Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
Aryon87 #4106 üzenetére
Nálam sajnos nem ilyen egyszerű a történet. Nálam kb fél év kell ahhoz, hogy kiderüljön, hogy a rendszer hülyeségei megszokhatóak (mert minden rendszernek van valami nyűgje) vagy megelégelem és szabadulni akarok tőle. Az elmúlt jó pár évben csak az iOS volt az, amit hajlandó voltam hosszabb távon használni, gyors volt, stabil stb. Illetve próbálkoztam én az Android-al is, de valahogy sose tudtam fél évnél hosszabb ideig használni, mert voltak olyan kisebb-nagyobb hülyeségei, amitől hülyét kaptam. Aztán megláttam még az A53 reklámját és külsőre megtetszett, akkor kezdtem el gondolkodni hogy lehet kellene az Androidnak adni egy utolsó utáni esélyt. Meg különben is mielőtt megvettem az első iPhone-om, több Samsung is megfordult a kezem alatt és egyiket sem azért adtam tovább, mert nem szerettem. Szóval arra jutottam hogy ezt a gondolatmenetet követve Samsung lesz talán tényleg az utolsó mobil, amivel próbálok barátságot kötni a ződ kukás rendszerrel. Annyi volt a változás, hogy kis utánajárás után nem az A53-at vettem meg, hanem az 52s-t. Kicsit nyakatekert story tudom, de remélhetőleg sikerült érthetően megfogalmaznom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Nintendo Switch V2
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest