-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Jó régi már a telefonom, mindjárt 3 éves, kezd romlani az akkumulátorom üzemideje. Azaz amíg bele nem néztem mélyebben, ezt gondoltam.
Azt a meglepő dolgot tapasztaltam ugyanis, hogy míg a Chrome 1 óra 19 percet volt képernyőn, és fogyasztott 8.4%-ot, addig a "Névjegyek tárhelye" kevesebb, mint 1 percig volt képernyőn, és fogyasztott 5.2%-ot. Futott viszont 1 óra 53 percet a háttérben, és 56 percet használta a CPU-t. Másnap: Chrome 2 óra 3 perc és fogyasztott 14.1%-ot, addig a Névjegyek tárhelye 4 óra 15 perc, és fogyasztott 14.2%-ot (CPU 2 óra 36 perc). Következő nap is 2 óra 38 percet (CPU: 2 óra 20 perc). Azt követő nap is 3 óra 13 percet (CPU: 2 óra 13 perc). Mindezt a háttérben. Ő a legnagyobb fogyasztóm. Se mobilnetet, se wifit nem használ a "Névjegyek tárhelye".
Szerintetek mi okozza ezt? Semmi olyat nem csinálok, amit eddig ne csináltam volna névjegy fronton. Van belőle jó sok (több ezer), az tény, de eddig is volt. Évek óta.
Asszonynak ugyanilyen telefonja van, nála nem is jelenik meg ez a "Névjegyek tárhelye" a fogyasztók között.
Újraindítottam a telefont, nem látszik csökkenni a CPU-használat. A jelenség érzésre pár hete kezdődött. Mit tiltsak le, hol tiltsam le? Hogy lehet kideríteni, hogy milyen szoftver használja a névjegyeimet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest