged