- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
atos30 #15393 üzenetére
Ami érdekes, hogy a samsung hangrögzítő alkalmazásából eltünt a stereo rögzítési lehetőség. A not10-esen még ott van az alkalmazásban, dehát az A52s is sztereo mikrofonos, vagy nem? (vagy a zajszűrő mikrofont ennél nem lehet használni hangrögzítésre?)
No para, videót sztereóban vesz fel. Néha szoktam vele zenét felvenni, akkor még véletlenül sem a diktafont használom erre, hanem videót veszek fel, aztán gépen leszedem róla a hangot.
Nem tudom milyen a Note 10 kijelzője, de nagyon nem egy kategória, kár hasonlítani. Viszont tény, hogy 3 éve pont a kijelzőjébe szerettem bele, tetszett ez a 120Hz dolog, hogy utána nem sokkal ki is kapcsoljam, mert melegedett és merült tőle nagyon.
Csináltak rá utólagos hekket (ha jól emlékszem Galaxy MaxHz néven), amivel dinamikussá tehető a váltás, meg is vettem a programot, de egyszer valamiért leszedtem és nem is nagyon hiányzik.
Kösz a ragasztó tippet!
-
gerner1
nagyúr
válasz
atos30 #15383 üzenetére
"Hát, letöltöttem a XEH verziót, de a frissebbet, mint ami az összefoglalóban van. Ugyan az, mint a román verzió."
- Igen, mert ennél a típusnál nincs külön XEH, ROM, TMH , stb verzió. OXM van ." .. de románúl üdvözölt legelőször."
- Igen, mert azon volt az aktív-CSC -d (ROM) . Ami, azért nem váltott át, mert a készülékeden lévő OXM -re, ugyanúgy OXM firmware -t flash -eltél fel ."... lehet hogy bent kellett volna hagynom a sim kártyát a CSC felismerése miatt?"
- Nem. Ez nem a Note 10 -esed, ahol, még (annak is az elején) úgy lehetett aktív-CSC -t váltani .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest