Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 30z.Samu

félisten

válasz Aryon87 #4106 üzenetére

Nálam sajnos nem ilyen egyszerű a történet. Nálam kb fél év kell ahhoz, hogy kiderüljön, hogy a rendszer hülyeségei megszokhatóak (mert minden rendszernek van valami nyűgje) vagy megelégelem és szabadulni akarok tőle. Az elmúlt jó pár évben csak az iOS volt az, amit hajlandó voltam hosszabb távon használni, gyors volt, stabil stb. Illetve próbálkoztam én az Android-al is, de valahogy sose tudtam fél évnél hosszabb ideig használni, mert voltak olyan kisebb-nagyobb hülyeségei, amitől hülyét kaptam. Aztán megláttam még az A53 reklámját és külsőre megtetszett, akkor kezdtem el gondolkodni hogy lehet kellene az Androidnak adni egy utolsó utáni esélyt. Meg különben is mielőtt megvettem az első iPhone-om, több Samsung is megfordult a kezem alatt és egyiket sem azért adtam tovább, mert nem szerettem. Szóval arra jutottam hogy ezt a gondolatmenetet követve Samsung lesz talán tényleg az utolsó mobil, amivel próbálok barátságot kötni a ződ kukás rendszerrel. Annyi volt a változás, hogy kis utánajárás után nem az A53-at vettem meg, hanem az 52s-t. Kicsit nyakatekert story tudom, de remélhetőleg sikerült érthetően megfogalmaznom. :D

Új hozzászólás Aktív témák