Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• D55

senior tag

A 112 egyébként a múltkor engem is hívott, hogy tudnak -e segíteni valamiben :U
    Aztán utána láttam, hogy már korábbi alkalommal is hívtam őket a tudtomon kívül azon a héten.

A dupla koppintásos ébresztés (+a végre megérkezett kellemes nyári idő miatti enyhe zsebizzadás) volt a bűnös úgy tűnik, mert azóta nem fordult elő, hogy azt letiltottam.

Így csak annyi gond van, hogy egyébként autóban ez nekem kéne, mert pl. a cégesben a gyári tartó olyan, hogy esélyed nincs az oldalsó fizikai gombokat megnyomni. Az ujjlenyomat játszana, de ha nem találod el, akkor egy AOD szerű képernyőn ragadsz és onnan nem tudod kezdeményezni a kódos feloldást. Szóval a dupla koppintás emiatt nagyon hasznos volt.

Más: az új fw nekem is érezhető gyorsulást hozott, eddig talán a legjobb (a 13 előtti utolsó 12-vel kezdtem tavaly év végén). Viszont volt vele tegnap egy olyan bugom, hogy az érintéseket a képernyő jobb alsó + jobb felső sarkában, plusz szintén a jobb szélén oldalt ahová a sidebar fogantyúját húztam, ott nem akarta érzékelni. Elindítottam a diagnosztikát, ott is kijött szépen, hogy miközben én pontosan húzom végig az ujjamat, a képernyő úgy érzékeli, mintha kikerülném a problémás részeket. Vettem is már a mély levegőket, hogy akkor mehet gariba egy újabb 2020 után gyártott cuccom és itt akkor mostmár tényleg ki kell kiálltani az emberiség totális technológiai hanyatlását és utolsó mentsvárként megindítani a költségcsökkentés bármilyen formáját alkalmazó cégek elleni kíméletlen boszorkányüldözést / kereszteshadjáratot / (anti)fasizta woke terrorszervezeteket megszégyenítő erejű eltörlés-kiközösítésmozgalmat, de végül egy sima újraindítás megoldotta aztán :DD

Új hozzászólás Aktív témák