- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Az animációt kikapcsoltam. Azt viszont nem értem, miért jó az, hogy 1 ujjlenyomat helyre 2 ujjadat is rögzíted. Nem értek hozzá, de így szerintem nem tud összerakni a rendszer egy komplett, egész ujjképet. Ráadásul így - szerintem - előfordulhat az, hogy az ujjlenyomat bizonyos százaléka stimmel, míg másik része nem (nyilván nem, mert ez a másik mintarész egy másik ujjadról került rögzítésre).
De nem tudom, hogy összefűzi-e a rendszer a darabokban rögzített ujjlenyomat képeket. Én egyébként főleg a bal hüvelykujjal oldom a telefont, azt pedig szinte mindig olvassa.
@agy73p: nekem akkor volt ilyen gondom, amikor a router random módon megbuggyant. Többször is újraindította, konfigurálta a Tcom, de előbb-utóbb mindig visszatért a hiba. Végül cserélték, azóta egyszer sem volt ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hobby elektronika
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest